|
|
- mekan : kahvehane
hareket : amcanın biri ahaliye selam vermeden sert bir hareketle içeri girip bir sandalyeye oturuyor
meal : amca kavga istemektedir
- mekan : otobüs
hareket : bir kızımız "üff, püff" sesleri arasında seri kıpırdamalarla pozisyonunu değiştirmeye çalışıyor
meal : kızımız fordlandığını anlatmaya çalışmaktadır.
- mekan: otobüs
hareket: amcanın biri götünü kaşıyor
meal: amca yer+yarrak istemektedir.
- hareket : gece uyurken birisi ellerini yukarı doğru seri şekilde sallıyor
meal : sivrisinek var ortamda, ısırıyor allahsız
- mekan: cafe
hareket: kızımız birasını bitirdikten sonra dudaklarını yalıyor
meal: "seni yalamak istiyorum ama her an kusabilirim"
- mekan: sokak
hareket: beş delikanlı apartman merdivenlerinde senkronize bir şekilde çekirdek çıtlatıyor
meal: sokaktan geçen çocuklara 'bilader bakcan mı az',kızlara 'şşşşşşşş var kebap var' diye bağıracaklardır.
- mekan: insanların,özellikle de bayanların bulunduğu heryer.
hareket: mekana giren çiftten bayan olanın,erkeğin omzunu ya da yaka bölümünü temizler gibi yapması.
meali: bu erkek benimdir benim kalacak! bakanı yakarım!
- mekan:sınıf
hareket:bütün yıl boyunca somurtan hoca sırıtarak içeriye girer
açılımı:sınav sonuçları açıklanmıştır, hepiniz kaldınız (bkz: şeytani kahkaha)
- bazen bu konuda yanılgılar da olabilir..
mekan: denizin ortası falan
hareket: çığlıklarla desteklenen çırpınma hareketleriyle göz dolduran, senkronizasyon sorunlu iki adet kız
yanılgı: beni istiyorlar haha.. o kadar kolay bir erkek değilim..
gerçek: tuzlu su balesi hacım?!
edit: arkadaş uyardı boğuluyorlarmış çok pardon yanlış düşünmüşüz yazık olmuş evet.
- yer: yatak odası
zaman: gün ortası
hareket: hiç hareket yok. size bakan erkek çocuk yorganın altında taş gibi yatmakta
açılım: tam 31 çekiyodum sen geldin(mavio, 28.06.2005 22:05 ~ 07.03.2006 18:20)
- mekan: belediye otobüsü.
eylem: kulağında kulaklık olan şahsın sert bakışlar eşliğinde bir yere bakması ve dahi sağa sola bakacağı zaman boynunu hızlıca döndürmesi.
meali: gaz şarkıdayım,dağılın lan!
- yer: orta yuvarlağın ortası falan
kişi: 6 numaralı yeşilli futbolcu
hareket: kırmızı kart sonrası başı iki elinin arasına alıp çömelme
yanılgı: çocuk çok üzüldü bak rıdvan.. takımını 10 kişi bıraktığı için..
gerçek: mnakym.. maç başına anlaşmada kart olayı nasıldı.. hatırla ya hadi hay kafama..
- yer: kafe
hareket: sakince gülümseyerek arkadaşlarına bakmak
yanılgı: ne kadar mutlu, arkadaş ortamı çok iyi, her şey çok güzel
açılım: kıçım kaşınıyor, kaşıyamıyorum, çaresizim, gülüyorum(mavio, 28.06.2005 22:20 ~ 22:39)
- yer: internet kafe
hareket: parmaklar windows ve d tuşları üzerinde sabit, gözler bir etrafa bir ekrana bakıyor
açılım: ülen olm, bi gidin azıcık uzaklaşın ekrandan... huzur verin yaa!(mavio, 28.06.2005 22:42)
- mekan:ev
zaman:herkesin yatmaya hazırlandığı an
hareket: anne baba uyudunuz mu,bir ihtiyacınız var mı? diyerekten anlamsız anlamsız etrafta dolaşmak.
açılımı:ya bi uyuyun rahat rahat sigara içicem!!!
- mekan: işyeri
zaman: mesai saatlerinden herhangi biri.
eylem: düşünceli bir şekilde uzaktaki bir noktaya sabitlenmek, içinden çıkılmaz sorunlara çözümler buluyormuş gibi tavırlar takınmak, hatta saçı başı dağıtmak, öflemek-pöflemek.
açılımı: hiçbir bok yapmadığım gibi bir de çalışıyormuş gibi görünüyorum. eywah patron geliyor masamı da dağıtayım bari.
- mekan:okey masası
hareket:uzanıp karşı tarafın bardağından cay kaşığını almak
meal:dönüyorum.karşı tarafın kafasına patlatcam.merak etme sen.
- mekan: büyük bir işletme, verilen cv'ler sonrası çağrılan 20 kişi için düzenlenen genel yetenek sınavı salonu
hareket: sınav olan bünyelere ikram edilen çaya, hem sınav kağıdı ile uğraşıyor gibi görünüp hem de şeker atıp karıştırmak.
meal: aynı anda üç işi yapabiliyorum*.
( * 3. iş : sınav kağıtlarını dağıtan hatunu kesmek)(mgn, 21.10.2006 10:32 ~ 10:33)
- mekan: kapalı mahal
hareket: şahıs, herkes normalken aniden memnuniyetsiz bir surat ifadesine bürünüyor, camları açmaya teşebbüs ediyor.
meal: sessiz ve derinden yellendiği halde mağdur rolü oynayarak hadiseden yırtmaya çalışıyor
- yer: sınav salonu
fiil: hoca sıralar arasında dolaşırken koluyla sırayı kapatmaya çalışmak,hocayla göz göze gelmemeye çalışmak.
açılım: hoca siktir git şurdan da şu kopyaları çekelim.(sealth, 21.05.2007 19:37 ~ 19:38)
- http://www.youtube.com/...
- olay mahali: poliklinik, hastane, sağlık ocağı vesairesinden bir şifa ortamının bekleme salonu.
kişiler: hastalık hastası teyze ve teyzenin yanına oturma talihsizliğinde bulunmuş genç kadın.
olay: hastalık hastası teyze sızlanarak dizlerini ovuşturur, oflar poflar, nabzını kontrol ediyormuş gibi yapar; röntgenlerini, tahlil sonuçlarını açaraktan anlıyormuş gibi tekrar tekrar kontrol eder. arada da bakıyor mu diye yanındaki kadını gözleriyle takip eder.
anlamı: "o kadar hastayız, yanıbaşımda oturuyorsun ama bi ilgilenmiyorsun. ne olur sanki 'teyzem neyin var, geçmiş olsun desen? ağzına mı yapışır! yaşlılara saygı, hürmet kalmamış."(lindorie, 21.05.2007 22:51 ~ 03.09.2007 00:06)
- "<~~~"
(bkz: lala-lala-lala-lala)(venom, 19.06.2007 00:16)
- mekan: sınıf
hedef: hoşlanılan kız
eylem: oflayıp poflamak, sıranın kenarıyla oynamak, dalgın görünmek
meali: kızım az ilgi göster ölüyorum aşkından!
- mekan: işyeri
hareket: patron ağzından tükürükler saçarak size çemkiriyor, dosya, plan, rapor, vs. diyor
meal: tazminat yüklü, para datlı kovamıyorum, istifa et lan şerefsiz
|