altı senedir sevgilisi olan kızla yakınlaşmak  

adana çık aradan

1. durdurulması gereken durumdur. kızda erkeğe aşık olsa bile her halükarda imkansız aşktır. planlar yapılmış sadece okulların bitmesi bekleniyordur çünkü artık. aileler bile tanışmışdır erkek araya girmeden önce. bu dakikadan sonra sadece kendilerini tatmin etmek için aşk yaşamak serbesttir. tabi ki kimin gönlü böyle bişeye razı gelebilir. sürekli birdaha konuşmama kararı aldıran durumdur. erkeğin kız tarafından sürekli sevgilisyle kıyaslanmasına sebep olur bu durum. o kendi içinde ince hesaplar yaparken erkek öylece bekler o uzun vade de sevgilisine hissettirmeden karar verirken erkeğin sinirleri bozulmaya başlar.asabi davranır. bu durum kızın kararında etkili olur ve sevgiliye bir adım daha yaklaşılır. zamanda sevgiliden yanadır. evdeki kadın kazanır lafının bir değişik versiyonudur. yıllardır süren aşk açlığını gideren kız emniyet kemerini çıkarmadan arabadan inmiştir bir nevi. hayatındaki herşey normaldir. erkek ise neden kaybettiğini o dönemde asla anlamaz kızın neden bu kadar korkak davrandığını. gün geçtikce kötüye giden bir durumdur.her tarafa yazık olur.
    (aslan kraldır, 13.03.2007 23:01 ~ 23:02)
  2. erkek: eheh meraba...yakınlaştık sanki biraz!?
    kız: eh evet ama altı senedir sevgilim var benim!..
    erkek: ben altı yaşımdan beri sevişmiyorum ulan!
    kız: oldu kaçayım ben!
    erkek: sevgilini bırak ulan bari!
    (red zeppelin, 14.03.2007 03:14)
  3. yaklaşılan kız sizin sevgiliniz ise, yaklaşan erkeğe uçan tekmeyle yaklaşılması gereken bir durumdur.
    (frozen sky, 15.01.2009 00:48)