|
|
- nedense habertürk spikeri bu fotoğrafın fotomontaj olduğunu ısrarla iddia ederek ekledi : "ankara'da böyle bir açı yok!"
bu fotoğrafa niye bu kadar takıldı ki habertürk, sanırsınız pulitzer'i habertürk verecek bu yıl. sonra fotoğrafın başkent öğretmenevi'nin en üst katından çekildiği belli oldu. onu da geçtim belki adam helikopterden çekti fotoğrafı, bu ne dar görüşlülük, bu neyin savunması anlamadım, aslında anladım da bu kadar düşülmez ki.
- gereksiz bir anektod. anıtkabir ile bir caminin aynı açıda olması hem ne değiştirir, hem de kimi neden rahatsız eder anlamış değilim. böyle bir açı yok diye ısrar edenlerin de neden bu olaya bu kadar takmış olduklarına da anlam veremedim. yok amaç ulu önder ile camiyi bağdaştır(a)mamaksa buna ne gerek var, zira atatürk'ün cenazesi islami kurallara göre düzenlenmiştir. kanaatimce bu fotoğraf ne bir dostluk ne de bir düşmanlık barındırıyor, güzel bir açı yakalanmış ankara'nın iki simgesi aynı kareye sığdırılmış. sanırım ortaya bir polemik çıkarılmak istenmiş.
(options, 11.01.2007 00:08 ~ 00:11)
- murat ongun'un söz verdiği gibi özür dilememek için bin dereden su getirmesine sebep olan fotoğraftır.
- -kimin ulan bu fotoğraf söylesene?
- abi yeminle benim. niye inanmıyorsunki kaç yıllık kardeşine? zümrütte çektirdim.
- siktir lan göt. zümrüt'te böyle bi açı yok. sadece ben değil yıllardır zümrütte fotoğraf
çektirenler de aynı şeyi söylüyor. varsa böyle bir açı, zümrütteki tüm tikiler sitsin lan beni.
-abi tamam kapatalım konuyu.
-sus lan lafım bitmedi daha. o kadar insan var lan bu fotoğrafta niye bi tek atatürk yok?
-abicim herkes tek tek çektirdikten sonra bi de toplu çektirdik sınıfça. ne atatürk'ü?
-ben bunun ne anlama geldiğini biliyorum ya neyse. bu arkadaki çocuk niye parlıyor ayrıca öyle? niye lan şu çocuğun göğsünde atatürk rozeti yok?
- herkesin kendini her konuda uzman sanmasından kaynaklanan bir tartışmaya sebep olmuş bir fotoğraf.. ne güzel şehrimizde güzel görüntüler var demeyip, siyasete malzeme edebiliyorlar ya bunun gibi bir şeyi bile, helal olsun diyorum ben artık..
siyaset bilimi falan okumadım, pek de bişey bilmem ama, bildiğim ve de emin olduğum tek şey var bu konuda;
siyaset böyle yapılmaz. habertürk bence taktik değiştirsin birilerine yaranma çabası içindeyse eğer.
bu şekilde çok trajikomik olmuş çünkü.
- habertürk için tam anlamıyla bir aylak bakkal taşaklarını tartarmış durumunun gözler önüne serilmesini sağlayan fotoğraf. web sayfalarında erotik fotoğraf yayınlayan adamlardan beklenecek ciddiyette bir uğraşın ana teması. habertürk'ün ne menem ciddiyete sahip bir kurum olduğu merakımın hatırı sayılır derecede artmasına yol açan nesne.
- tolga adanalı'yı tanırım, yaptığı işin sonuna kadar arkasında duracak biridir. bu yüzden ilk bakışta fotoğraf bana da fake gibi görünse de tolga "hayır, fotomontaj değil" dediği için hiç kuşku duymadım. nitekim, olmadığı da kanıtlandı. ha, haberturk durup duruken bunu niye gündeme taşıdı? ya murat ongun ilginçlik peşinde koşmuştur, ya adı trt genel müdürlüğü için geçen hilmi bengi'yi yıpratma çabasıdır, ya da ajans aboneliğiyle ilgili bir sorunları vardır. ıslak naylon terlikle ağzına ağzına vurun, geçer...
- önce bunu izleyelim:
(bkz: http://www.haber7.com/...)
sonra bunu okuyalım:
(bkz: http://www.haberturk.com/...)
sonra da halkı maymun sanan bu türk medyasına beddua edelim...
|