insanları istemeden de olsa çileden çıkaran zibil kardeşliğinin 3.üyesi ve en küçük abim olan anarkoyla tanışmaktan her zaman onur ve mutluluk duydum (psikolojik baskı kurma dönemleri hariç çünkü o dönemlerinde ona katlanabilecek tek insan olarak her şeyine göz yumuyorum ama onu çok seviyorum)
harikalar diyarı çıkışında elinde çivili sopa gücünde laflarla halukk'u serebral fertilizasyona uğratması beklenilen,20 yıldır aynı bedende kardeşçe yaşadığım yazar insanı...
birgün kendisini bir ameliyatta gorebileceğimi düşündüğüm ama bu düşünce kafamda dolaştıkça ameliyat esnasında çıkan kan konusunda oluşan düşünce baloncuklarıyla korktuğum ve aynı zamanda elimde patlamış mısırla izlemek istediğim doktor adayı arısal zibidi formasyonu...
her bir konuyu bildiğine şüphe duymadığım ve ne yazık ki ileride doktor olması beklenen şahsiyet. konuşacağı insan bulamazsa odanıza gelir, sizi bir güzel yatağınızdan kaldırır, birşeyler söylemeye başlar, sonra da hiç birşey olmamış gibi gider ve kendine yeni kurbanlar arar. olan sizin uykunuza olur tabi.
(bkz: uykunun içine etmek)
2007-2008 eğitim öğretim yılında pediatri stajı sonunda kendisine kurulan komplo sonucunda ayağı kayıp düşen ancak bunun intikamını sağlam bi şekilde alacağını düşündüğüm yazar..