belki ilginizi çeker
  1. · rerörerö
  2. · altıncı nesil yazarlar hobbit
  3. · duyurular
  4. · arı sıçtı
  5. · itü sözlük
  6. · kimseyi görmedim ben senden daha güzel
  7. · altıncı nesil beşinci nesilin eline verir diyenler
  8. · altıncı nesil yazar
  9. · altıncı nesil niye bu denli dandik çıkacak
  10. · bastır altıncı nesil
gündem
  1. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  2. · google wave
  3. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  4. · beşiktaş
  5. · kar yağarken hissedilen duygular
  6. · darwin i bitiren balık
  7. · yetenek sizsiniz türkiye
  8. · ihtiyar delikanlı
  9. · türkiye nin imajı

altıncı nesil çok rerörerö  

1. yeni nesile hoşgeldin minvalinde bir söz.

tey tey bir zamanlar bu başlık benim uktem üzerine dolmuştu. ukteyi dolduran arkadaşa kanat taktıkları için böyle savunmasız ve biçare kalmış.
    (jugador, 20.12.2008 02:28)
  2. katılıyorum, üzülüyorum. benim de içersinde bulunduğum yazar topluluğundan bu kadar kalitesiz, saçma giriler beklemezdim. yok yok kimsenin sırtına basarak üste çıkmak falan değil derdim. sadece son beş günde adam gibi şeyler okuyamamaktan şikayetçiyim.

itüsözlük herkesin, düşüncesini birbirini kırmadan, özgürce paylaşabildiği, kafayı yemek üzere olan ; benim gibi bazen tüm gününü bilgiyasarda geçirmek zorunda kalan insanların; içinde yazma ve okuma içgüdüsüyle beraber bunu paylaşma isteği olan insanların yazdığı bir platform.

herşey çok güzel, çok harika ama adam gibi şeyleri bir tarafa bıraktım artık toplumun değerlerine ilişkin o kadar aşağılayıcı şeyler görmeye başladım ki!

biri tutar anıtkabir için önünde durulan taş beton der, öteki helal seks...

nesiniz olm lan siz? allien mı?

not:bahsi geçen girileri vermek istemedim, kendileriyle de kişisel problemlerim yoktur ama bu tarz başlıklar atatürkçü olmayan ve inanmayan biri olarak beni bile ziyadesiyle rahatsız etmiştir.
    (absolutraspberri, 05.01.2009 21:04)
  3. (nepenthes, 05.01.2009 21:11)
  4. (bkz: rerörerö)
    (siz hepiniz ben tek, 05.01.2009 21:33)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil