|
|
- yuh artık.! denilen yazarlardır.kardeşim hangi devirde yaşıyorsunuz? bu kadar mı sizin kapasiteniz? ne kadar da asosyalmişsiniz. atlayıverin uçağa, arada bir gidin amsterdam'a. akın ortamlara.hadi canlarım benim.kaldırın kıçınızı.
- (bkz: buyrun benim)
(bkz: bir sorun mu var)
- (bkz: geçen kenanla bi ibneleştik sorma)
- amsterdam'a gidememiş,oraları keşfedememiş, dünyadan bihaber yazardır. paris, viyana,roma gibi yerlere gitmeyenleri de vadır, ama amsterdam'a nazaran azdır. insana gülerler. bu devirde kaldı mı buraları görmeyen.
en acısı da sterdam'ın öncesini görme şerefine nail olamayanlar vardır. çok yazıktır.
- ortalama yazarlardır. eğer amsterdam görmüş olsalardı süper yazar olacaklardı. görmedikleri için ortalamadırlar.
- amsterdam yerine kutuplara yada ekvator'a giden yazarlardır. yada onun yerine belki iki bir şey öğrenirim diye çin'e japonya'ya bir teknolojik tura katılan yazarlardır.
- benim dahil olmadığım yazar grubudur. amsterdama da gittim başım göğe ermedi ne yazık ki? niye böyle oldu lan niye oysa ne hayallerim vardı amsterdam görmüş insan olarak dünyayı kurtaracaktım. böyle hayatın.
- içler acısı haldedirler. zira bu zamanda amsterdam görmeyene aileler kız vermiyorl lan. hatta bazı kızlar amsterdam görmeyene direk vermiyor. halbuki geçen gün arabaya veriyorlardı.
- ikiye ayrılır bu yazarlar. eşcinsel olup amsterdam'a gitmemiş yazarlar ya da uçkuruna düşkün olup red light district görmemiş yazarlar.
- istanbul' da yaşayıp da deniz görmemiş insan muamelesini haketmeyen yazarlardır.
- sen kendine nasıl insan diyosun tacizettin yaa daha amsterdam ı görmemişsin
+ haklısın hayatım ben insan değilmişim gerçekten
- e değilsin tabi bak elalem 80 günde devri alem yapıyor sen hala otur
- (bkz: şöyle güzel bir sopa yememiş sözlük yazarları)
- ulan ne bok var amsterdam'da anlamam. her köşe başında 4 zibidi kendinden 200 kere geçmiş vaziyette ot emerken müşahede ediliyor. o coffee shoptan o coffee shopa girip kafayı demleyip çıkıyorsun. bi dam meydanı denen kocaman kel bi direğin olduğu alan var, şehrin içinde küçücük kanallar dolu. evler dar, basık, sokaklar fare yuvası gibi. nereye gitsen içeceğin bira heineken. ne bu kompleks, ne bu hayranlık ne bu cahillik. koskoca hollanda'da bi a'dam mıdır yani? gidin şöyle, açılın arazilere, masaüstü kadar dümdüz hollanda ovasına dalın. beşiktaşlı inekleri görün, hollanda peyniri tadın biraz. göt kadar toprağıyla avrupa'nın ne en çok tarım mahsulü yetiştiren aklını irdeleyin. bizden aldıkları laleyi o muazzam çiçek bahçelerinde seyredin. nereye getirdiklerini görün hayvancılığı, tarımı. 3000 km yol geldiyseniz eğer sadece ot muhabbetini, alemciliği ithal etmeyin oradan, biraz da fayda getirin, yarar getirin.
- daha kendi ülkesinde bile görmediği onlarca yer olan insandır;tıpkı benim gibi...
- (bkz: royal with cheese yememiş yazarlar)
- karınca beslememiş, memento izlememiş ve pompare duymamış yazarlarla aynı kaderi paylaşan yazarlardır.
- (bkz: yok öyle bişe)
- (bkz: amsterdam havaalanında bim poşetiyle dolaşmak)
- bu yazarlar için gugılın süper bir hizmeti:
(bkz: http://images.google.com.tr/...)
- (bkz: amsterdam çok yakın sık sık gidip geliyoruz)
(bkz: serbest çağrışım)
- nee?şaka galiba.sakın ben amsterdam a hiç gitmedim demeyin şimdi.21. yüzyıldayız ya.tüm dünya bir uçak mesafesinde.yazık,gariban çocukları sizi.siz şimdi her tarafta yeni ot içmiş gerizekalı keşler görmemişsinizdir?nefes almayı zorlaştıran o dar caddelerden hiç geçmemişsinizdir.amsterdam daki cafelerden sikindirik kahveler içmemişsinizdir.kırmızı caddedeki iğrenç ortamlara hiç akmamışsınızdır.yazık valla yazık.babanızın yatı falan da yoktur sizin.gariban plajlara gidiyordunuzdur.hani donla denize girenlerin olduğu plajlara.siz şimdi paris e,londra ya falan da gitmemişsinizdir kesin.neyse oraları anlatıp ezmiyim şimdi sizi.
- (bkz: iki sevişip geleydik)
- bazıları, değil amsterdam'ı görmek, amcasının yazlığına bile gidemeyen yazarlardır. sokağa adım atmak para. pişiyoruz mütemadiyen. belki rüyamızda editleriz girimizi.
- yazarlıkla doğrudan ilişkisi olmayan itham hazırlığı olan yaklaşımdır.halbuki kütüphane görmemiş yazar, google'la tanışmamış yazar gibi daha ilgili ithamlar üretilebilir.
- eski model yazarlardır. şimdilerde moda mykonos azizim. geçecen amsterdamı.
- -oğlum nasıl yer lan burası? erkekler tuvaletinde karı gördüm.
-lan hıyar! amsterdam'daki barlarda tuvaletler hetero-homo diye ayrılıyor. bilmiyormuydun?
-höö
-neyse..dua et doğru tuvalete girmişsin. cahil herif. bide itü sözlük yazarı olucan.
|