belki ilginizi çeker
  1. · amerikada olan arayıp sormayan sigara içen sevgili
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  2. · boylumlama
  3. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  4. · yeşim salkım
  5. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  6. · günün tek kelimelik özeti
  7. · aşk ı memnu
  8. · ben yazmalıydım dedirten şarkı sözleri
  9. · yelkenler biçilecek

alternatif film konuları  

1. bazen akıllara düşer. şöyle şöyle bir film olsa değişik olurdu güzel olurdu diye.örneğin istanbul'un fethi sadece türkiye için değil tüm dünyayı ilgilendiren bir olay olması nedeniyle gayet güzel bir film konusu olabilir.koca osmanlı devleti bu fetihten sonra imparatorluk olmuş.tarihteki en önemli devletlerden olan doğu roma imparatorluğu sona ermiş.bizans imparatorluğu yıkılmış, sultan mehmed 21 yaşında pehhhh.. işin başında işi bilen adamlar olsun oscar almazsa..
    (rushmo, 08.03.2008 20:39)
  2. 17 ağustos 1999 depremi türkiyenin en çok canını yakan trajedilerden biriydi. ama hala filmi çekilmedi. gözyaşları içinde babasını enkazın altından çıkarmaya çalışan küçük kızın görüntüleri hala aklımda. herhangi bir depremzede ailenin dramı ele alınırsa-hele ki çağan ırmakele alırsa- gözyaşlarımızı tutamayacağımız bir film olacağına yüzde yüz eminim.
    (tonguç, 08.03.2008 21:25)
  3. bir komedi olmalı bush'u anlatan. adolf hitler'in böyle bir filmi çekilmişti.
    http://www.vizyonmax.com/... eğer bush'un da filmi olursa on numara olur diye düşünüyorum.
    (rushmo, 09.03.2008 22:09)
  4. (rushmo, 26.02.2009 12:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil