tanışıklığımızın daha ilkokul dönemine denk düştüğü ama ısrarla o günlerini hatırlayamadığım şimdinin sözlük yazarı eşsiz kişi.daha sonraları aynı liseye gitmişiz biz bununla ama ben hatırlayamıyorum tabi kendisini.bir gün kantinde gördüm ben bu elemanı yanımda da bi kız arkadaşım vardı.baktım buna baştan aşağı birden böyle bu çocuk bu kızı seviyor demişim kendi kendime*. adını da bilmiyordum küçüklüğünü hatırlayamadığım için.kendi kendime siyah super starlı çocuk koymuştum*.takip eden günlerde bir ortak arkadaşımız sayesinden tekrardan tanıştığımız ve o kızı gerçekten de sevdiğini öğrendiğim kişiliktir ayrıca.aslında her şey bu tanışmadan sonra gelişti.gecelerce süren msn muhabbetleri müzik,siyaset,aşk,günlük konular vs. falan derken zamanla dost mertebesine yükselen aşık kişilik.müzik ve siyaset konusundaki bilgileri takdir edilesidir.fantastik kitap,film,çizgi roman vs. hayranıdır aynı zamanda.ayrıca her bişeyimi bilen bi konuşursa beni bitirecek kişidir*.sözü daha fazla uzatmayalım,sözlüğe bir çok şey katabileceğine inandığım süper ötesi kişilik.hoşgeldin aramıza.
verdiği duyuru ile beni korkutmuş olan yazar. duyuru şu şekilde:
pek sevgili sözlük yazarları, "yaşlı" diyebileceğimiz aile bireyleri ile birlikte izlenilip gülmekten ölünülecek bir film var mı bildiğiniz?
dikkat ederseniz yaşlı kısmı tırnak içinde ve sanıyorum kendisi aile bireylerini öldürmeyi düşünüyor. *
ne kadar gıcık bir tanışmamız olduysada,beni sinir etmekten hoşlansada, nefret ettiğim okulumun bana kazandırdığı en önemli kişilerden bir tanesidir kendisi.o kadaaar çok bilgilidir ki genel kültürüyle ezer resmen insanı*sabaha kadar okey oynamamızı,msn muhabbetlerimizi hiçbirşeye değişmem.ayrıca sözlükte bir tanıdığının olmasıda güzel şeymiş yahu.hoşgeldim aranıza
esefle kınadığım bir insandır zat-ı alileri .. 3 yıldır beni hala tanıyamaması ve hakkımda atıp tutması hiç hoş değil. neyse efendim ben bu insanın nasıl bir kişi olduğunu sözlüğe tanıtmayı boynumun borcu sayıyorum..bu anarchistrockstar kişisi tüm gün evde ders çalışan ve geceleride 1-2 saat internete uğrayarak çalışmıyorum, izlenimleri yaratmaya çalışan zavallı bir insandır..kendisi tüm gün deliler gibi ineklediği için bir savunma mekanizması geliştirerek ki biz buna psikolojide yansıtma diyoruz.başkalarınada aa oda inek buda çok inek şeklinde çamur atmaktan pek hoşlanıyor.uzun lafın kısası , böyle ona buna çamur atan , kardeşini bile 2 dk da karalayan türden bir insandır kendisi,uzak durulası kardeşim diye bağra basılmaması gerekendir. **
sabahtan beri yatak döşek yattığım için doğum gününü anca şimdi kutlayabildiğim abicim.kan bağımız olmamasına rağmen abi kavramı nedir öğrettin sen bana.kötü zamanlarımda yanımda olan o nadir varlıklardan biri hatta en iyisisin. seneler sonra dünyaya gelip iyi ki bir sürpriz yapmışsın ailene. kimseye bu kadar içten iyi ki doğdun dememişimdir sanırım.gerçekten iyi ki doğdun abicim.seni çok seviyorum.hep mutlu ol...