|
|
- family guy dizisinin yapımcılarının yapmış olduğu süper komik amerikan çizgi dizi. her nekadar the simpsons kadar iyi olmasada baya başarılı bir dizi. american "dad" inanılmaz milliyetçi bir aile babasıdır ve aynı zamanda cıa ajanıdır. yaran diyaloglarından birkaç örnek verecek olursak:
francine: look, you're a stiff. ı could never fall in love with a suit like you.
stan: a suit like me?! well, then ı'll get rid of the suit! (kıyafetleri çıkarır) huh? huh? look at me nothing stiff here!
girl: hey, ı love your dog.
guy: hey, want to come back to my apartment and pet my schnauzer?
girl: okay.
guy: and then we can play with this dog.
- (bkz: american woman)
- araplarla,cumhuriyetçilerle,allahla fütursuzca dalga geçebilen dizidir.the simpsons'un yarısı kadar bile komik değildir ama gene de izlettirir kendisini.bence alman aksanlı konuşan balık dizini en yardıran karakteridir.
(bkz: claus)
- 9. bölümünden bir gazete manşeti: "israel pulls out of gaza, gaza not pregnant"
tavsiye edilir, izleyin izlettirin.
- (bkz: seth macfarlane)
- bazen izlerken kendinizi family guy izlermiş gibi hissettiğiniz fakat her halükarda yaran dizi.
- comedymax'te yayınlanmakta olan dizi.43 bölümlük 3 sezonu (arkadaş haftada 1 bölüm takılmıyor pek) yayınlanmış,geçtiğimiz cuma tekrar 1.sezona başlanmıştır.güzel dizidir,beni family guy'dan daha çok güldürür nedense.bart'ın her jenerikte tahtaya bir yazı yazışı gibi,dizi karakteri stan smith'te her jenerikte gazete başlıklarına göz atar.bir bölümünde türkiye ve isyanlarla alakalı bir başlık vardı ama,tam hatırlayamıyorum.
- family guy'ın yapımcısı seth macfarlene tarafından yapılan. cıa ajanı baba, ev hanımı anne,hipi kız,inek oğul,hafızası bir doğu alman olimpiyat sporcusu ile değiştirilmiş süs balığı ve bölge 51'de ajan smith'in hayatını kurtaran uzaylıdan oluşan eğlenceli dizi.
http://www.youtube.com/...
http://www.youtube.com/...
- bence şu ana dek en baba bölümünün "stan of arabia" olduğu dizidir. feci yerlere yatırıyor.
- türkçe altyazıları 1.sezon için şu anda hiç bir yerde olmayan dizi...
biri çevrirse ne güzel olurdu...
- roger the alien karakterine hasta olduğum dizi. hatta aynısından bizim eve istiyorum.(o garip sıvıyı çıkartmayan versiyonu ama)
- üçüncü sezonu kapatmıştır. süper devam ediyor ama daha çok claus'un öne çıktığı bölümler istiyoruz.
- family guy'ın ne kadar muhteşem bir dizi olduğunu hatırlatıyor bana, ötesi yok. iki diziyi de seth macfarlane yaratmış; ancak american dad'de eksik olan ne bir türlü anlayamadım. olanca iyi niyetimle izledim, her espride katıla katıla gülmek için yer aradım ama olmuyor, olmuyor...
|