anadolu yakası afiyet olsun zirvesi 

adana çık aradan

1. 1 mayıs 2004 yemişim finalleri zirvesi'nde yapılması konusunda mutabakata varılmış, finaller ardından bir oh çekmek için mükemmel bir fırsat. mekan, saat gibi bilgiler tamamıyle belli oldu ve etkinlik sitesinde yerini aldı.
    adresi de budur : http://www.itusozluk.com/...
    (wondrous, 01.05.2004 23:45 ~ 11.05.2004 22:06)

2. bizim taraf olsun diye wondrous a ısrarlarım sonucunda herkesin de oyuyla anadolu yakasında yapılmasına karar verilen çok katılmak istediğim zirve..
    (despinaa, 01.05.2004 23:54)
  3. fenerbahçenin şampiyon oldugu gün yapılması halinde yine sessiz kalacağım zirve.
    (toumai, 02.05.2004 17:17 ~ 17:17)
  4. anadolu yakası olması itibariyle beni kendine çeken katılacağım zirve..
    (chladoceran, 06.05.2004 17:42)
  5. moderatör ve bazı kesimlerin tabiriyle elit yazarların düzenlenmesi için sınav çıkışı yorgun argın evlerinden 1,5 saat uzaklıkta bir yere gittikleri, dolu mekan gezerek yoruldukları, türlü mekan sahibiyle görüştükleri ve bu hareketi sadece sözlük yazarlarına duydukları sorumluluğun baskısı altında yaptıkları zirve.
    (wondrous, 11.05.2004 22:44 ~ 22:50)
  6. şebelek final geyikleri, hocaların ne kadar ziyan insanlar olduklarına dair oylamalar olacaktır. 14 mayıs 2004 itü festivali'nin arkasına geliyor olması, katılımın yüksek olmasını sağlayacaktır umarım.
    ps1: alkolsüz sağlıklı mutlu günler dileriz aşkböceği.
    ps2: kayıt yaptıran, gelmezse; tek yol çekmece.*
    ps3: daha iyisini yapabilecek olan arkadaş varsa yapsın, ayarlasın, etkinliklere koysun. bize de "katılayım bari" tuşuna basmak kalsın.
    (azureel, 11.05.2004 22:54 ~ 23:12)
  7. deniz yılıdızı adlı mekan fena bir yer değildir, nezih sayılabilecek bir yerdir aslında ancak yaklaşık bir yıl önce kız arkadaşımla gayet masumane bir şekilde yanyana otururken garsonun masanın karşısına geçmem konusundaki uyarısıyla irkilip derhal terkedip bir daha adım atmadığım bir yerdir.mekan hakkında fikir sahibi olmayanlar için genel bir mesajdır bu.(mekandan pek de beklemediğim bir olaydı, şimdi durum nedir bilemem)
    (katil sincap, 11.05.2004 23:37)
  8. kaydımı da yaptırdım katılıyorum ama kimseyi tanımıyorum nası tanıyacağım ben insanları diye düşündüğüm etkinlik.
    (esdora, 12.05.2004 23:14)
  9. adına bakılınca sanki bir kebapçıya gidiliyor izlenimi veren zirve. hernekadar kaydını yaptıranlarla muhabbetim olsada hala nasıl olucak diye düşündüren zirve, lakin buluştuktan sonra yoklama alınıp alınmayacağı merak konusudur.
    (darkelf, 12.05.2004 23:31)
  10. (bkz. yemişim finalleri)
    (bkz. afiyet olsun)
    (wondrous, 12.05.2004 23:37)
  11. wondrous un bu açıklamasından sonra ismi daha iyi anlaşılan zirve ,yemişim finalleri zirvesine gelmeyenlere afiyet olamayacak gibi.
    (darkelf, 12.05.2004 23:48)
  12. yeter kardeşim ne zaman ankara'da zirve yapacağız diye sormak zorunda bırakan zirve. gerçi burası biraz fazla anadolu oluyor tabi. *
    (the weakest link, 15.05.2004 14:50 ~ 14:51)
  13. anadoluda olmasına rağmen yine de geç kaldığım **; birbirinden orjinal, iyi, güzel 23*sözlük yazarının katıldığı; önce deniz yıldızında eğlenip bir sürü zirve yapmayı planladığımız, bol resim çektiğimiz; sonra da gold da yemek yediğimiz; muhabbet ortamından çok keyif aldığım ve yeni sözlük yazarlarını tanıdığım zirve**
    (despinaa, 15.05.2004 20:03 ~ 20:06)
  14. iyi ki gitmişim dediğim, çok eğlendiğim, bowling ve de tophane hatta sınırsız piza zirvelerinin temelinin atıldığı zirve.
    (esdora, 15.05.2004 20:51)
  15. sözlük insanlarıyla tanışmama vesile olan, kısa süre kalmama rağmen zevk almış olduğum * organizasyon.
    (agust bocuu muittin, 15.05.2004 21:23)
  16. katıldığım ilk zirve* olmasına rağmen benim için hiç de "katıldığım ilk zirve*" havasında geçmemiş olan zirve*.
    (tenement funster, 15.05.2004 21:31)
  17. açılışa koyduk bu giriyi bayağı bir ayrıntı-mesaj vermek gerek, düşünceleri topluca anlatmak gerek :
    gayet güzel bir zirveydi hatta en mükemmel zirvemizdi diyebiliriz. öncelikle ortama geç geldiğimiz için oltadan özür diliyoruz. sonrasındaysa palanthasere vapuru kaçırdığı için teessüf ediyoruz. zapatusta abimize gönderdiği çiçekle yaptığı jest için teşekkürler. esdorayı projesini satmasına rağmen bowlinge götüremediğimiz için onlarca özürler. inşallah kısa sürede bunu telafi edeceğiz. daha başka adını saymadığım tüm arkadaşlara ise geldikleri için çok fazla teşekkürler.

gelelim olaylara, ilk yarım saat sohbet konusu bulmakta zorlanıldığı söylenebilir. daha sonra ise muhabbet puding kıvamına geldi. ortamdan kalkıp yemeğe gitme fikri aklımıza gelince önce boru gibi bir hesapla karşılaşma riski atlattık fakat cebimde unuttuğum hasılatın büyük kısmının bulunmasıyla* bu sorunumuz büyük oranda çözüldü. yine muhabbet eşliğinde yenilen yemek sonrası ise bir kısmımız gerek projesi gerekse gelen uykusu nedeniyle ayrıldı. (kuş hezimetini anlatmaya gerek duymuyoruz) şahsımın dahil olduğu bir kısım kişi ise -ki biz onlara elit tayfa(!) diyoruz- 21:30'a kadar takıldı daha sonra ise vapurda koltuk komşularını bile bıktıran internet muhabbetinden sonra eminönünde iett otobüsü bulma macerası atlatıldı. bir de akabinde eve varmakla yoklama listesinin tarafımdan kaybedilmiş olduğunu fark ettim. akılda kalanlar etkinlik sitesinin katılımcılar listesinde var. olmayanlarsa tahmin edilebileceği gibi bana bildiriyor kendilerini...

neticede güzel bir ortamdı. sözlük, aynı okulda okuyan bir çoğu aynı dersi alan, yanyana masalarda yemek yiyip çay içen ama birbirinden bihaber kişileri tanıştırma, kaynaştırma misyonun bir nebze yerine getirmeye başladı. dostlarımız arasına bir kaç tanesini daha kattı. gelemeyenleri ise daha yapılacak olan onlarca etkinliklerimizden birine bekliyoruz...
    (wondrous, 15.05.2004 23:30 ~ 23:55)
  18. son 10 dakıkasında katıldığım geyiklerine yetişemediğim için üzüldüğüm zirve..*
    (chladoceran, 16.05.2004 12:16)
  19. bowling uğruna projemi bile sattığım zirve. ancak yazılanlara göre bizleri* evlere gönderdikten sonra zirve devam etmiştir.**
    (esdora, 17.05.2004 00:35)
  20. bowling zirvesinin temelleri atılan zirve*
    (despinaa, 17.05.2004 01:02)
  21. güzel içtiğimiz ve içkilerimize harika muhabbet ile eşlik ettiğimiz ve sonuna kadar kaldığımız zirve (ki zirve gold'dan sonra ikiye ayrıldı). bir kısım anadolu tarafında takılırken, öteki bir grup insanla birlikte vapurla beşiktaşa geçme zirvesi düzenledik. bu zirve de anadolu yakası afiyet olsun zirvesi kadar hareketliydi *
    kuşların man on the moon'a yaptığı hareket ise çok ayıptı *
    neyse yeni zirvelerde görüşmek üzere
    (markrenton, 17.05.2004 11:18)
  22. hayatımda seçtiğim en denyo zirve ismi olmuş. tebrikler.
    (wondrous, 31.05.2005 04:23)