statüsü geometrik olarak artan şahsiyet. durduramıyoruz efendim. seri artılanıyor. durmak yok, yala devam ama. peşindeyim asla bırakmam. iyi yazar, iyi.
adriana limaya coğrafi olarak bu kadar yakın olmak kendisine pek yaramamış. seri saçmalıyor. yazık ama.*
ambrassador :
adriana geldi lan :uyt
a :
beşiktaşta four seasons otelde yatıyo şimdi
a :
oof
a :
oda servisi yapacaadım ben ona :'(
a :
neyse zıbardım .sel
sidikli cedric:
ahahahhahaha:lol
sidikli cedric:
daha ne adriananlar gelir sana
a :
ben onu istiyorum ama
a :
marko jaric denen
a :
tipini siktiğim
a :
töbe töbe
a :
gece gece yine dellendim bak
sidikli cedric:
sevgilisi mi
a :
kocası lan
sidikli cedric:
oha :d
a :
ama allah yaratmış
a :
nba oynarken altata fotosu çıkardı
a :
ahaha tipe bak lan diye gülerdik
a :
herif adrianamı götürüyo şimdi :'(
a :
hayat bu kadar ibne işte
a :
ötesi yok
sidikli cedric:
bunu da yaz başlığa :d
sidikli cedric:
ya bu modeller hep basketçilerle evleniyo
a :
elim varmaz :toma
sidikli cedric:
ahahahhaha :toma
a :
ya tamam evlen de
a :
ne bileyim
a :
marko jaric kim lan
a :
mahalledeki kız yüz vermez
a :
para desen o kadar abartılı da kazanmıyo
a : o kadar zenci var gidip bunu mu buldu ya
sidikli cedric:
hakikaten tipsizmiş ama
a :
aptal bu kız harbiden aptal
a :
günde 3 defa victorias secret izlerim ben de anca bu gelir elimden
a :
odada geziniyo bazen
a :
halisünasyonlar görüyorum
sidikli cedric:
:lol
sidikli cedric:
allah belanı vermesin
sidikli cedric:
yazıcam bunları nickaltına
a :
:lol
sidikli cedric:
kameraya el salla :klş
kendisiyle muhabbetimiz genelde bol smileyli yada ahuahau sesleri eşliğinde olur, neşelidir, candır, kankadır,naber landır, helelöhölölödür hatta zaman zaman rerörerödür. kendisine pek hayırlı bir çöpçatan olamasam da en azından bir süre mutlu olmasını sağladığımı düşünüyorum. gerçi o benim çöpü çatamamdan değil çöpün sorunlu olmasından, yine istesin yine çatarım.
ayrıca kendisi statüsüyle ezen bir yazardır. dalga geçer, küçük görür, "statün yok senin, çöm" der ühü. vazgeçtim ayarlamıyorum kız falan..
ambrassador:
oo zirve çakıyomuşuz
yerli malı kraken:
ben senden önce kayıt oldum bi keren
ya bi aksilik olmazsa gelicem ambrassador:
benim statüm var otur oturduğun yerde
çöm kraken:
lan
müzmin bekar
kapa çeneni ambrassador:
oha ezdi lan
bana gelenleri postalamasam harem kurmuştum lan
abartıyorsam cankan rüyama girsin
ismail yk beni öpsün
serdar ortaçla aynı sahneyi paylaşayım
doğuşun klibinde oynayayım kraken:
çok eziksin öyle böyle değil..
aslında herkesin beğendiği, artıladığı, el üstünde tuttuğu yazar bu işte.. konuşmayı kesmesem ercan saatçiyle düet yapayım bile derdi. benim ondan neyim eksik lan. neden statüm yok. ühü..
gece gece yine iyi çene çaldığım yazar. umarım iyi gelebilmiştir bu süpersonik çenem. öyle ki ben sayfalarca yazım o dinledi dinledi.. belki de arada uyudu bilemiyorum da. ama terapi amacına ulaştı sanırım, şu anda sakin, yavaş yavaş uykusu geliyor, sızar birazdan..
yerli malı zirvesi şeysinde tanıştığım okuldaş arı.portakalagaci com' dan bakarak binbir zorlukla (yorumlarda kavga eden hanım teyzelerin tarifleri eşliğinde yazıları okumanın zorluğu anlatılamaz) hazırladığım kısırdan yememiş, kınıyorum kendisini. her ne kadar kısırdan tamaması sağlık açısından olumlu bir hareket olabileceği düşüncesi aşikar olsa da bunu kasıtlı yaptığından şüphem yok. o kadar yedi benim kısırma sıra gelmedi. neyse bir sonrakinde buluruz çaresini.*
bu aralar hayatı proje olmuş adam. olm diyorsun kaldır başını kalk çık gez hayat güzel , yok, tutturdu çalışıcam başımıza belediye başkanı olur bu 5 yıl sonra böyle giderse.
yeni jenerasyonun geleceğine dair içimde vahim endişeler oluşmasına sebebiyet vermiş yazar. hayır yani, o figürleri yaptıran nasıl bir ruh halidir, bütün gece çözemedim *
akıllı uslu cici bir yazar arkadaş olarak gelmişti oysa zirveye. ha bi de cico mudur cinomudur, onun ne menem bişey olduğunu öğrendim sayesinde. yani açlığının sayesinde. *
an itibariyle çaylaklığa düşürülmüş yazar. burdan geçmiş olsun diyoruz kendisine.
ama bu çaylaklık onu yıldırır mı? yıldırmaz. feci hırs yapmış,dönüşüm muhteşem olacak adlı şarkıyı söylemekte.
ama ben onla dalga geçmez miyim? geçerim.
yok len geçmem. şaka yaptım.
zirvede tanıştığım , eve gidip 'böyle zirve mi olur ulan çok sıkıldım' deme potansiyelinin yüksek olduğunu düşündüğüm yazardır kendisi. fakat daha sonra çok aç olduğunu öğrendim. besledim , büyüttüm ve içindeki çocuğu dışarı çıkardım. öyle bir çocuk çıktı ki piyasaya adeta esti geçti. tam hızını aldı derken evinin uzak olması nedeniyle zirveden ayrıldı.
az önce öğrendim ki çaylak olmuş. kaç kere dedim sana açken sözlüğün başına oturma diye. hemen gidip karnını doyuruyosun. döndüğünde sanatının doruklarına ulaşacağını şimdiden görebiliyorum. tıpkı geçen gün ki gibi...
hep onun gibi olmak isterdim lisedeyken. sırtta çanta ve boru şeklinde mimarlık filan okuyanlara özel bi çantamsı daha, çerçevesiz gözlükler...
dans olayı ayrı bi paragrafta incelenmeyi hakediyo da ne yazıcam bilmiyorum. nasıl figürler onlar öyle. ulan yanıbaşımdaydı ben görmeden ne içti bu adam böyle. çok sevdim çok.
insan bi daha göremeyeceği bi adam hakkında böyle şeyler düşünüyosa yazık. hayat çok zor. bu zirve beni duygusallaştırdı.
ben buna nick altı yazıcaktım bir ara ilerleyen zamanlarda, ama baktımki çaylaklığa düşmüş. dedim bir destek veriyim. arkandayız ambrassador
ambrassador için geliyor dön bebeğim
bebek mebek dedik fırsattan istifade yanlış anlaşılma olmasın yani. *
zirvetör de kızıyordu bizlere niye nickaltı yazmıyosun bre adiler gibisinden, yine yazmayınca çaylak olmuş ve burdan da anlaşılıyor ki bu sefer başardı nickaltı yazdırmayı, tebrik ediyorum. hedefe giden yolda her bi şey mübahtır*
hakkında bu kadar çok şey yazılınca öldü san... şaka lan yok tabi öyle bir şey. ama hep bunu yazmak istemiştim o ayrı. ayrıca neden istiyorsam... psikopat mıyım neyim. birkaç tahtası eksik yazar. yada tam oturmamış ne bileyim.
kulaklarından sorunlu ilginç yazar. tamam benim nick nick değil, isim de karmaşık emme velakin adamda balık hafızası var. millet nickimi hürrem zannetti bir süre bu arkadaş sayesinde. nicki tam becerdi dedim sevindim, gene geldi abi senin nick neydi diye, ilkinde anlamamış meğersem. ama cana yakın bir genç diyebilirim, gözünde hınzırlık sezdim ki eğlenceli bir arkadaş olduğuna da eminim. ama nicki ezberelmeden gelirse bir daha benim katıldığım zirveye name tag yapıp vereceğim eline.