belki ilginizi çeker
  1. · sayısal işaret işleme
  2. · ışın yazgan erer
  3. · analog
  4. · sayısal işaret işleme
  5. · birim impuls cevabı
  6. · üçgenle kareyi çarpmak
  7. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · aklidengegorecelibikavramdir
  2. · domuz gribi
  3. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  4. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  5. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  6. · bir kadının bilmesi gerekenler
  7. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  8. · serik belediyesi
  9. · sizofrenkedi nin babası

analog işaret işleme  

1. dijital dünyaya geçmeden önce ve bilgisayarlar ofisleri süslemeden önce türev ve integral dahil tüm matematik işlemlerinin yapılması olayı (idi)..

ukteydim doldum demeden önce ukteci okurun notunu ısrarla belirtmek istiyorum çünkü çok yardımcı oldu..

ukteci: okur (07.05.2006 11:39)

"dsads"

ukteydim doldum
    (rafael, 11.07.2006 22:48)
  2. (petrucciante, 11.07.2006 23:13)
  3. finali proficiency den öss den önemli olan dersim...
    kalma durumunda okulm bir yıl uzuyor.. ve odurum da çok olası..
    durum şöyle oluyor efndim önşartlar dd de ve yazın ve ilk dönem bu ders açılmıyor.
    ve bu ders 3 sınıftaki 3 dersin o üç derste 4. sınıftaki tüm derslerin önşertı olduğu için kalınması durumunda (ki o da hocaya göre sınıfın yarısı gibi.)
    okulunuz saçma sapan bi biçimde 1 yıl uzuyor.. ve üstten alttan alacak ders bulamıyorsunuz...

edit: artık bu dersten kalmış birey olarak okulu en az yarım dönem uzatmış bulunuyorum...hesapladım bir yıl değil yarım dönem uzuyomuş okul... e tabi temel dersleri alamadan diğer dördüncü sınıf derslerini yapabilirseniz tabi ki...
    hoca bu kadar korkutursa bi dersten bi yerden sonra başına oturasınız gelmiyor..
    (deumleu, 26.05.2008 02:28 ~ 20.08.2008 11:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil