|
|
- metal+psikopatlık+bok+tıp+çevre=anarko..(bkz: çarşamba pazarı)
- insanları istemeden de olsa çileden çıkaran zibil kardeşliğinin 3.üyesi ve en küçük abim olan anarkoyla tanışmaktan her zaman onur ve mutluluk duydum (psikolojik baskı kurma dönemleri hariç çünkü o dönemlerinde ona katlanabilecek tek insan olarak her şeyine göz yumuyorum ama onu çok seviyorum)
(hazzy, 30.05.2005 16:28)
- (bkz: alarko)
- ks.anarşist komünist.
- her gün 'bi haltı da adam gibi yap be olum!' dediğim insansı.her an sıkılmaktadır hayattan.farklı özlemler içindedir bi de bu.
- tarantino hayranı arı..
(bkz: tarantino 31 çekip kaydetse bile izlerim)
- katagorizasyon işlemlerini itinayla yürütmeye çalışırken bir gün beyninin cızırdayacağını düşündüğüm, dandik ve gudik zirve organizatörü arısal..
(bkz: fatal error)
(bkz: beyne çernobil virüsü girmesi)
(bkz: reset atmak)
- (bkz: anarko harikalar diyarında)
(bkz: anarkosal anarkolikler derneği)
(bkz: anarko loves megantarum)
(bkz: anarko sözlüğü foruma döndürmesin kampanyası)(halukk, 15.02.2006 11:51 ~ 11:54)
- harikalar diyarı çıkışında elinde çivili sopa gücünde laflarla halukk'u serebral fertilizasyona uğratması beklenilen,20 yıldır aynı bedende kardeşçe yaşadığım yazar insanı...
- birgün kendisini bir ameliyatta gorebileceğimi düşündüğüm ama bu düşünce kafamda dolaştıkça ameliyat esnasında çıkan kan konusunda oluşan düşünce baloncuklarıyla korktuğum ve aynı zamanda elimde patlamış mısırla izlemek istediğim doktor adayı arısal zibidi formasyonu...
- çok kev kev eden, çok bilmiş* yazar...
(bkz: kev kev etmek)(halukk, 05.04.2006 00:14 ~ 00:36)
- sinir bozucu yurt yaratığı..
- (bkz: poh poh perisi)
- vakti zamanında ortaca lisesinde okuyan ve girdiği bilgi yarışmasında 1. olan yazar şahıs
ayrıntılar için http://www.guneyege.net/...
- (bkz: papaz)
- her bir konuyu bildiğine şüphe duymadığım ve ne yazık ki ileride doktor olması beklenen şahsiyet. konuşacağı insan bulamazsa odanıza gelir, sizi bir güzel yatağınızdan kaldırır, birşeyler söylemeye başlar, sonra da hiç birşey olmamış gibi gider ve kendine yeni kurbanlar arar. olan sizin uykunuza olur tabi.
(bkz: uykunun içine etmek)(quarion, 10.05.2006 10:26 ~ 10:37)
- (bkz: skja)
- vampirik galiba. bilgisinden dolayı takdirimi kazanmış yazar. şukela.
- (bkz: anarko minimalizm)
- 2007-2008 eğitim öğretim yılında pediatri stajı sonunda kendisine kurulan komplo sonucunda ayağı kayıp düşen ancak bunun intikamını sağlam bi şekilde alacağını düşündüğüm yazar..
- çok konuştuğunda, eline bir şey verin ve bunu biraz tutar mısın deyin. tamam 5 dk kafanızı dinleyebilirsiniz
- artık alkol kullanmayan yazar...
- (bkz: anarko kapitalizm)
|