american pie serisinin 6. filmi sanırsam, çok çok çok gereksiz bir film olmakla beraber, eugene levy bütün american pie filmlerinde oynadığı için onu tebrik etmek istiyorum, eğer görürsem tabi.
bizim ezik stiflerimiz hala ezik stiffler olarak kalmaktadır bu filmde de.ama naked mile'deki stifler* tam gaz yola devamdır.halis muhlis stifler'dır.yakışırdır
neresi bu beta house kaç paraysa verelim bizde gidelim demek geliyor insanın içinden.
açık sahneler çok çok artmış.memleketimiz sinamalarında bu kadar açık olacağını düşünmüyorum. en azından bir yaş sınırlaması getirilecektir kanımca. dikkat edilmesi gereken bir nokta var ki "hiç bir ortamda bu kadar kız fazla görülmemiştir, fizik kurallarını aykırıdır".
26 aralıkta amerikada vizyona girecek olan gülerek izlediğim efsane gençlik filmi serisinin son halkası şöyleki 5. filmde naked mile da koşup kolejin tadını alan gençler koleje başlayıp kolejin en cool adamlarından dwight stiflera takılmaya başlıyolar ve olaylar gelişiyo şu anda dvdripini indirmekteyim.
gece saat 03:00 film'i dvdye yerleştirdim, annem bir an da odaya girerek;
annem: utanmıyorsun di mi gece vakti pis pis filmler izlemeye!!
hawk: anne amerikan pastasını izliyorum be ne pis filmi?
annem: kapatma, bakıcam !! (sinirli ve inanmayan bir tavırla)
annem: tamam oğlum sesini kıs yanlış anlaşılıyor
hawk: peki annecim!!!
en yarıldığım sahne:
kişi bacağından sorunludur ve beline bir havlu çevirerek güzel bir kıza merhem sürdürtmektedir. o esnada şiddetli ereksiyon erkek orgazm çığlıkları atmaya başlamıştır ki yere düşer ve cumshot meydana gelir. tüm meni, odadaki bilimum eşyalara, oyuncaklara, çerçevelere sıçrar. ya anlatamıyorum. izlemeniz lazım işte...
bu film bilinenin, sanılanın, beklenin, anlananın aksine hiç de komedi filmi değildir.
bu film düpedüz fantastik bir dram filmidir. hatta fazlasıyla dram içerir. izleyen türk erkeğini 1 ay depresyona sokabilen ve çağan ırmak bok yesin lan diye gözlerinin yaşarmasına sebep olan bir filmdir.
hani izlediğiniz her gençlik filminden sonra, ulan biz de üniversite okuyoruz, hani lan bizim kampüste katılabileceğimiz bir kardeşlik evi, hani tepeüstü tutulup fıçıdan bira içen sarhoşlar nerde?
sorusunu sorarsınız ya... (en azından ben soruyorum ve bunu okuyan ve o soruyu en az bir kere bile sormuş olan bir tek kişi bile olsa olduğunu biliyorum)
işte bu film bu olayın nirvanasıdır kardeşlerim.
ama merak etmeyin öyle bir dünya yok, öyle bir üniversite yaşantısı yok, o kadar çok meme bir arada durmuyor aynı partide...
olmaz,olamaz,olmamalı...