belki ilginizi çeker
  1. · itü sözlük te altıncı nesil yazar olmak
gündem
  1. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · giyotine yolladılar gitmedim
  4. · ezel
  5. · aşk ı memnu
  6. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  7. · okan bayülgen
  8. · kan grubunun 0 rh negatif olması
  9. · hiçbir şey göründüğü gibi değildir

altıncı nesil hatunları koruma derneği  

1. sözlükte çok terbiyesiz insanlar var. özellikle son dönemlerde bunu daha yakından müşahade ediyorum; altıncı nesil yazarlara sataşıyor ahlaksızlar. hadi erkekleri siktir et de, kızlardan ne istiyorsunuz lan? dümbelekler! sarımsağa çeviririm sizi...

kızlar! ehe. merak etmeyin, emin ellerdesiniz. bu yürek yangınına daha fazla dayanamadım. neticede bu bir insanlık görevi bi yerde. çalışmalarıma start veriyorum, sizleri kutsuyor, kanatlarımın altına alıyorum.

sağ baştan msn adreslerinizi özel mesajla bana ulaştırarak bu ayrıcalıklı hizmetten faydalanabilirsiniz.

hepinizi muhabbetle gözlerinizden öpüyorum. asl pls?
    (horny meydan, 09.02.2009 22:12)
  2. (bkz: altıncı nesil tarikatı)

(bkz: altıncı nesil sözlüğü)

altıncı nesil gezegenide çok yakında
    (leon de bruxelles, 09.02.2009 22:17)
  3. üyesi olmaktan şeref duyduğum dernek.

hazır 14 şubat da geliyor bak. elinden tutmak lazım bu kızlarımızın. yazık lan!
    (oehh, 10.02.2009 23:45)
  4. sözlük abazanlarının kendi çaplarında sözlükten kız kaldırmak amacı ile vücutlarının çeşitli yerlerinden uydurdukları dernektir. altıncı nesil dişi yazarların böyle bir desteğe gereksinim duymadıkları ilk bakışta belli olmaktadır. farketmemek için ne olmak gerekir?? o kadar kötü bir sıfat bilmiyorum. bu yazılanlardan sonra kendilerini ve yandaşlarının korumak için yeni bir oluşuma ön-ayak olsalar iyi ederler. zira panter emel tarzında bir saldırıya maruz kalabilirler. *
    (evolet, 10.02.2009 23:59 ~ 11.02.2009 12:10)
  5. gereksiz bir dernektir. keza altıncı nesil hatunları kendilerini korurlar. bizim nesil diğer nesilleri döver olm. boy ortalaması 1.83 bi kerem (inşallah öyledir,kavga çıkarsa patates olmayalım lan) ha illa açılacaksa altıncı nesil erkekleri koruma derneği açın derim. diğer nesillerin kızları rahat bırakmıyorlar bizi. özellikle beni (hayalle yaşamayanın dötüne namık kemal koyar)
    neyse ben ileride "sözlük nesil kardeşliği derneği" kurmayı düşünüyorum. bitsin artık bu savaş . hepimiz kardeşiz,bu öfke ne diye? ayrıca "no woman no cry".
    (sigarayı bırakınca bana bi haller oldu ya)
    (kutsal palamut, 10.02.2009 23:59)
  6. horoz sevenler derneğinde yapılanlar düşünüldüğünde foyası ortaya çıkacak olan dernektir.
    (ruhtamircisi, 11.02.2009 02:51)
  7. (kayıp uçurtma, 11.02.2009 02:55)
  8. yeni nesil de pek bir fırlama çıktı canım.korunmaya muhtaç hatunları yakından tanıma fırsatım olsa daha bir sahiplenirim mevzuya..sıkı sıkı sarılırım hadiseye..ben de mevzuya yani bir açılım getireyim o halde : altıncı neslin hatunlarını halinden,neler çektiğinden en iyi yine bir altıncı neslin abazan üyesi anlar,ben dernek başkanlığına talibim..kızlar hele bir omuzlarıma dokanın bakiim,sonra durumunuz görüşelim...
    (ahir zaman, 11.02.2009 03:42)
  9. ortada korunacak hatun kalmadığı için kapatılması gündeme gelmiş olan dernektir.olmadı diğer sözlüklerden yeni nesil hatunlar ithal etcez artık napalım.

(bkz: herşey sözlük için)
    (bkz: itüsözlük çalışıyor)
    (burjamess, 14.02.2009 16:28)
  10. acilen katılmak istediğim oluşum.
    (catgirl, 14.02.2009 16:29)
  11. gereksiz dernektir. altıncı nesil hatunlar da diger nesil hatunlar gibi kendilerini koruyabilirler değil mi kızlar? haydi bakalım gösterin kendinizi bu bacınızın yüzünü kara çıkartmayın. imza; altıncı nesil evlendirme programı
    (hı hı evet, 14.02.2009 16:42)
  12. gereksizliktir.

'altıncı nesil çıtır hatunların arkasındayım ehe tam arkasında' gibilerinden konuşan, komik olduğunu sanan kendini bilmezlere kafam girsin.
    buradaki asıl olayı göremeyip bu derneğe katılan altıncı nesil hatunlara da kafam girsin.
    koruyamıyor musunuz lan siz kendinizi de böyle aptal saptal şeylere alet oluyorsunuz.

arada çıkan bir kaç tane densiz dışında ne sarkıntılığını ne ayıbını gördünüz buradaki erkek yazarların?
    yemeyin kimseyi. sen adam gibi yazdığın sürece kimse gelip bulaşmaz sana.
    demeyeyim diyorum illa ki söyletiyorsunuz. kafam attı gene koyim böyle işe ya.
    (ev yapımı domates sosu, 14.02.2009 17:00 ~ 17:01)
  13. gereksizliği anlaşıldığı için açılmadan kapanan dernektir.

6.nesil hatunlara zarar veren yok ki, korunmaya gerek olsun demezler mi adama!? derler...
    (n excantric matmazel, 14.02.2009 17:15)
  14. kapsamı ve ne olduğu belli olmayan oluşumdur.
    "6. nesil, hatunları koruma derneği" (çok geniş bir kitleye hizmet)
    "6. nesil hatunları koruma derneği" (sadece 6. nesil bayanlara bodyguardlık hizmeti)
    (luto, 14.02.2009 17:35 ~ 17:44)
  15. (marla damagınızda ki yara, 14.02.2009 17:40)
  16. faaliyetlerini ne şekilde gerçekleştireceğini merak ettiğim dernek.

mesajla beni taciz eden birine( ben gülüp geçerken), mesajla küfür mü edeceksiniz?
    (lady viola, 14.02.2009 18:43)
  17. ilahi adalettir.

dinleyin ulan yılmaz vural'lar!!!111

gün birlik günü abi demeyin öyle. misal bugün sevgililer günü diye bütün hatun ablalar dışarılara çıkmış sevgilileriyle, üstüme en sevdiğim hüzün kokmuş eskimiş hırkamı, elime kahvemi aldım kadife sokak'ı izlemeye koyuldum.

herkeste bir sevgi pıtırcıklığı, efendimi dilleyeyim bir biz beraberiz ulan! deme isteği var idi, hiç inkar etme gördüm ben bunu, o yüzden msn'de offline görünüyoruz biz, ehele.

şey diyorum abi, zaten hali hazırda süpersel hatunlar kapılmış durumda onu farkettim o bakımdan nesli tükenmekte olan pandalar, sumatra gergedanları ve altıncı nesil hatunları korumamız gerekir. olm valla şakası yok lan, demedi demeyin şansınızı deneyin milli piyango.

ehele.
    (alexander supertramp, 14.02.2009 18:59)
  18. gereksizdir,yersizdir ve saçma sapan bir oluşum olması kuvvetle muhtemeldir.
    bu sözlük birinci,ikinci,üçüncü,dördüncü,beşinci nesil hatunlar gördü.hiç bir neslin hatunları çıkıp da demedi ki;"ayşegul hanum yetiş gayri bu sozlugde bize saldırıyorlar!"neden korunmak istiyorlar anlamıyorum ki!oldu olacak zirvetöre girip bir zirve oluştursunlar adı da benden dişi yakarış!

yenilerden bir kaç hatun kişisi ilgi çekmek,prim yapmak,statü kazanmak için üç beş giri girmişler bel altı.cinselliklerini doya doya yaşamışlar sözlük semalarında.zamanla rahatsız edici olup tepki çekince de (ki istedikleri farkedilmekti) kadın oldukları için ezildiklerini hissetmişler.ben hiç bir zaman ezildiğimi hissetmemiştim bu güne kadar ama böyle hatunları gördükçe.....neyse....

arkadaşlar burası bir sözlük,bilgilerin paylaşıldığı bir yer,tabi gırgır da olacak şamata da.fakat kimileriniz sözlüğü bir strateji oyunu sanıyorsunuz.sanki statünüz arttıkça puan kazanıyormuş gibi seviniyorsunuz.bana da çok geliyor şu tarz mesajlar.kırmıyorum da gönderenleri;"ayyyy bebişieem şu girimi artılar mısın,bana nick altı yazar mısııın?".....bu şekilde kendinizi tatmin ediyorsunuz.anlıyorum.zaten çoğumuz burda psikolojik olarak kendimizi kanıtlamak için yazıyoruz.ben kendimi kendime kanıtlamak istiyorum,kendimi daha çok sevmek istiyorum hayata tutunmak için.ama kimseden statü dilenmiyorum.ben yazabileceklerimi görmek istiyorum kimin girimi artıladığı eksilediği umrumda değil.o yüzden ben şöyle kadınım,böyle güzelim,böyle sevişirim diye giriler girmeye gerek duymuyorum.çünkü sevmek istediğim şey aynadaki görüntüm değil,beynimdeki düşüncelerim ve bilgilerim....lütfen oyun oynamayı bırakın ve maskelerinizi çıkarın çünkü kimseyi kandıramıyorsunuz.altıncı nesil hatunları koruma derneği imiş!peh!asıl (bkz: altıncı nesil hatunlardan korunma derneği) kurmak lazım!
    not:sözüm meclisten dışarı tabi altıncı nesilde de çok değerli hatunlar mevcut.onlara saygı sonsuz...
    not 2:bahsettiğim strateji oyuncuları kendilerini biliyorlar.zaten bu derneğe ihtiyaç duyanlar da onlar.diğer kızlarımız alınmasın.üzülürüm...sapla saman karışmasın...
    (ağır hasarlı, 14.02.2009 21:36 ~ 21:44)
  19. (boleynkızı, 14.02.2009 21:50)
  20. bir tür sosyal yardımlaşma derneği.

olm ne gergin adamlarsınız lan!? geyik yapma/anlama olayından bahsetmiyorum bile bak. tamam, olabilir beğenmeyebilirsin bu geyiği. beğenmedim der geçersin, saygı duyarım yeminle. peki ağzından tükrükler saçarak bu saygıdeğer derneğin saygıdeğer üyelerine "abazansınız olm siz!!! " minvalinde şeyler söylemek neden? ona anlam veremiyorum. sakin olmak, rahat olmak lazım.

gel gel, sen de gel. bak kitap da burada. gel gel!
    (oehh, 15.02.2009 01:07)
  21. beni koca bulmak için zirveye katılma derdinden kurtaran dernek.

evet lan koca bulmak için katılıyordum ben zirvelere. zirve yapılmadan bi gün önce katılımcı kişilerin isimlerini a4 kareli kağıda alfabetik sırayla yazıyor dişime göre olanların yanına hoşuma gitme derecesine göre değişik boyutlarda kalp çiziyordum. gerek kalmadı artık. bu başlığı sıkı takip altına alıp en korumacı, en güçlü, en çekici, en zeki, en popüler, en pipisi büyük yazarı tespit edip "beni koru, ben ürkek ve zavallı bi altıncı nesil hatun yazarım" diye mesaj atıcam. gerisi bizim aramızda.

altıncı nesil hatun yazarlar nicklerini de yazsınlar buraya. negzel, sözlük bana koca bul lan allahsız derdi de kalkar ortadan.

son olarak akıl edene notum: tşk. kib. öptüm.
    (bkz: allah razı olsun)
    (sözlüğünenuzunnickinialmakistiyorumbeceremiyorum, 24.03.2009 14:26)
  22. züğürt tesellisidir.
    (bkz: hayal kurmak bedava)
    (delikızınürküsü, 24.03.2009 16:17)
  23. (bkz: siz önce kendinizi koruyun)

sözlükte bazıları malkoçoğlu olmaya soyunmuş da haberimiz yok.
    sizleri kim koruyacak sorusu akıllara gelmiyor değil hani.
    (pansbreath, 24.03.2009 17:24)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil