amy winehouse   

sayfa  / 4
adana çık aradan

1. soyadını doğrular bir şekilde alkolik olan ve alkol bağımlılığı tedavisi görmüş olan şarkıcı.
    (smbs, 25.04.2007 10:54)

2. rehab adlı parçasıyla sesini bir ara radyolarda sıkça duyduğumuz, back to black adlı albümünün ikinci klip parçası olarak you know i'm no good'u seçen, sesiyle tipini ve uyruğunu bir türlü bağdaştıramadığım bayan şarkıcı. internet sitesinin tasarımı pek güzeldir.

http://www.amywinehouse.co.uk/
    (calavera, 25.04.2007 13:25)
  3. müthiş bir sese sahip brit şarkıcı. 2007 brit ödüllerinde de en iyi bayan vokal ödülünü almıştır kendisi.
    back to black isimli son albümü dinledikçe dinlenesi gelen, şahane bir eserdir; şiddetle tavsiye edilir.
    (mrsderdowski, 25.05.2007 08:42)
  4. you know i'm no good la gönlümü fetheden ancak bond kızı olması ihtimaliyle beni dehşete düşüren şahıs.
    (demilan, 27.05.2007 01:00)
  5. tears dry on their own şarkısıyla beni benden alan garip garip dövmeleri olan süper sesli alkolik bayan..
    (janhuntelaar, 05.06.2007 23:11)
  6. çirkin ama acayip seksi kadın.

ayrıca öyle bir parçası vardır ki sarhoşken patlamış duygularınızdır.
    elinizde bilmem kaçıncı şarap kadehinizle bu parça otuzuncu kez çalarken, sözleri artık beyninizi kaplayıp başka şey düşünemez olduğunuz anda yatakta yamuk bir şekilde sızdırır sizi.

(bkz: back to black)
    (on my toothpaste, 05.06.2007 23:27)
  7. kendisini görmeden önce sesinden kaynaklı olarak çok daha farklı bir kadın olarak hayal ettiğim,gördüğüm zaman beni hayal kırıklığına uğratan şarkıcı kimse.
    (sürrealimezelden, 15.06.2007 22:26)
  8. yaşadıklarını ve hissettiklerini şarkılarında olduğu gibi, açıksözlülükle anlatan, tavırları ve şarkıları birbirine paralel olan kadın. ikisi de ilk başta itici gelir ama bir süre sonra dürüstlüğüyle beğeninizi kazanır. neyse odur, onu yazar. nitekim 2003'de çıkmış olan ilk albümünün adı da "frank"tir.

(bkz: fuck me pumps)
    (bkz: stronger than me)
    (karlfazer, 19.06.2007 21:50)
  9. şu sıralar lily allen la karşılaştırılan fakat bence ses olarak ondan bi adım ileride olduğunu düşündüğüm şarkıcı..
    (janhuntelaar, 29.06.2007 03:24 ~ 03:24)
  10. televizyonda klibine rast gelirdim ama pek iplemezdim. geçenlerde arabada giderken radyoda birkaç parçası çaldı bir anda hoşuma gitti. sonra albümü baştan sona dinleyip sözlerinede baktım iyice sardı. amy winehouse'un sesi ve şarkıları güzel ama asıl etkisini sözlerinde gösteriyor. bu aralar love is a losing game parçası nedense favorim oldu. kendisini taktir ettim. dövmelerine de ayrıca bittim.
    (bkz: dövmeli kadınlara karşı olan zaaflıklar)
    (jamesdean, 02.07.2007 19:55)
  11. öylediği şarkıların sözleri ve ses tonuyla beni başka diyarlara götüren gözleri de çok güzel olan şarkıcı
    (beyazzakkum, 08.07.2007 19:57)
  12. number one'ın haberine göre iki albüm daha yaptıktan sonra müziği bırakacağını açıklayan insan.sebebi de evlenmiş olması ve artık evinin kadını,çocuklarının anası olmak istemesiymiş.
    (dünya koca bir yalandı gördüm, 19.07.2007 13:42)
  13. total film ile olan röpörtajında bruce willis'in favorilerinden olduğunu öğrendiğimiz şarkıcı.
    (acyberexile, 19.07.2007 13:44)
  14. enteresan bir şekilde her sevdiğim müzisyen ve grubun ingiliz çıkması durumu(muse,radiohead,lilly allen,keane vs vs) bu insan için de geçerli doğal olarak...önce rolling stone da röportajımsı yazıyı okudum hakkındaki...back to black in klibini görmüştüm bir de...ama tam bazı şeyleri unutmaya çalıştığım bir dönemde,şarkıları kimi zaman ilaç gibi,kimi zamansa zehir gibi geldi...diğer şarkılarını da çok sevsem de özellikle son albümde olmayan "best friends" adlı şarkı tesadüfen shuffle da karşıma çıkınca beni ağlatmıştır,bilmiyorum belki de paralel olaylar yaşadığım için...ayrıca gerçekten sesi çok güzel ve gerek sesi gerek makyajıyla 60ların kadın şarkıcılarını andırıyor...(kendi de söylemiş zaten..)

(bkz: best friends)
    (tasarımcı mühendizzz, 06.08.2007 11:26)
  15. ilk gördüğümde "bu kadın da kim yahu?" diyip hatta "amma da çirkinmiş" demiştim.zamanla kulağım rehab'e alışmaya başladı ta ki you know i'm no good'a kadar.bu klip dönmeye başlayınca albümü dinlemeliyim diyerek bir hışım aramaya başladım.back to black'i dinledikten sonra son zamanlarda çıkan en iyi albümlerden biri olduğunu düşünmeye başladım.dördüncü video da en beğendiğim şarkıya* çekildi ve ben de mesut oldum.işin ilginç tarafı ise artık kendisinin bana o kadar da çirkin gözükmemesidir.acaba psikolojik mi?
    (piedra, 11.08.2007 00:33 ~ 00:33)
  16. dış görünüşünün tersine sesinin harika olduğunu düşündüğüm hatun kişi. you know i'm no good şarkısında çok eğlenceli bir şekilde karaoke yapılır, benden söylemesi.
    bir de dil hareketleri vardır ki inanılmaz seksi bir hatuna dönüşür.
    (los amantes del circulo polar, 11.08.2007 20:17 ~ 05.10.2007 15:55)
  17. yakın bir zamanda the simpsons çizgi dizisine konuk oyuncu olarak katılacak olan - kendi sesiyle- ilginç hatun.
    (enfazlaellikarakterolabilir, 12.08.2007 11:46)
  18. bünyemi ıslak ve mis kokulu çimenlerin üzerinde ağustos böceklerini dinlerken yanımda sevdiceğimle yıldızları seyrediyormuşuz izlenimine sokan ne alaka olduğunu hala anlayamadığım love is a losing game adlı bir şarkıya ve günde onlarca defa dinlemekten sıkılmadığım türden parçalara sahip,hürriyet gazetesinde kokain aracılığıyla zayıflamaya çalıştığına dair bir haber okuduğum fakat inanmadığım değişik tipli,tok ve güzel sesli sanatçı.
    (pis mındar, 14.08.2007 02:47)
  19. taş gibi bir vücuda sahipken zayıflayacağım diye tutturup bir deri bir kemik kalıp iğrençleşen hatun.
    http://img.dailymail.co.uk/...
    (çılgın veyfik, 14.08.2007 02:55)
  20. ayrıldığı sevgilisine hissettiklerinden birikim yaparak albüm çıkartan sonra bu beyefendiyle evlenen,alkol sorunu olan (bkz: rehab) acaip güzel sesli bağyan
    (ıgetbored, 19.08.2007 12:13)
  21. marilyn manson "onunla tanışmak arkadaş olmak ve konserlere fln gitmek isterdim."demiş.
    (dinazor kafa, 28.08.2007 21:55)
  22. harika bir sese ve yoruma sahip olan güzeller güzeli şarkıcı.
    (the girl with red hair, 28.08.2007 22:01)
  23. nedense hurriyet.com'un pek bir ilgilendiği ve sürekli magazin sayfalarına meze yaptiği şarkıcı. halbuki kültür sanat sayfalarinda etkileyici sesi ve şarkılarıyla yer alması gerekirdi. a, tabi ya hürriyetin kültür sanat sayfası yoktur, unutmuşum.
    (ozerk, 30.08.2007 13:57)
  24. you know i'm no good isimli şarkısının klıbı buram buram memento kokar.
    (mcmurphy, 01.09.2007 03:22)
  25. back to black şarkısında

he left no time to regret
    kept his dick wet
    with his same old safe bet

diye söze başlar, hoppaaaaa dedirtir adama. ya da ben fesatım ne bileyim.
    (meln, 01.09.2007 03:37)
 sayfa  / 4