belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · sözlük yazarlarının hayalleri
  2. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  3. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  4. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  5. · colin kazım richards
  6. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  7. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  8. · sempatik ülke isimleri
  9. · hala bakireyim

anıtkabir e gitmeyende gizli fethullahçılık vardır  

1. belki parasızdır veya gitmek için uygun zamanı yoktur. sonuçta bir çoban otlattığı sürüsünü bırakıp hiç bir yere gidemezken anıtkabire nasıl gitsin? yanlış bir genellemedir o zaman anıtkabire giden herkes atatürkçü böyle bir aydın insan olmalı ama bugüne kadar bu ülkede bütün üst düzey yönetici abiler anıtkabire en azından bir kere gitmiştir lakin bir atatürk yanlısı taraflarını göremedik.
    (durağa yaklaşırken stres yapan genç, 20.01.2009 21:22)
  2. mezar seviciliği vatanseverlik ya da minnet ödeme olarak gören hasta ulusalcı yaklaşımın son köftesi. ısıtıp ısıtıp, dilim dilim yiyorum ben. çünkü büyük laf etmişler.

anıtkabir'e 18 yaşında gitmiştim. dönem içerisinde nutuk'tan ibaret olmayan bir atatürk anlayışı kazandırabilecek bir sürü kitap okudum ve ankara'da yaşamadığım, maddi olarak da hadi gidelim dendiğinde gidemez halde olduğumdan bu eşsiz deneyimi (size göre tabi) yaşamam 18 yıl almış. ulusalcılık adına 10 yıl gizli fethullahçı mertebesinde bir öğrenciymişim.

benzer örnekleri çoğaltmak mümkün.

yaptıklarımı sevdiğim insana mezarında değil, bir başka kez onu o mezarda ters döndürmeyerek teşekkür etmeyi yeğlerim.

imza: mezar sevmeyen fena halde sinirli yazar.

edit: imza aceleye gelmiş, özür dilerim. malum, anıtkabir'e yetişmem lazım, ibadet sayılır. üstelik fethullahçı da olduk. iyidir iyi.
    (karanlıkta, 20.01.2009 21:29 ~ 21:32)
  3. (bkz: sayzer közer)
    (bulanti, 20.01.2009 22:31)
  4. harbiden doğru olan şey. kendimden biliyorum. ben bile bendeki bu durumu daha önce fark etmemiştim. yani "suratımdaki bu şapşal ifade nereden çıktı?" diye düşünmüyor değildim ama bunun nedeninin hayatımda anıtkabir'e hiç gitmemiş olmamla alakası olabileceğini düşünmemiştim. şimdi bu iddiayı görünce bir an kendimi sorguladım, fethullahçı mıyım ben diye kendime sordum, fethullahçı lafını bile duymaktan rahatsız olduğumu, bana fethullahçı dendiğinde laf kalabalığıyla karşılık verip konuyu saptırma eğilimim olduğunu hissedince vayamınakoyim dedim. şuj ann ejkllerim titrihjyor.,ç
    (yenisekme, 20.01.2009 23:10 ~ 23:21)
  5. komik iddiadır.

feto denen amerika destekli çakma peygamber ne zamandan beri ulu önderin alternatifi olmuştur?
    hani geçelim tarizi, ironiyi. şaka yapmayalım. fetonun kulağına su kaçırmayalım.
    anıtkabire gitmeyenin geçerli sebepleri olsun, mesela atatürkü sevmemek olsun. gidememek olsun. ama ne olur fetoculuk olmasın.
    (rwac, 20.01.2009 23:20 ~ 23:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil