|
|
- (bkz: teyzene kukunu göster kızım)
- sonrasında görmemişin oğlu olmuş çekmiş çükünü koparmış durmu muhtemeldir.
- not: bu giri bir trans esnasında yazılmıştır. duvarlarından kan ve pislik akmaktadır.
aslında amcana pipimizi göster diye değiştirilmesi gereken bir emir cümlesi. çok şükür o travmalardan birini yaşamadım. yahut yaşadım da, bilinçaltım – ki kendisi çok alıngandır- bu olayı yoksayıverdi. yalnız uzun süreler fersahlarca mizah dergisi sayfası dolduracak espri malzemesi olan bu vakadan yola çıkarajk söylenmesi kaba et isteyen bir tespit yapılmalı. “cinsel organları aileye –giderek topluma- ait olduğu bir hayat bizimkisi.”
büyükelçilik yahut benzeri içerisinde kullanıldığında tehlike arzedebilecek alet-edevatın sokulmadığı binalar gibi, cemiyetin girişindeki x-ray cihazıdır aile. toplumun en temel yapıtaşı, polisimizdir de aynı zamanda. liberallik yollarında depara kalkmış, sistemin koruyucusu medya organlarında seks dersleri veren fakat maalesef kerane pozisyonundan öteye gidemeyen bir ulusun üyeleri olarak, “özel güvenlik gücü” de diyebiliriz. fakat demeyelim. sonuç itibariyle aile devletinb kontrolünde, devletimize sorumlu, maaşını devletimizden alan bir kurum.
kendi üyelerine tecavüz eden, tecavüz edilen üyesini öldüren, tecavüz edeni ödüllendiren, tacizciyi “ar namus” ritimli perküsyondan ibaret bir fon müziği ile komaya sokarken, bir yandan da tacizciler yetiştiren bir oluşum. “kuş ötüyo mu? çeşme akıyor mu?” manipülasyonlarına sahne olup, manipüle oan piyasalardaki likidite açığını “elden bozdurma”dan başka bir şekilde giderilmemesi gerektiğini dikte eden absurd piyasa sistemi. kutu açmaya heveslenen, açılan kutularınsa içinde biriken havanın cehennemlik olduğunu düşünen, bi sıkımlık diş macunu paritesi üzerine kurulmuş bir tarikat.
bir komün kısaca (bakın böyle söyleyince ne şirin) cinsel organlar üretici olmayan çocuk (giderek genç) kesimin komüne katkısı oluyor. kendi saflıklarını yitirmiş anne-baba-anane-dede-kıl-yün kişilerinin “kirlenene” kadar ödünç aldıkları bu pipi ve kukular, sahiplerine konaklama, yemek, eğitim hatta ve hatta erkeklerde bu araç ve gerecin kullanımını meşru kılacak istisnai durumlar yaratılması için gerekli olan nakit olarak geri geliyor. akan musluklar boşa akmasın, gitsin bir bayram sabahı balo sokaktaki bir travestiye boşalsın. ışte budur ahlak anlayışımızın temeli.
amcalara göstermek zorunda olduğum pipimi, pipimizi (o hepimizin pipisi) nasıl ve ne zaman kullanacağım gen haritamla (ki kendisi çözüldü bilim adamları tarafından. bak bilimsel bilgi veriyoruz) değil, örf denen, dna’yla alakası olmayan, rna’yı hiç sallamayan, anneler ve babalar denen protein dizileri yoluyla iletilen bilgi kümelerinden malum oluyor bana. yani bilinçdışımı oluşturan genetik mirasımı bastırıyor bilinçaltım. hormonlar ile yaratılmış olması gereken bilinçaltımın konstrüksüyonunda da hormonlarımı yıllarca dikte edilenler bastırıyor. bu malumiyet içinde “seksin karaborsası” var örneğin. daha neler neler neler. rock n coke da 5000 prezervatif tüketilmesi mesela. girmeyelim, alternatif çakma aydınlarımız ayaklanır. kaçakçılık gibi bişey o amcalara gösteren pipiyi, sevişmek için kullanmak. garanti belgesi olamayan ürün. faturasız. doğubank’tan alınmış ipod gibi. bişeyleri hep eksik. spinoza ne diyor: “aşk, erotizmin estetize edilmiş halidir.” erotizmin vakumlandığı vücutları taşıyan bir toplumun aşk filmlerinde; dizilerinde ana temanın sevip de kavuşamayanlardan ibaret olmasının, iffet’in tecavüz sahnesinde otuzbir çeken bir neslin şu anda sokaklarda dolaşmasının abesle iştigal eden bir yanı var mı?
“kimi gelir “ben hergün sevişiyorum abi kız arkadaşımla ne var ki”, biri gelir “bunlar bizim değerlerimiz sevmiyorsan terket”, biri gelir, “abi haklısın da bi de ana babaya saygı da kusur edilmemeli onlar bizi yetiştirdi” der. “oğlum korun” tavsiyelerine maruz kalan jakoben lerden değilim ben o yüzden, kız arkadaşıyla eve çıkan radikal aydını 892830928 kitaplı evde outran adamlarla bunun muhabbetini yapmam, akıllılarsa onlar da yapmazlar bu ülkenin %47si akpye oy verdi. değerlerimiz diyenlerle muhatab dahi olmam, bu kokuşmuşluğu görmeyip bunun acılığına katlanamayıp hala sistemi devam ettirmek için çılgınlar gibi otuzbir çeken adamları ciddiye alacak değilim. söylemiştim zaten. sevmiyorum terketmiyorum da. anne babaya saygı diyen sevgi pıtırcıklarına da söyleyecek bişey bulamıyorum, emocu değil allahına kadar ayı metalciyim teddy bearları ancak içine uyuşturucu saklandığı için severim.
amcama pipimi, biricik pipimizi, göstericem, eminim korkusundan altına sıçacaktır. beklemede kalın, sonuç itibariyle o hepimizin pipisi.
|