belki ilginizi çeker
  1. · sağlıklı yaşam için doğal sayı kullan
  2. · yiğit özgür
  3. · aydın kahya
  4. · mahşer i cümbüş
  5. · çok güzel hareketler bunlar
  6. · ismini vermek istemeyen izleyici
  7. · armut
  8. · ismini yazmak istemediğimiz bir izleyici
  9. · zoka
  10. · marmara üniversitesi yılın enleri
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · disko kralı
  3. · 2012
  4. · erkekte ses tonu
  5. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  6. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  7. · domuz gribi
  8. · iyi gün dostu
  9. · yapılmış en aptalca dalgınlık

anında görüntü show  

sayfa  / 4
  1. osmantan erkır ın değil de daha iyi bir yapımcıyla sunucusuz konuksuz çok daha güzel olabilecek program.
    (ikitanetopkapıuzatırmısın, 10.04.2007 23:08)
  2. cumartesi günleri saat 23.30'da yayın hayatını devam ettirmektedir.
    (hadi bakalım, 23.04.2007 23:55)
  3. çok uzun süre osmantan erkır'ın gözümdeki kötü imajı sebebiyle izlemeye direndiğim, bir kez izledikten sonra da geç keşfettiğim için çok pişman olduğum, mahşer i cümbüş isimli şahane ekibin her hafta kendini aşarak harikalar yarattığı program.

http://www.mahsericumbus.com
    http://www.anindagoruntu.tv
    (nvr ws a crnflk grl, 07.06.2007 03:46)
  4. son derecede samimi ve eğlenceli bir program..güldür bakalım dan sonra ilaç gibi geliyor hem..
    (jose, 27.09.2007 01:50)
  5. (bkz: tiyatro sporu)
    (bkz: doğaçlama)
    (la mer, 27.09.2007 01:57)
  6. aslında uzun süredir istanbulda tiyatro sporu adıyla sahnelerde izlediğimiz,eğlendiğimiz ve bu eğlenceli vakitlerin cd'leri de bulunan mahşer i cümbüş ekibinin fox tv'de yayınlanan programı. osmantan erkır sayesinde daha geniş kitlelere ulaşmış ve kanımca sevenlerini arttırmış müthiş grup.
    (krem karamel, 27.09.2007 02:03 ~ 02:04)
  7. son dönemde türk televizyonlarında yer alan en kaliteli program. inşallah populeritesi arttıkça kaliteyi bozmazlar.
    (tercih ettiğim nick budur, 27.09.2007 02:30 ~ 07.12.2007 13:13)
  8. fox tv 'de yayınlanan ve çok başarılı bir ekibi olan muhteşem program....
    (billy, 27.09.2007 17:54)
  9. televizyon da yapılmış az sayılır eğlence ve yaratıcı programlardan biri. sanırım osman erkır'ın tv için yaptığı en güzel iş. ama stüdyo izleyicileri pek bi' tuhaf geliyor bana bazen.
    (gülüsevdimdikenibattı, 27.09.2007 18:05 ~ 15.11.2007 14:17)
  10. son zamanlarda yayınlanan en kaliteli, eğlenceli ve izlenesi program. programın ve oyuncularının yaratıcılık sınırları sizi kahkahalara boğarken, mahşeri cümbüşün oyunculuk yeteneği ve programın samimi tavrı sizi programa bağımlı hale getiriyor.
    (nott, 11.10.2007 03:51 ~ 03:51)
  11. ekranın en eğlenceli programlarından birisi. mahşer-i cümbüş ekibi gerçekten çok yaratıcı ve eğlenceli herşeyin bi anda gelişmesi oyunları daha da komikleştiriyor.
    (anti nick, 14.10.2007 23:07)
  12. seyirciye; kendi aramızda eğleniyoruz,izlenimi bırakan harika doğaçlama programı.
    (betatron, 04.11.2007 02:35)
  13. güldürürken gözden yaş getirtebilen bir program. bazı yerlede öyle denk geliyor ki konular, cümleler falan kopup gidiyorlar öylece, bizi de koparıyorlar kendileriyle birlikte. yapanın da yayınlayanın da eline sağlık. çok leziz.
    (sycrone one, 04.11.2007 02:38)
  14. daha evvel izlemeyenler için uyarayım. cıbırca turu, nesne turu, şapka duru ve dörtlü dönme gülerken takla attırır, bağımlılık yaratır. birbirinden yetenekli altı kişican, yeteneklerini sergilerken yapmacıklık ve kapristen çok uzak tavırları, canayakın ve sıcakkanlı ifadeleri ile gönüllerde taht kuruyor. mahşer i cümbüş'ü bir kez izleyen, "doğaçlama ve şive taklidi gerçekten yetenektir, yetenek işidir" cümlesini rahatlıkla kullanır. her hafta cumartesi gününü şahsen iple çekiyorum, umarım bu program da fox tv'nin dengesiz yayın politikasına kurban gitmez. şimdilik tek eksiği, çok geç saatte başlaması...

http://www.anindagoruntu.tv/...

en sağdaki bayana ben aşığım, kalan beş kişican sizlere emanet...
    (dunya zikime eyfel dotume, 04.11.2007 16:42 ~ 16:47)
  15. kesinlikle cumartesi gecesi evdeyseniz o saatte izlenebilecek tek program.6 tiyatrocu gerçekten de hayran bıraktırıyor.doğaçlama yetenekleri süper.tavsiye edilir.
    (dream with the fishes, 16.11.2007 15:26)
  16. dün geceki programda mahşer-i cümbüş grubunun performansı harikaydı. özellikle filmin devamı turunda 'korsan film' ve 'yabancı film' şeklinde oynadıkları parodi çok komikti.
    (i see mal people, 18.11.2007 13:00)
  17. dilek içlerinde bir numara.bir insan bukadar yaratıcı olur ve bu kadar rahat doğaçlama yapar dedirtiyor.
    (bilginsel, 18.11.2007 16:10)
  18. ben hayatımda ne türk ne de başka bi ülke televizyonunda bu kadar çok ve hiç durmadan bu kadar uzun süre güldüğüm başka bi program seyretmedim. mahşer i cümbüş gerçekten ayakta alkışı hakediyor. ayrıca dünyada bir ilk olan böylesine riskli bi projeye el atma cesaretini gösteren ve karşılaşılan birçok olumsuzluğa rağmen hiç desteğini çekmeyen osmantan erkır'a da büyük alkış... bravo valla... 4-5 bölüm yayınladıktan sonra yayından kaldırma gafletinde bulunan star tvnin ileri görüşlü yöneticileri de kafasını duvarlara vurup dursun şimdi.
    (barneystinson, 18.11.2007 16:34)
  19. içlerinden özellikle dilek ve burak'ı çok yetenekli bulduğum,insanı yalnız başına tv karşısında geçirdiği bir cumartesi gecesinde gerçekten içten güldürebilen aha bunlar bizden diyebildiğimiz ve hem herkesin bilmesini istediğim hem de kimse bilmesin fazla duyulmasın hep bizden kalsın dediğim samimi program.hatta nerdeyse osman tan erkır bilr sempatik gözükçek gözüme ama yok yok böyle iyi ya şimdilik.
    (amandaaman, 18.11.2007 17:41)
  20. herşeyi ile çok güzel bir program ancak sms gönderme işini neden yaptıklarını hala anlamadım. bir program operatörler kazansın diye uğraştığını bu kadar mı belli eder?
    (kırmızı kalem, 18.11.2007 19:05)
  21. geçen cumartesi tanıştım kendisiyle. sığır gibi bağıra bağıra güldüm, ancak yine de cumartesi gecelerinin vazgeçilmesi olabilir mi onu önümüzdeki haftalarda göreceğiz çünkü aynı kadro aynı format bu programı nereye kadar götürür onu bilemem. yine de o bildik talk showlardaki konuk manken şarkıcı bozmalarının "önünüzdeki projeler nelerdir" "- bir film projemiz var, dizi çekimleri cart curt" tarzındaki muhabbetlerinden artık sıkılmış olanlar için şiddetle tavsiye edilesi programdır.
    (mr x, 20.11.2007 17:36)
  22. bu hafta ferhat güzel'i konuk ederek nasıl bir program olacağı konusunda bizi son derece meraklandıran, çok güldüren program.
    (nott, 25.11.2007 00:38 ~ 00:50)
  23. biraz önce bitmiş olan yayınıyla "sen naaptın osmantan??" nidaları attırtmış programdır... çıkaracak konuk bulamadığına inandırmak istiyorum kendimi...hadi bulamadın diyelim konuk olmasın noolur ki sanki...ama dünyada bi tanecik bile konuk kalmasa, yine de hiç bulaşılmaması gereken iğrenç sabah programlarının mide bulandırıcı kadrolu konuğu ferhat güzel mi? yapma etme allah aşkına yaa...yine de çok şükür programın kalitesi o kadar yüksek ki, bu herifin canlı yayında cep telefonuyla konuşmak gibi öküzlükleri bile zarar veremedi, yine gülmekten kırılarak izledim mahşer i cümbüşü...

yazarın notu: yanlış anlaşılmasın anında görüntü showun bir numaralı hayranıyım, hakkında ilk kez kötü bi şey söylüyorum ve bunun için çok üzülüyorum ama sevgili osmantan erkıra bi sözüm var; lütfen hiç konuk çıkarma ama aman diyorum bu hatayı bi daha yapma...bu kadar ucuz atlatamayabiliriz...aman osmantan...aman...
    (barneystinson, 25.11.2007 02:54 ~ 02:55)
  24. ferhat güzel'i konuk ederek neyi amaçladıklarını anlamadığım, bir daha şarkılı türkülü bir program yaparlarsa asla izlemeyeceğim şov. mahşer-i cümbüş ferhat güzel'i iyi idare etti. konu bulamıyorlarmış! bula bula ferhat güzeli mi buldunuz?
    (kırmızı kalem, 25.11.2007 21:15)
  25. ferhat güzel'i konuk ederek neyi amaçladıklarını anlamadığım, bir daha şarkılı türkülü bir yayın yaparlarsa asla izlemeyeceğim program. mahşer-i cümbüş ferhat güzel'i iyi idare etti. konu bulamıyorlarmış! bula bula ferhat güzeli mi buldunuz?
    (kırmızı kalem, 25.11.2007 21:19)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil