belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · thierry henry
  2. · okan bayülgen
  3. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  4. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  5. · ibrahim üzülmez
  6. · aşk ı memnu
  7. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  8. · ali cağaloğlu
  9. · aptallarla tartışmak aptallıktır

amerikan filmlerindeki sevişme takıntısı  

1. şimdi burda hepimiz hollywood camiasının ciğerini biliyoruz da benim anlayamadığım bir nokta var.

bir kadın randevuya çıkar. (date diyor bunlar) adamla bir akşam yemeğe çıkar, tamam. ikinci akşam da bir yerlere çıkarlar, o da tamam.
    ama üçüncü akşamdan sonra herifte hala tık yoksa bu kadın ve arkadaşlarını sarar bir hüzün.

arkadaşları, kadını teselli etmeye çalışır. "oov elizibıt, yakında bol bol sevişirsin, iyicene bi datmin olursun, üzülme sakın." şeklinde.

adamın durumu da farklı değildir. ancak arkadaşları olaya daha duygusuz yaklaşır. "daha sikişmediniz mi lan siz, kaç gün oldu oğlum?"

evet, bunlar için 3. randevu akşamı çılgınlar gibi sevişilmelidir, bir rahatlanılmalıdır. ben de ağzım açık izliyorum bu godoşları.

lan bizde de birinci, ikinci randevu diye de bir kavram yok ki. demek biz ondan kaybediyoruz. adamlar ne zaman sevişeceklerini bile biliyorlar.

--levent kırca mode on--
    başımızda böyle insanlar oldukça biz daha hiiiç sevişemeyiz.
    --levent kırca mode off--
    (dedirten başlık, 27.06.2008 17:58)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil