belki ilginizi çeker
  1. · wow
gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · yasaklanması gereken şeyler
  3. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  4. · aşk
  5. · demokratik sol halk partisi
  6. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  7. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  8. · fragile
  9. · yoran diyaloglar

anadolu liselerinin orta kısmı  

1. anadolu liselerinin sekiz yıllık zorunlu eğitim ile ortadan kalkan kısmıdır.

bu liselerin ilk kısmı ise hiç olmamıştır. bu durum da olsa olsa milli eğitimin amerikalılar karadenizde 2 türünden bir şakasıdır.
    (ageylan, 11.03.2008 04:19 ~ 04:26)
  2. anadolu liselerinin, bu memleketin gerçekten devlete ait elit öğretim kurumları oldukları dönemdeki asli kriterleridir.

sınavınıza paşa paşa 5. sınıfta girer, bu okulu kazanır ve özel kolejlerde görebileceğiniz bir dil öğrenimine, ve kafa kafaya disiplindeki bir eğitime tabi tutulurdunuz.

zira, efendiler, ergenliğe adım atmış adam eğitilmiyor. böyle testosteron salınımıyla alt üst olmuş bütünde işlemeyen tek sistem sinir sistemi oluyor -ki eğitim esnasında da o lazım. çoktan düz lisede zıvanadan çıkmış adamı liseden alınca pek bişiy değişmiyor. bir kere, kabul edersiniz etmezsiniz, her okulun bir altkültürü ve havası oluşur(du). o havadan uzak adamları camdan sokar gibi liseye getirince anadolu lisesi dediğinizin salatalıksız cacık kadar bile anlamı kalmadı.

bir okula en eblek yaşlarınızda girip, en dalgalı 7 senenizi de o okula bağlayınca anlayabilirsiniz adını koyamadığım "hava"yı kanısındayım özetle.

[epik_outro]

bildiğim ve olduğum çoğu şeyi borçlu hissettiğim arkadaşlarım, öğretmenlerim ve cismen kendi adına aydın adnan menderes anadolu lisesi 'ine selam olsun.

[/epik_outro]

(duygusal anlar..)

(gözyaşları..)

(selpak mentollü..)

bonus:

(bkz: üstü winnie the pooh lu diye selpak satın alamamak)
    (lefteyenine, 11.03.2008 05:22 ~ 15:29)
  3. (dünyayı kurtaran adam, 11.03.2008 05:33 ~ 05:34)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil