amsn   

adana çık aradan

1. linux için converted msn messenger.harbi msn'den eksik bir yığın özelliği vardır,lakin sırf chat için tatmin edici sayılabilir.
    (keyif pezevengi, 25.12.2005 03:15)

2. inanılmaz fazla hata veren program. genel görüş bu programın daha fırınlar dolusu ekmek yemesi gerektiği...
    ayrıca
    işletim sistemini kitleyen bir webcam tuşu bulunmaktadır. basmamaya özen gösteriniz.
    (neverland, 29.04.2006 03:56)
  3. (bkz: gaim)
    (raiser, 29.04.2006 23:21)
  4. kamera özelliği koymuşlar bi de son sürümde.. denedim oldu.. haa gayret çocuklar daha iyisini de yapabilirsiniz..
    (fado, 02.05.2006 06:44)
  5. son sürümü mükemmel ötesi olan msn klonu. default skin'i bile takdire şayan. özellik(?) derseniz; msn plus + discovery derim. yok pencere açtı, yok pencere kapadı, yok resmini değiştirdi, yok log tuttu, yok fake attı...her şey var maşallah. en güzel özelliği ise, admin hesabını geçtim, mübarek programı "belgelerim" kalsörüne bile kurabiliyorsunuz. o kadar şahane yani...

download için; http://www.amsn-project.net/...
    (caps lock, 14.07.2007 02:03)
  6. open source bir msn programı. kendisinin şöyle ek özellikleri de vardır anlatmak gerekirse:

karşı tarafa cam açtırdığınızda otomatik olarak kaydetme özelliğine sahiptir. sonra view webcam history derseniz de bu cam'de kaydettiğinizi size görüntüler. (ayrıca görüntüleme hızını da ayarlayabilirsiniz.)

karşı tarafın görüntü resmini tarih tarih saklar. sağ tıklayıp özelliklerden kurcalarsanız şu ana kadar hangi görüntü resimlerini kullanmış görebilirsiniz. aynı şekilde ufak hallerini de kaydolmuş olarak cache de bulursunuz.

karşı tarafla chat penceresi içerisindeyken, görüntü resmine tıklayıp, onu büyütebilirsiniz. epey büyüyor kendisi. ha tabii resim belli olduğu için kalite bozuluyor.

dezavantaj olarak, dosya transferi normalden epey yavaş. webcam'de de takılıyor yanlış bilmiyorsam. ayrıca görüntüsü falan hala ne kadar da ilerlese amatör duruyor. fakat msn'den daha iyi, hem open source, hem acayip özellikleri var.

artık nudge falan da ekli zaten, msn de olan her şey burda da oluyor. görsellikler hariç. gerçi tema da kurulabilir ama live messenger daki gibi olmuyor.

ayrıca bu programın şahsımca "en büyük" özelligi, otomatik olarak http tunnel yapabilmesidir. 1863 portunuz kapalı, şirkette msn yasak diyelim. http tunnel programı kurmanıza gerek kalmaz, kendisinin özelliklerindedir bu. çat diye bağlanır.

ayrıca şimdi hatırlayamadığım bir tuş kombinasyonuyla msn'i geçici süreyle kapatır. size 1 küçücük yer bırakır. oraya şifrenizi girerseniz her şey geri açılır (bağlantı falan kopma yok). acil durumlarda kimse o programın çalıştığını anlamaz.
    (neo, 11.02.2008 22:38)
  7. nedense pardus altında saçmalayan ancak ubuntuda "gel canım abim bak ben hiç kastırmam hızlıyımdır" diyip beni şaşırtan msn hedesi.
    (lord hypnos, 17.03.2008 22:29)
  8. ayrıca idle gösterme özelliği vardır. böylece kim hakkaten dışarda ya da kim sizi siklemiyo görebilirsiniz.

fakat burada şöyle bir sorun var. msn messenger da idle özelliği yok. muhtemelen sadece idle özelliği taşıyan programları kullananları gösteriyor idle diye.
    (neo, 27.03.2008 20:11)
  9. (bkz: pidgin)
    (keyif pezevengi, 04.06.2008 17:49)