görseller
altıncı nesilaltıncı nesil

belki ilginizi çeker
  1. · altıncı nesil yazar
  2. · manbearpig
  3. · binecem üstüne vuracam kırbacı
  4. · 666
  5. · altıncı nesil misin
  6. · itü sözlük te altıncı nesil yazar olmak
  7. · jargovit
  8. · beşinci nesilim ama statüm yok
  9. · orijinalini sikip atan coverlar
  10. · authordan iğrenip kayser sozer in değerini anlamak
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · disko kralı
  2. · 100 opera
  3. · boylumlama
  4. · günün tek kelimelik özeti
  5. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  6. · yeşim salkım
  7. · yılmaz özdil
  8. · yeşilköy anadolu lisesi
  9. · yeşildere belediyesi

altıncı nesil  

sayfa  / 8
  1. beşinci nesilin yerden yere vuracağı, sözlüğe ayak uydurmaya çalıştıkları anlarda acımadan tekme tokat girişilecek nesildir. beşinci nesilin "lan çöm, bi siktir git çay koy" diyeceği nesildir ayrıca. gelmeye başladıkları zamanlarda müze yolu müdavimi, mutfakta aşçı, yatakta... öhöm. neyse, altıncı nesli koruyup kollayalım. (şimdiden parselleyeyim de, sonra bi sorun olmasın ağbi).

bakın "altıncı nesil yazar" başlığında parsellenmişi var zaten. uyarı için şizofren ev kedisi'ne teşekkürler.
    (dzingis, 03.03.2008 18:59 ~ 19:07)
  2. (bkz: binecem üstüne vuracam kırbacı) -şaka lan-
    (kopush, 03.03.2008 19:03)
  3. (bkz: altıncı nesil misin)
    (tutkulu düş, 08.11.2008 13:24)
  4. beklenen nesil!
    - altıncı nesil mi? hani? nerde?nerde?
    (koyumavi, 08.11.2008 14:38)
  5. gün itibariyle istatistiklerde 1 adet yazar olduğu görünen torun(lar).
    (knuckle, 22.12.2008 04:14)
  6. "meraba altıncı nesil misiniz :)))))99" "sözlük eskiden iyiydi de şimdi çok amele kaynıyo gibi. ama siz onlardan değilsiniz. yazılarınızdan belli. sizi sözlüğe çok çok önceden kazandırmalıydık." "ya bak arkadaş ben de beşinci nesilim mesela ama gram şımarıklık, ukalalıkyok bende. var mı bak, doğru söyle yok değil mi?", "beşinci nesil çok piç bir nesil lan ahaha. sözlüğün en piç nesli bizdik var ya. wondrous bile fak ehesap alıp beşinci nesil yazar olmuş lan zuahaha. tabi olum. neden inanmıyosun ki?", "abi altıncı nesil iyi de hep meme hep göt muhabbeti yapıyorlar. afedersin de açtıkları başlıkları şirinleyeyim.", "olum bu sene moderatörlük kesin gibi lan valla". (chatte) "naber lan azu içiyo muyuz bu gece? ne adamsın lan muahahaha"

yaşasın sonunda bu tarz demeçleri bizler* de verebileceğiz dedirten, şimdiden hoşgelmiş yazarlardır.

(bkz: beşinci nesilim ama statüm yok)
    (bkz: beşinci nesilim ama beni kimse tanımaz pek)
    (bkz: beşinci nesilim ama hiç bir zirveye katılmadım)

...

bu da madalyonun öteki yüzü tabi..
    (damdanakan, 22.12.2008 04:25 ~ 04:26)
  7. (bkz: altıncı nesil yazar)
    (jugador, 22.12.2008 04:34)
  8. bir de çok özür dileyerek: (bkz: altıncı his)

*
    (damdanakan, 22.12.2008 05:01)
  9. tanım: altıncı nesil ya (pardon dayanamıyorum yazıcam artık)

kımığl kımığl... çok güselleeerr... çok körpeleğğr. kıymetlimiss. geliyorr. taze ettt. yemek istiyorusss. (öksür öksür) sonunda kurtulucasss kıymetlimiss.. hepsinin ağsına sıçıcasss.. hepsinin burnundan getiricesss ... (öksür öksür)
    (annem bana git ekmek al dedi, 22.12.2008 19:02)
  10. (bkz: kimse ortaya çıksın)
    (vjeshtitza, 22.12.2008 19:09)
  11. (bkz: sözlükte eski nesil olduğuna sevinen yazar modeli)*
    (kl7mu, 22.12.2008 19:12)
  12. olm geliyolar lan!! gümbür gümbür geliyorlar! 6 gün 3 saat 30 dakika sonra burası eskiden dutluktu diyen insan sayısı 1600 kadar çoğalacak!
    (amuda kalkan imam, 25.12.2008 20:31)
  13. (bkz: altıncı nesil kimsin la)
    (bkz: 2 okur kimsiniz la)
    (refresh, 27.12.2008 01:23)
  14. eğri oturup doğru konuşalım. yeni gelen altıncı nesiller bir süre için sözlüğün hımına koyacaklar. yine aralarından tepki çekmek isteyenler çıkacak. dinci, faşist, şucu, bucu deyip nick altı düzeceğiz. eksi oya boğacağız ya da açtıkları salak başlıklara boş bakınız verme yarışına gireceğiz. sonra o tepki çekenler teker teker kanatlandırılacak ve o salak başlıklar boş bakınız denizi haline gelerek sözlüğün veritabanında gereksiz yer işgal edecekler. sonra altıncı nesiller düzene girerek oturacaklar ve yazar alımı kapanacak. bizim nesilden bir hayli dayak yiyen altıncı nesillerden biri, daha gelmeden yedinci nesil çok rererörö başlığı açacak. böyle gidecek işte. 2012'den umutluyum göktaşı hakkaten teğet geçerse bizi birşeyler değişebilir.

şimdi demek istediğim neden yazar alımları sürece yayıldığında böyle problemler olmuyor. ya da neden yazar alımı durduruluyor. bana sanki yöneticiler yeni nesillerin getirdiği yeni heyecan dalgasını ve giri patlamasını seviyorlar gibime geliyor. sözlük bir silkelenip eski yazarlar tarafından sahipleniliyor. yeni yazarlar kendilerini kabul ettirmeye çalışıyor. sonra herşey tam rutine binmişken yine yeni nesille birlikte aynı döngü devam ediyor.

peki neden hep en salak yazarlar, yazar alımının açıldığı ilk günlerde gelir. bu yanlış bir düşüncedir. aslında salak yazarlar her daim ara ara gelirler ama toplu olarak gelmedikleri sürece biz farketmeyiz ya da çok rahatsız olmayız. ama yazar alımıyla birlikte es kaza yazar yapılmış yazma özürlü ya da ilgi manyağı yazarlar bir anda sinirimize dokunur. bizim belki yıllardır adam gibi yazarak toplayamadığımız ilgiyi o salak sik gibi yazarak birkaç günde toplamıştır ve nick altı bol küfürlüde olsa bizimkini katlamıştır. kıskançlık yapmanın lüzumu yok. o yazar elbet bir gün kanatlandırılacaktır. itü sözlük birkaç yazarına bağımlı bir komünüte değildir. şu giderse sözlük biter diyebileceğimiz konumda bir yazara sahip değildir. en azından şu ana kadar gördüklerimiz bunu ispatlar nitelikte.*
    (elladan tinuviel, 27.12.2008 01:40 ~ 01:41)
  15. yeni yıl heyecanı ile unutulan nesildir.
    (asymmetry, 01.01.2009 00:17)
  16. uzun zamandır itü sözlük yazarı olmak için yazar alımlarının açılmasını bekleyen, diğer sözlüklerle bol bol ha$ır ne$ir olmu$ yazarların da içinde bulunabileceği sevgi yumağı nesil.
    (yalnızlıktan devren kiralık, 01.01.2009 00:20)
  17. yoklamaya göre şu an 126 çaylak ile işe başlamıştır. bi an önce gelin lan. sıkıldık biz birbirimizden. eğlenceli bir nesil olması dileğiyle.

135 olmuş.
    (amuda kalkan imam, 01.01.2009 00:27 ~ 00:28)
  18. tümünü merakla beklediğim, yeni kanlar. hoş ben kendimi bile halen çömez olarak görüyorum ama inşallah güzel gelirler, daha güzel bi hale getirirler sözlüğümüzü, sevdiğim kız da gelir lan inşallah.
    (yaşlı çocuk, 01.01.2009 00:30)
  19. bizim çocuklarımız. 4. neslin torunları.
    (epicomius, 01.01.2009 00:32 ~ 00:35)
  20. an itabarı ile benimde içinde bulunduğum sözlüğün en yeni neslidir.ayrıca ilk üyelerinin 2008/2009 yılbaşını evde/yurtta pc başında geçirdiği apaçık ortada olan nesildir.
    (bil101e, 01.01.2009 01:07)
  21. bir önceki neslin kıdem alıp üst devre olduğunu, ondan önceki neslin dede olduğunu, ondan öncekinin dedemin üst devresi olduğunu, dedemin üst devrelerinin iyice kartlaşarak dinazor sınıfına dahil olduğunu müjdeleyen nesil.

uğurlu sayımın altı olduğunu da söyleyim ki, yeni neslin idealizmi cümle aleme ibret olsun.
    (azizim, 01.01.2009 01:19)
  22. istatistiklerde 2 adet gözüken yazar grubudur an itibariyle. 3-4 ay içinde oturmuş bir altıncı nesil takip edeceğimizden şüphem bile yok demek istiyorum. istemekle olacak mı? zaman gösterir.
    (hashus1099, 01.01.2009 02:00)
  23. içerisinden mutlaka yine kayser sozer çakması bir yazarın çıkacağından emin olduğum nesil.
    (minpietro, 01.01.2009 02:02)
  24. ufaktan ufaktan sözlüğe giriş yapmaya başlayan nesildir. özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar sayesinde nicklerimizi birer birer sol frame'de görüyor, çaylaklık sonrası ilk tutukluğu yaşamakla birlikte olaya adapte olmaya çalışıyoruz. ve ayrıca evet, bir kısmımız yılbaşını çaylak girileri girerek geçiren manyaklarız, mutluyuz.
    (manbearpig, 01.01.2009 02:53)
  25. (bkz: welcome to the dark side)
    (ronn, 01.01.2009 03:24)
 sayfa  / 8

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil