gönüllü tanıtım faaliyeti üstlendiğim kaliteli müzisyen.
herşey bir tesadüfle başladı...(bkz:
www.evrensellmuzik.blogspot.com)" onmousedown="return bkc('3042240','+www.evrensellmuzik.blogspot.com')">www.evrensellmuzik.blogspot.com) adresindeki ruhanioyunhavaları adlı arkadaşımızın yaptığı güzel albümle tanıdım kendisini..ilk etapta sıradan diğer şarkılar gibi playlistte işlevini görüp yerini başka bir şarkıya bırakıyordu...ama işte albümü bir kaç kez dinleyince bi durdum..kulak kabarttım..sonra abartısız hiç durmadan bütün gece sadece iki şarkısını(naci el palestina ve nemmen bik with jorge) yi dinledim..tabii sadece evrensellmuzikte olabileceğini düşünerek zor olan adını yazıp arattırdım..ama nafile..tesadüfen myspace de buldum..ama tek bir şarki indirilmesine izin veriyordu...sagolsun sevcan ve ruhanioyunhavaları adlı üyeler şarkıları download etmiş ve bizlere tekrardan güzel bir hediye sunmuşlardır..amel biraz yasmin levy'i andırsa da
naci el palestina ve
gadhi lahkem adlı şarkıları yorumlayışı, bütün duygularını sözlere katışı ile gerçekten dinlenilmeyi ve saygıyı hakediyor...3 günlük aramalarımdan sonra albümün download edilme şansını bizlere sunan arkadaşlara teşekkür ediyor, fikri olmayanlara ise bir an önce albümü indirmelerini koşulsuz şartsız öneririm..
bu arada net camiasında tanıştıklarımla müzik konusunda ilk konuşmamızda koşulsuz şartsız önerdiğim tek insandır. bakın buraya yazıyorum 3 yıl içinde dünyanın sayılı seslerinden birisi olacaktır.