belki ilginizi çeker
  1. · yay burcu sözlük yazarları
  2. · futbol seven kızlar
  3. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  4. · yaran msn diyalogları
gündem
  1. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  2. · onur öymen
  3. · yazarların yapmak istediği saçmalıklar
  4. · insanın içini bir anda acıtan sözler
  5. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  6. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  7. · banu güven
  8. · 93 harbi
  9. · bir diplomaya boş bir a4 kağıdıymış gibi bakmak

anarsik kirmizi  

1. şebnem ferah'ın şarkı sözleriyle ilgili girileriyle, son düzlüğe gelinirken bariyer dibinden atağa kalkan yazar...
    (fakespeare, 02.11.2007 18:27)
  2. (bkz: kırmızı yorgunları)
    (girişyıkımtelaş, 18.02.2009 17:49)
  3. taaaaaaaaaaaaaaaaaa ne zaman tanıştığımızı hatırlamadığım hasta beşiktaşlı yazar. nasıl tanıştığımızı bile hatırlamıyorum hatta kendisini bile hatırlamıyorum kim lan bu? *

neyse efendim önceki seneleri es geçersek bu sene geceleri dert ortağım olmuş yegane yazarlardan. bir tane daha var onun da hakkını yememek lazım. işten geldiğinde yorgun olmasına rağmen kafasını ütülememe izin verirdi. ben 10 anlatırsam o 1 anlatırdı paso dinleyici olurdu hatta bazen uyuduğunu düşündüğümden '' anarşik orada mısın?'' diyerekten kontrol ederdim. bir kere bile geç cevap yazmadı demekki hep oradaydı ya da sağlam bi' bot yazmış, ismini algıladığında evet buradayım diyen..

hala kendisinin bana bi' beşiktaş maçı sözü var ne zaman gerçekleştirecek bilmiyorum, sezon bitti şampiyon olduk hala ses seda yok. unuttu mu? geçiştiriyor mu bilmem.. şampiyonluğu da beraber kutlayacaktık hadi onda benim suçum var gelemedim istanbul'a şartlar el vermedi, başka bir bahara kaldı ama beraber şampiyonluk türküleri söyleyeceğimiz gün de gelecek..
    (korialstrasz, 24.06.2009 23:40)
  4. (bkz: anarsik sahaya üçlü çektir kartala)
    (hplovecraft, 01.07.2009 01:48)
  5. itü sözlük chate away olmaya gelen 4.nesil yazar. iyi uykular.
    (arsenlupen, 01.07.2009 01:53)
  6. karşısındaki insanı sallamamak gibi ciddi bir problemi olan, benim gibi türkçe karakter mağduru minyon güzel yazar bağyan kişisi. ne denli maço olduğumun farkına varamayıp yedi fırçayı karakartalım. seneye beraber inleticez kapalıyı umarım.
    (raqunyaningulleri, 26.07.2009 00:34)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil