gereksizdir,yersizdir ve saçma sapan bir oluşum olması kuvvetle muhtemeldir.
bu sözlük birinci,ikinci,üçüncü,dördüncü,beşinci nesil hatunlar gördü.hiç bir neslin hatunları çıkıp da demedi ki;"ayşegul hanum yetiş gayri bu sozlugde bize saldırıyorlar!"neden korunmak istiyorlar anlamıyorum ki!oldu olacak zirvetöre girip bir zirve oluştursunlar adı da benden
dişi yakarış!
yenilerden bir kaç hatun kişisi ilgi çekmek,prim yapmak,statü kazanmak için üç beş giri girmişler bel altı.cinselliklerini doya doya yaşamışlar sözlük semalarında.zamanla rahatsız edici olup tepki çekince de (ki istedikleri farkedilmekti) kadın oldukları için ezildiklerini hissetmişler.ben hiç bir zaman ezildiğimi hissetmemiştim bu güne kadar ama böyle hatunları gördükçe.....neyse....
arkadaşlar burası bir sözlük,bilgilerin paylaşıldığı bir yer,tabi gırgır da olacak şamata da.fakat kimileriniz sözlüğü bir
strateji oyunu sanıyorsunuz.sanki statünüz arttıkça puan kazanıyormuş gibi seviniyorsunuz.bana da çok geliyor şu tarz mesajlar.kırmıyorum da gönderenleri;"ayyyy bebişieem şu girimi artılar mısın,bana nick altı yazar mısııın?".....bu şekilde kendinizi tatmin ediyorsunuz.anlıyorum.zaten çoğumuz burda psikolojik olarak kendimizi kanıtlamak için yazıyoruz.ben kendimi kendime kanıtlamak istiyorum,kendimi daha çok sevmek istiyorum hayata tutunmak için.ama kimseden statü dilenmiyorum.ben yazabileceklerimi görmek istiyorum kimin girimi artıladığı eksilediği umrumda değil.o yüzden ben şöyle kadınım,böyle güzelim,böyle sevişirim diye giriler girmeye gerek duymuyorum.çünkü sevmek istediğim şey aynadaki görüntüm değil,beynimdeki düşüncelerim ve bilgilerim....lütfen oyun oynamayı bırakın ve maskelerinizi çıkarın çünkü kimseyi kandıramıyorsunuz.altıncı nesil hatunları koruma derneği imiş!peh!asıl (bkz:
altıncı nesil hatunlardan korunma derneği) kurmak lazım!
not:sözüm meclisten dışarı tabi altıncı nesilde de çok değerli hatunlar mevcut.onlara saygı sonsuz...
not 2:bahsettiğim strateji oyuncuları kendilerini biliyorlar.zaten bu derneğe ihtiyaç duyanlar da onlar.diğer kızlarımız alınmasın.üzülürüm...sapla saman karışmasın...