belki ilginizi çeker
  1. · kaplumbağa
  2. · apertura 2009
  3. · göbeğin terlemesi
  4. · apertura 2009 hakkında sık sorulan sorular
  5. · giallorossi
gündem
  1. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  2. · facebook
  3. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  4. · ugg düşmanı ezik kızlar
  5. · tahrik edici erkek kokuları
  6. · kayseri tabula rasa zirvesi
  7. · marjinal isim meraklısı aile
  8. · bayan
  9. · stein um stein

amudakalkıpelçırpankaplumbağa  

1. ilk olarak;
    hoşgelmiş, sefalar getirmiş.

zaten buralardaydı da gitmiş böyle bir değişim geçirmiş. uzaylıydı lan bu, bildiğin uzaylı, böyle uçan dairesi falan vardı. sonra "abrakadabra!" dedi kendi kendine, kaplumbağa oluverdi.
    prensesini bekliyor şimdi. prensesi gelecek ve öpecek bu amuda kalkıp el çırpan kağlumbağayı. sonra ne mi olacak?
    onlar erecek muratlarına, biz çıkacaz kerevetlerine.

hikayede bir gariplik var gibi. hmm...
    (ninn worx, 30.04.2009 00:21 ~ 00:24)
  2. öss hazırlık döneminde evrim geçiren uzaylı. ( nick fantastik karakterler içeriyor.)
    (sarmalak, 26.06.2009 01:20 ~ 01:21)
  3. umarım arzuladığı bölümü kazanır dediğim yazar.alkol sigara hiç bişi yok pırıl pırıl çocuk. ışıl ışıl parlıyor gözümü aldı tüm zirve boyunca.
    (rene, 03.07.2009 01:36)
  4. şeytan tüyü vardır kendisinde lakin bir türlü kullanmamaktır.
    (mutu, 03.07.2009 01:46)
  5. ışık vaadeden kaplumbağa.bir zamanlar internette de güzel işler başarmıştır.evrim geçirmekte olup devrim geçirmesine de allahtan niyaz ederim.
    (karyenass, 06.07.2009 15:54)
  6. kendisiyle münasebetim sözlükle başladı. msn'de devam etti.

nasıl bu hale geldik bilmiyorum. sanki 4 yıllık sıra arkadaşım bu adam. ben neyi seviyorsam o da onu seviyo. ben neyden gıcık alıyorsam ondan gıcık alıyo. dedikodu bile yapıyoruz bu adamla. ilginç doğrusu. ikimizde birbirimize nasıl üniversiteli olduk lan diye sorar olduk.

yanlış anlaşılma olmasın. sonuçlar açıklanmadan önce de samimiydik. lise nasıl bitti muhabbeti dönüyordu aramızda. ilk günler falan. karı kız muhabbetinden hiç bahsetmiyorum bile. benim aklımın yetmediğine o koşuyo , onun durduğu yerde ben vuruyorum sırtına.

sınav sonuçlarına beraber baktık resmen . önce o ''330'' dedi edebiyat dedi. sonra ben ''331''hukuk. sonra ben marmara hukuk * dedim sonra o ''istanbul üniversitesi türk dili ve edebiyatı''* dedi . bi an o da eşit ağırlıkcı sandım kardeşiz diye sarılacak oldum puanları duyunca . sözelciymiş.

şimdilerde aynı üniversite gelsin diye dua eder oldum. kendisi bu konuda ne düşünür bilemem. istanbul üniversitesini daha çok istiyor marmaradan galiba.

belki öss, belki sözlük , belki kişilik . orasını burasını bilmem . çok fena anlaşır oldum. beni hiç kırmıyor mesela. kısacası çok sevdim kendisini umarım kendisini bilerek veya bilmeyerek üzmem,kırmam,sıkmam. zira kendisini çok sever sayarım.
    (jimmy, 14.07.2009 23:30 ~ 23:33)
  7. "istanbul beni bekle" temalı maratonda yer alacak tosbağa. gotik bir gelecek kendisini bekliyor * denizli sosyetesinden istanbul'a transferi sözkonusu. gelişmeler yakında belli olur ne de olsa. inönü stadında part time iş bulmak lazım bu fanatik beşiktaş taraftarına.
    (sarmalak, 14.07.2009 23:38)
  8. ilginç şeyler öğreniyorum sözlükte hakkında, lan neyse birşey demiyorum ben sana.
    (mutu, 15.07.2009 12:21)
  9. istanbul üniversitesi'ne kapağı atmış olan arı. gel len bir an önce!*
    (iset, 12.08.2009 09:34 ~ 09:34)
  10. bir halı saha maçında dizime dirsek atarak futbol tarihine geçmiştir.
    (dirk, 28.09.2009 09:36)
  11. yemekhane yemeklerini önceki günden bilen ve bizlere anlatan kişilik. flashforwarda takmıştır, aferim ki ona.
    (okan ben bi şey gördüm, 19.11.2009 01:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil