|
|
- muzun bize yendiğini hatırlatan yazarlarımızdan birisi. bu bilgi için kendisine teşekkürü borç bilirim.
- elendil oğlu isildur'un sauron'un elini kesip yüzüğünü aldığı kılıç olan narsilin parçalarından lord elrond tarafından tekrar dövülerek yapılan kılıç. aragorn bu kılıçla ölüler ordusuna hükmetmiş ve minas tirith'te sauron'un ordusunu yoketmiştir.
- ikinci nesil yazar, geldiğinde yazabileciğine inanıyordu türkçe harf sorunsalı ortaya çıktı vay efendim türkçe olacak gerek yok böyle triplere bu sözlüğü elit kılmaz aksine tiksinç yapar tekrar yazdı ama silindi zorlamaya gerek kalmadığını anladı ve akan kana karıştı gitti..
sevgi saygı ile..
- (bkz: @337370)
- west of the flame'dir. sauron 'un parağından tek yüzüğü alırken kırılan isildur'un kılıcı narsil 'in elrond ve elf kardeşler tarafından tekrar dövülerek aragorn'a kral olma yolunda ilerlerken verilen yüce kılıç..
(troke, 04.04.2006 15:55 ~ 14.07.2006 18:32)
- elf lisanında batının alevi demek... isuldurun kılıcı ve sauvronun yüzüğü parmağından koparan kılıç...daha sonra elrondun divanında tekrar dövülecek..
- aragorn tarafindan kullanilan kilic.galadriel tarafindan kilici korumasi icin ozel i$lemeli bir kın da saragorna hediye edilmi$tir.
ayrıca sözlüğe çaylak da olsam yazar olmamı sağlayan sevgili dostum,bilgili insan.
- bir yıl sonra tekrar yazacak olan yazar.
- ilginç bir şekilde yazdıkları kötülenen garip yazar.
- bir yıl aradan sonra tekrar yazmaya başlayan ve sürekli kötülenerek allahtan layığını bulmuş yazar.
- severek yazdığı girileri kötü niyetli olarak kötülenen urk hai.
- girilerinin sürekli kötülenmesinden dolayı bana da kötü davranan kill bill tadında,kırık kılıç kılıklı yazar.
- (bkz: @490891)
durum anlaşılmıştır mesajını "kimi zaman üzülerek", "kimi zaman tepki" gösteren kendi başığı ve bazı başlıklarda göstermiş yazar ve anladığını "siktir git " olayını kolaylaştırmıştır kendince kısaca siktir olup gidiyordur.
yazar alımı kapalıyken ho amca sayesinde 2. nesil yazar olarak geldiğim sözlükte yıllar sonra fark ettiğim gereksiz tribalimi geride bırakarak heycanla başlamıştım fakat art niyetli olarak kötülendiğimi hissettiğim anda "yau ne oluyoruz bu kadarda kötü değilim" içsel monogları ile boğuşurken bir yandan yazdığım giriye "ne salaksın sen ya türkçe bilmiyorsun o deyim" gibisinden mesajlar alıp criptonlu yazarlara durumu izah etmekle ve uslübü konusunda uyarmakla 2 ay kadar zaman geçirdim. neyse ki bu eziyete son veren yazar arkadaşlara teşekkürü borç bilirim. gerçi ben onlar yazarımsı demek istiyorum hiçbir girimi silmeyeceğim moderasyon ekibi tarafından silinmedikçe. esen kalınız.
|