görseller
alucardalucard
alucardalucard
belki ilginizi çeker
  1. · adrien brody
  2. · hellsing
  3. · volkan ateş akyılmaz
  4. · vampire hunter d
  5. · hellsing organization
  6. · alucralılar derneği
  7. · integra
  8. · seras victoria
  9. · alexandar anderson
  10. · karizmatik isme sahip film kahramanları
gündem
  1. · türk kızını alacağıma eşekle sevişirim daha iyi
  2. · ateistlerin cayır cayır yanacak olması
  3. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  4. · aşk
  5. · 13 mart 2010 gençlerbirliği fenerbahçe maçı
  6. · alice in wonderland
  7. · 6 mart 2010 diyarbakırspor bursaspor maçı
  8. · delta kanat
  9. · sözlükte tanrıcılık oynamak

alucard  

1. hellsing adlı anime serisinde arz-ı endam eden adının tersten okunmasıyla mesaj veren sapık gülüşlü eski vampir.
    (amon pa, 15.04.2005 17:08)
  2. tüm kardeşleri gibi karizmatik olan, bildiğin vampir. arucard diye de yazılıyor. integral hatunumuz bu abiye "arukard" şekilde hitap ediyor tabi.
    arkard, arkardo şeklinde türevleri de var. japoncada l olmaması büyük sorun.
    (azureel, 02.05.2005 06:53 ~ 02.10.2007 03:19)
  3. orcinal adı alucarddır ama japoncada l harfinin adam gibi telaffuz edilememesinden ve kelimelerin sessiz harfle bitmemesinden dolayı animede "arıkağdo" diye çağırılır bu arkadaşımız. bu yüzden de asıl ismi olan alucard yerine forumlarda sitelerde sağda solda arucard, arkard vb yazılışlara rastlamak mümkündür.
    (soulforged, 02.05.2005 07:27)
  4. isminin okunuşu aduket foryuken teptep burukete dönmüş. japonlar'ın kesinlikle "l" harfini okumayı öğrenmeleri gerekmektedir.
    (amon pa, 07.05.2005 16:56)
  5. tümn anime dizilerinin en sonuncu bölümünün son penceresinde bir şimşek çakar ve alucard ın suratı 2 salise süreyle yani şimşek süresince kazıklı volvoda nın meşur mu meşhur tablosundaki resme dönüşür dizinin sonunda anlarsın gerçekte alucard ın tersten okunuşunun dracula olduunu.diziler bittiğinde hala kafanda milyonlarca soru işareti mevcuttur.
    (mimar, 12.09.2005 21:45)
  6. hellsing animesinin ana karakteri kırmızı elbisesini üstünden hiç çıkartmaz bir de enteresan bir gözlüğü vardır
    (gwaihir, 02.03.2008 18:44)
  7. (lost knight, 02.03.2008 19:06 ~ 19:06)
  8. (altlejant, 13.03.2008 09:53)
  9. düşmanlarını öldürmeden önce aşağılama tarzı konuşmasını yapan mükemmel vampir, ayrıca çok akıllı...
    (magicalbronze, 21.07.2008 14:15 ~ 22.07.2008 13:32)
  10. vampire hunter d ile yarışabilecek, overpowered bir vampirdir. animesi kadar palavra, god mode on takıldığından, ne animesi zevk vermekte, ne de karakter kendine saygı duyurmaktadır. her bölüm olacak olay bellidir, önce birlik dayak yiyecek, panik yapacak, kaybettiklerini sanacaklardır, alucard gelip ortalığı toparlayacaktır.
    (devhochi, 21.07.2008 14:24)
  11. ismi köken olarak gayet dandik; çevir dracula'yı, yeni isim yap falan, komik şeyler bunlar. ne var ki peş peşe "order" katlederken buna hiç takılmadığımı fark ettim; kendisi gördüğüm ("gördüğüm" mü?) en karizmatik ve kayık vampir, bu yüzden de suratından hiç eksik olmayan yarım sırıtışa da hiç sinir ol(a)mıyorum. asil mi asil olduğundan karşısındaki ucubelere "karnavaldan mı çıktın geldin hacı, ne bu kıyafet", "ben de seni harbi vampir sanmıştım, sen de sikko çıktın" gibi cümleler sarf etmekten hiç çekinmez, o sırada izleyicilerden bir alkış kopar falan. yirim.

çok zaman sonra: vampire "yirim" demek de bambaşkaymış.
    (alternatif maliyet, 22.11.2008 01:09 ~ 07.04.2009 14:14)
  12. karizmadır. seksidir. rakiplerini sinir eder ve pis pis sırıtır ardından kahkahayı basar... o değil de çok klişeleşmiş bi sıfat yüklemişler amcama, rakipleri ile karşılaşırken rakipleri bunu bir güzel ya parça pinçik ederler ya da silahlar delik deşik ederler, yere yığılır alucard. rakibi sevinçten kudururken arka fon da hafif bir sırıtma sesi duyulur. alucard' ın yerde parça pinçik olmuş cesetini görürsünüz. yerden kanlar hareket eder.yavaş yavaş alucard'ın draculaya dönüşünü gösterirler ve hadi hadi bütün gücünü göster bana, büyülerini göster bana diye haykırır zıvadan çıkarak. canavara dönüşüp rakibini yer , öldürür , kanını içer. tamam buraya kadar çok güzel ama her bölümde de böyle olmaz ki. bir iki bölüm yok olsun amcam. merak edelim öldü mü ölmedi mi diye. ha bi de unutmadan bir tek alexandar anderson'ı öldüremedi. acaba onu ne zaman ve nasıl öldürecek onu merak ediyorum.
    (jack daniels, 31.03.2009 07:20 ~ 07:21)
  13. alucralılar derneğinin üyelerine dağıttığı, çeşitli mekanlarda indirim sağlayan ve alucralılar lokallerine ücretsiz girip bedava bir çay veya iki oralet içme imkanı veren karttır.

1 tl karşılığında tüm alucralılar derneklerinden alınabilir.
    (diazepam, 31.03.2009 09:21)
  14. edward cullen falan halt etmiş. gerçi yakışıklı olsaydı, twilight gençliği buna da takardı kancayı. her neyse efendim, gelmiş geçmiş en karizmatik vampirdir alucard. sırf onun konuşmaları için bile izlenir hellsing.
    (lovestarved, 11.06.2009 02:06 ~ 02:07)
  15. envai çeşit forumda film olunca kesinlikle adrien brody tarafından canlandırılması gerektiği hakkında konuşulan karakter. evet, aynen benziyorlar.
    (yubermis, 27.07.2009 15:31)
  16. ismindeki kelime oyununa yakışır şekilde tabiri caizse 'ultimate' vampir... bazı yorumlarda denildiği gibi anderson bir kenara kendisinin varabildiği güçleri düşünebilecek bir rakiple bir karşılaşmamıştır... 6. ova'nın başındaki kısa bölüm dikkate alınırsa anderson da zaten bambaşka bir muamma olmalı... hep integra'ya alttan alta sadakati aşan bir bağlılık duyduğunu düşündüm. her rakiple karşılaştığında ise önce onun maksimumunu kullanmasına izin verir çünkü 13 bölümlük animenin yarısında duyduğumuz gibi "a worthy opponent" aranmaktadır. daha bulamamış olması, vakti zamanında animenin ve bugün ova serisinin gerilimini ıntegra ve seras'a yönelen tehlikeler ve alucard'ın onları koruma çabası etrafına çekme sebebi olabilir.
    (the mechanic, 08.08.2009 18:40)
  17. dracula'nın tersten okunuşunun bu kadar güzel olabileceğini de hiç düşünmemiştim, belirtmek gerekir.
    (magicalbronze, 07.12.2009 11:28)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook