|
|
- beşinci nesil yazardır.
hoşgelmiştir ayrıca. bu kadar kısa zamanda haftanın atraktifleri arasına bile girmiştir.
- dikkatimi çeken girileriyle hoşgelmiş yazar.
- duyurular vasıtasıyla istediği şarkıyı kendisine yollamak için msne eklediğimde avatardaki resimlerimiz sayesinde 4 senelik lise hayatımız boyunca okul arkadaşı olduğumuzu farkedip gülme krizlerine ve dumurlardan dumurlara koşmamıza sebebiyet veren olayın baş kahramını.hala şaşkınım söyleyecek söz bulamıyorum.
(bkz: yaran olaylar)
(bkz: dünya küçük)
- harry potter hayranı sözlük yazarı.
- kendisinin inançlı biri olduğunu düşünerek, inandığı peygamberinin sözüyle selam etmek istiyorum;
"ey insanlar dikkat ediniz! rabbiniz tektir. arabın, arab olmayana, arab olmayanın arab'a, siyahın kırmızıya, kırmızının siyaha, takvadan öte, hiçbir üstünlüğü yoktur. şüphesiz allah teala katında en üstününüz, allah teala'dan en çok korkanınızdır."
birgün bir yerlerde sabah "türkçe yasak hemşerim" diyen bir ülkede uyanmadığı müddetçe kürtlere ve kürtçeye karşı gösterdiği bu hastalıklı tutumunun geçmeyeceğini düşündüğüm şahıstır kendisi.
- bir gün "türkçe yasak hemşerim" denilen bir yerde uyanırsa en azından oranın türk+iye olmadığını "idrak" edecek ve ona göre davranacak kişidir.
- çevirmen olan bi sözlük insanı, kitap kapağı tasarımımı beğenmiştir, tebessümle başladım güne sayesinde.
- devrim siken yazar.
(bkz: @3387494)
polis işkencelerinde sessiz kalan güruhtan olma ihtimali yüksek.
edit: genellemeciliğe karşı genellemecilik.(onurene, 27.04.2009 14:18 ~ 21:27)
- sözlükte beni ilk hoşgeldinle karşılayan enfes yazardır. sağolsun varolsundur. söylediği gibi yavaş yavaş ve sözlüğe ısındıkça birlikte katkıda bulunacağımız çok fazla ortak yönümüz var. ayrıca nickimi de beğenmiştir, ne de olsa cümle mühendisi'nden bir alıntı, severiz sayarız..burdan kendisine şunu söylüyorum; birlikte daha ileriye, en iyiye!
hoşbulduk doktoorrr (!)...
|