ana lucia cortez *  

adana çık aradan

1. [--- lost hakkında ileri bilgi içerir ---]
    lost adlı dizide (hepimiz biliyoruz ki bir uçak düşmüştür) düşen uçağın kuyruk tarafındaki sörvayvırların jack'idir bu ana-lucia.
    doktor ve erkek olmaması ile jack'ten ayrılır.

[--- ileri bilgi bitti, gerisini okusanız da bir şey ifade etmez ---]
    gerçek yaşamında polistir. aslında polis de değildir, istifa etmiştir annesi yüzünden.

[--- dayanamadım, ileri bilgiye dönüyorum ---]
    sırf bir tabanca için sawyer'a tecavüz etmiş ve aynı tabanca ile michael (bkz: ipnenin evladı) tarafından öldürülmüştür.

[--- giri komple bitti ---]
    (gxix, 14.01.2007 03:40 ~ 03:41)

2. sawyer'ın rambo ya benzettiğinden dolayı ona rambina diye hitap ettiği melez bir hatundur. aynı zamanda michael'a bir kurşunla bir silahin the others'ı durduramayacağını think again sözüyle ifade edip beni eritip bitiren hoş bir bayandır.
    (omega, 17.02.2007 15:37 ~ 15:37)
  3. gerçekte hayattaki ismi michelle rodriguezdir. izlediğim bütün filmlerinde nerdeyse aynı rolü oynamıştır diyebilirim. seksi fakat bi o kadar da bıçkın bir bayan rolünü oynar. hatta punk'dta da hatta bunu keklediklerinde herkese köpürüyodu en son sürekli küfür ediyodu.

--spoylır--

losttaki rolünde ise erken öldüğüne inanıyorum. ben ilk gördüğümde aha dedim taze kan verdiler diziye bu kadını sokmakla.. milyon tane ekşın yapcaklar diye düşündüm fakat michael abimizin verdiği ayarla diziye veda etti.

--spoylır--
    (quarterback, 17.02.2007 15:46)
  4. (bkz: muchacha)
    (steinmetz, 17.05.2007 13:34)
  5. dizide oynadığı sürede, her bölümün öncesinde önceki bölümlerden bahsedilen kısımda kafamıza think again lafı kakılan, pek de sevmediğim lost karakteri.

http://www.youtube.com/...
    (talen, 17.05.2007 13:43)
  6. öleceğini anlamış ki son isteği sawyer olmuş.
    (ninini, 06.08.2007 18:44)
  7. (bkz: banana-lucia)
    (zeus, 11.08.2007 10:40 ~ 10:43)
  8. lost dizisinin kısa süreli karakterlerinden biri. adanın diğer tarafına düşen survivorlardandır. bu gruba mr eko abimizle birlikte önderlik etmiş, yol göstermiştir. zamansız ölümüyle yasa boğmuş, güzelliğinden mahrum bırakmıştır.

(bkz: her ölüm erken ölüm)
    (oceangoing, 11.08.2007 10:53)
  9. ----- spoiler -------

sözlükte es geçilmiş ama önemli bir ayrıntıdır, ana lucia yı avustralya ya getiren jackin babasıdır.

----- spoiler -------
    (korelle, 12.11.2007 03:57)
  10. sawyer ın ilk gördüğünde köfte dudak demesiyle her görüşümde aklıma inegöl köfte nin geldiği hatun. güzeldir ayrıca. (bkz: önemli olan iç güzelliği)
    (bahtsizdevevekutupayisi, 16.04.2008 16:03)
  11. yüzünde bir iğrenme ifadesi var.nefretle bakıyor.sanki ''hepiniz iğrençsiniz ibneler!'' der gibi.
    asi vahşi bi değişik tip.güzel desen tam değil, çirkin hiç değil.
    ama çok çekici.erkek olsam verirdim.
    (zefura, 16.04.2008 16:28)
  12. sadece dudağından öpmek istediğim hatun. çok yazık etti senaristler.
    (eve su getiren sucu, 04.08.2008 20:07 ~ 20:08)