görseller
alvin lee 

belki ilginizi çeker
  1. · one of these days
  2. · i d love to change the world
  3. · the bluest blues
  4. · en iyi erkek vokaller
  5. · i m going home
  6. · ten years after
  7. · alvin lee
  8. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · uludağ sözlük
  2. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  3. · onur öymen
  4. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  5. · günün tek cümlelik özeti
  6. · tunceli alevileri dinsizdir
  7. · zongul ducks
  8. · ben son olmanı istemiştim sen sonum olmayı seçtin
  9. · arizona dream

alvin lee  

1. ten years after'ın beyni, mükemmel bir müzik adamı, çağının çok çok ötesinde bir kişi.

blues rock icrasında gerçekten bünyeyi huşu içinde bırakan bu zat özellikle ilk woodstock ile çok ünlenmiştir. performansı ile jimi hendrix'i bile kendine hayran bırakan lee, politik duruşuyla da önemli şarkılara imza attı. ten years after albümlerinin ve mükemmel canlı kayıtların yanı sıra solo albümleri de mutlaka incelenmelidir.
    (iao, 29.12.2006 19:32 ~ 19:33)
  2. jimi hendrix i etkileyen 2 gitariste rastladım.biri frank zappa idi diğeri alvin lee.ne kadar büyük olduklarını buradan da anlayabiliriz...
    (floydzede, 29.12.2006 19:40)
  3. (bkz: the bluest blues)
    (melinda, 21.12.2007 18:58)
  4. kişisel olarak üstad jimi'den sonra en çok beğendiğim hey joe coverını yapmış olan adamdır. kahler tremolo sistemli bir semi hollow gibson es-335 kullanır. (nam-ı diğer big red 335)

büyük bir gitar üstadıdır. ne kadar büyük bir gitarist olduğunu anlamak için sadece "i'd love to change the world" eserini dinlemek bile yeterlidir.
    (bulanti, 10.11.2008 01:16)
  5. (bkz: ilvanlım)
    (tatito, 09.06.2009 19:11)
  6. the bluest blues parçasının sonunda attığı soloyla gönlümde ayrı yeri olan gitaristtir.bu kadar mi güzel yazılır, bu kadar mi güzel çalınır.en az comfortably numb solosu kadar etkileyicidir.
    (la minör, 04.09.2009 05:36)
  7. bagetle solo atar evet evet bagetle.

bkz: http://www.youtube.com/...
    (la minör, 07.09.2009 21:10 ~ 21:11)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil