yeni nesile hoşgeldin minvalinde bir söz.
tey tey bir zamanlar bu başlık benim uktem üzerine dolmuştu. ukteyi dolduran arkadaşa kanat taktıkları için böyle savunmasız ve biçare kalmış.
katılıyorum, üzülüyorum. benim de içersinde bulunduğum yazar topluluğundan bu kadar kalitesiz, saçma giriler beklemezdim. yok yok kimsenin sırtına basarak üste çıkmak falan değil derdim. sadece son beş günde adam gibi şeyler okuyamamaktan şikayetçiyim.
itüsözlük herkesin, düşüncesini birbirini kırmadan, özgürce paylaşabildiği, kafayı yemek üzere olan ; benim gibi bazen tüm gününü bilgiyasarda geçirmek zorunda kalan insanların; içinde yazma ve okuma içgüdüsüyle beraber bunu paylaşma isteği olan insanların yazdığı bir platform.
herşey çok güzel, çok harika ama adam gibi şeyleri bir tarafa bıraktım artık toplumun değerlerine ilişkin o kadar aşağılayıcı şeyler görmeye başladım ki!
biri tutar anıtkabir için önünde durulan taş beton der, öteki helal seks...
nesiniz olm lan siz? allien mı?
not:bahsi geçen girileri vermek istemedim, kendileriyle de kişisel problemlerim yoktur ama bu tarz başlıklar atatürkçü olmayan ve inanmayan biri olarak beni bile ziyadesiyle rahatsız etmiştir.