belki ilginizi çeker
  1. · ahmet necdet sezer yazar olsa kullanacağı nick
  2. · sözlükte hiç tanıdığı olmayan yazar
  3. · satın almasız çıkışın çocuğu
  4. · sevgili aşk ve seks temalı tüm girilerin silinmesi
  5. · otobüslerde yaşanan ilginç olaylar
  6. · çal kemancı çal adalarda zirvesi
  7. · mouselardaki çift tıklama tuşu
  8. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  9. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
  10. · aydeliselman
gündem
  1. · kurban bayramı vahşeti
  2. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  3. · dersim katliamı
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · aklidengegorecelibikavramdir
  6. · yetenek sizsiniz türkiye
  7. · 14 kasım 2009 metrobüs zammı
  8. · tek şarkıyla ünlü olanlar
  9. · football manager

amele mektebi  

1. inşaat mühendisliği öğrencileri arasında bitakım eziklikten kaynaklanan , okunulan okulu temsilen söylenegelmiş deyim.
    (amele mektebi, 12.11.2007 22:02)
  2. bitiremeyenler için: (bkz: amele parkı)
    (radi, 12.11.2007 22:15)
  3. anadolu meslek liseleri, endüstri meslek lisleri de emele olur.
    (gauldoth, 12.11.2007 22:26)
  4. verdiği ayarları takdir ettiğim, kendisine siz dediğim için bolca dayağını yediğim, öyle sanmasa da çoğuna göre pek bir halt oluğunu düşündüğüm dördüncü nesil yazarlarımızdandır.

(bkz: size sen diyebilir miyim)
    (molly, 13.09.2008 23:22)
  5. her türlü derdi dinleyen ve sorunlara mantıklı bir şekilde çözümler bulan sevilesi insan
    yirim seni agucubugucu!
    (ucgolgelisey, 28.12.2008 23:42)
  6. çok mahsun bir duruşu var bu adamın. belki de karizma yapmak için kendisi kasıyordur böyle ama bilmiyorum. şirin bişey açıkçası. sözlüğün yakışıklı erkekleri listesinde de başa güreşir ayrıca. anketi olsa yazarım adını direk, altına da anket bu demekten geri kalmam yalnız. kötü özelliği ise fenerbahçeli olması. yapcak bişey yok; kısfmet.
    (jugador, 05.01.2009 21:46)
  7. solak olduğundan kelli futbol oynuyor olması veya futbola ilgili olması bir ihtimal olan yazar. ama bu ihtimal yüzde 1 olabilir, olmayadabilir onu da size, değerli okuyuculara bırakıyorum...
    (sleepyhead, 06.01.2009 16:54)
  8. "lan olum nerlerdesin sen" denilesi insandır. beni buralara bıraktı sonra ortadan kayboldu.
    ayağı uğurlu gelendir. 5.yıl partisine geldiğinde görüştüydük, sonra bi baktım yazarlığım onaylanmış. kesinlikle bu herifte şeytan tüyü var. bi gün yapacağız tezahüratımızı, sarı-laci çubuklular üzerimizde, kadıköyünde.
    (vela, 02.04.2009 13:27)
  9. ah gelse de, nerde o eski hatunlar konulu yazılar yazsa dediğim yazar. hatta biraz maddi ve teknik ekipman desteğiyle nerde o eski hatunlar konulu film çekebilir kendisi.
    (amuda kalkan imam, 02.04.2009 13:56)
  10. kesinlikle ve kesinlikle katıldığım yazar*
    (bkz: @3328730)
    (neva, 11.04.2009 01:00)
  11. 11 nisan olması hasebiyle, nickaltına giri döşeyerek, sol framede nickinin görünmesini sağlayarak, heyecanlandırdığım yazar. tabi bu sadece sizin bildiğiniz kısım, icebergin görünmeyen kısmı nah şuracığımda * gizlidir.
    bir akşamüstü, elimde 70 lik rakım ile geleceğim ziyaretine hacı, vuslada az kaldı. öptüm.
    (vela, 11.04.2009 01:23)
  12. sıcak kanlı yazar örneği.
    rastgele bir ortamdan tanışmış olsak da ilk cümlelerinde sıcak kanlılığını belli etmiştir.
    (panthera, 28.04.2009 00:12)
  13. sıçtığım bok.
    bi' ara düzetirim, şimdilik böyle kalsın.
    (vela, 07.05.2009 12:42)
  14. üzülmeyeyim diye bana hoşgeldin diyen koca yürekli insan.
    (anathema se, 15.05.2009 23:14)
  15. 2009 nba playoff larında girdiğim boston orlando çekişmesinde, tabiri caizse elime veren yazardır. daha da gelmem.
    (bkz: van minit)
    (kurremkamerruk, 18.05.2009 18:40)
  16. her an ' sus be kadın ' lafları aracılığıyla çenemi kapamaya çalışan fakat beceremeyen biricik yazar arkadaşım.

bu sıralar pek bir üstüme geliyor efendim. ühühü. eğer bana nickaltı yazarsan sözlükten çıkıcam dedim, dakikasında yazdı, bu kadar da kötü işte. o yüzden sanırım bu yazım, burdaki son yazım olucak. bir dahaki yaz başka yere gideceğim. fasdfasdaghda. sayende kendimden tiksindim lan. *

benim biricik oyun arkadaşım o. başta msn de oyun oynuyorduk kendisiyle sıkıldıkça. sonra oynadıkça gevşedik, iyi geldi. hatta önce tavla oynadık da ağzının payını verdim bi. * neyse. gecenin ilerleyen saatlerinde canımız sıkıldığı vakit giriyoruz bir yerlere, bilmediğimiz oyunları keşfe çıkıyoruz, artistlik yapıyoruz, hile yapıyoruz, kavga edip insanları sinir ediyoruz, baya eğleniyoruz anlıcağınız. hayat boş napalım, anca böyle geçiyor zaman.

ama gel gelelim ki bir sevdası var. dota. kıskanıyorum efenim. evet. beni bırakıp da dotalara gitmesi çok koyuyor bana. * iki dakika konuşuyor, ardından dota. sonra bir iki dakika daha, yine dota. tamamen bırakıp geldiğinde ben de surat yapıyorum, sonra dayanamıyorum tabi, eriyiveriyor içimdeki katılıklar. ama valla ben bıktım, o ne zaman bıkıcak merak ediyorum doğrusu...

sonra da trip atıyo deniliyor bana. kendisi sanki sütten çıkmış ak kaşık. her lafı dinliyor, her şeye boyun eğiyor. hadi ordan. hem yaparım abicim tribimi, siz de fazla üstüme gelmeyin o zaman. hayret bi şey!

birgün de kendi kendimle boğuşurken mesaj attı bu. gel kaçalım dedim. her şeyi bırakalım, yürüyelim bilmediğimiz bir yolda. yok dedi, her şeyi geride bırakıp kaçmak korkaklıktır. belki de haklısın amelem. hepimiz cesuruz, kimse kaçmaya cesaret edemiyor... (ironinin böylesi)

ha bir de memleketimi teslim ettiğim kişiymiş kendisi. ben ayrılıcam o gelicek, o gidicek ben gelicem falan. bu yüzden fazla da görüşemicez herhal. kısfmet. zaten eskilerden kalma bir sözü vardı, geçiştirdi ama başına kakmasını da biliriz efenim. *

neyse, öyle de olsa böyle de olsa sevdim ben bunu. takılıyoruz, şakalaşıyoruz ama iyi de anlaşıyoruz. istanbula bir gelsin de gezicez bakalım. maça gidicez, bağırcaz çağırcaz. güzel olucak, bekliyoruz.

daha da fazla uzatmayayım. yoksa duygulanıcam fena olucak. ühü. zaten bu giri son girimdi, onu da sana girigiriverdim.

kendimi bildim bileli veda sahnelerini hiç hazetmem, hep kaçmaya çalışırım, uzaklaşırım. ama bu sefer kaçamıyorum sanırsam. elveda sözlüğüm, elveda amelem. beni özleyin anacım. baaayyy...

not: şimdi ben gidiyorum ya, herkes bana benzeyecek.asdafsghajd.

mucu.
    (ıspanaklıpasta, 03.09.2009 18:59)
  17. hiç tanışıklığımız olmamasına rağmen bana msn.den şarkı gönderecek kadar iyi bir insan. saygılar sunarım
    (gxl, 11.09.2009 20:45)
  18. (bkz: hastasınım)
    (sözlüğünenuzunnickinialmakistiyorumbeceremiyorum, 07.10.2009 08:29)
  19. (bkz: 1988 doğumlu hatunlar)
    (cd temizleme bezi, 07.10.2009 19:51)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil