görseller
alper dungaalper dunga
alper dungaalper dunga
belki ilginizi çeker
  1. · ofsayttan doğan veled i zina
  2. · itü sözlük clausura 2008
  3. · damned
  4. · alper dunga
  5. · forza bayan münih
  6. · vgarter
  7. · 14 şubat 2009 fenerbahçe hacettepespor maçı
  8. · commandos 2
  9. · iştahsız tospa
  10. · sükunetçi
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · sözlük yazarlarının hayalleri
  3. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  4. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  5. · kurban bayramı vahşeti
  6. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  7. · 100 opera
  8. · prince
  9. · yaran msn nickleri

alper dunga  

sayfa  / 2
  1. itü sözlük clausura 2008 'de yer alan takımımız.

bu isim kolay seçilmedi önce onu söyliyeyim. 2 gündür yapılan msn toplantıları sonucu ortaya çıkmış bir isim. bu ismin çıkış sürecinde daha önce hiç yapılmadığı kadar harf/kelime esprisi yapıldı. gayet eğlenceli bi 2 gün geçirdim kendi adıma. aslında önce başka bir isim * beyan ettik federasyona , kabul edilmedi. kısmet bu ismeymiş. bu isim de gayet içimize sindi. böylece brezilyanın büyük efsanesi dunga 'yı da anmış olalım. kadromuz şu şekilde:

damned
    vgarter
    sükunetçi
    iştahsız tospa
    fernando
    damned+1 *
    vgarter+1 *
    iştahsız tospa+1 *

alper dunga, clausura 2008'deki diğer takımlara başarılar diler..
    (damned, 08.02.2009 16:22 ~ 16:23)
  2. alper dunga çıkti mi?
    sahayı dar etti mi?
    clasura bitti mi?
    emdi şampiyon sensin.
    ödlek rakip gelmedu.
    gelse de sert oynadu.
    çirkef gibin azıtdu.
    olsun şampiyon sensin.

diye devam eden de sagusunu yazdığım takım.
    başarılar dileriz.
    (sen benim bir külah dondurmam, 08.02.2009 16:31)
  3. kendisinin üyesi, isminin babası olduğum takım. captain damned önderliğinde bir yola çıkıyoruz haydi hayırlısı...

(bkz: carlos caetano bledorn verri)
    (sükunetçi, 08.02.2009 19:12)
  4. (bkz: yaratıcı alper dunga taraftarı)
    (vgarter, 08.02.2009 23:07)
  5. hicivsel bir yaklaşımla fiskobirlik'in bu seneki politikasını eleştiren sikkobirlik ismi rtük tarafından engellenen efsanevi kadronun yeni takım ismidir. ateşli ve yaratıcı taraftarı, müthiş marşları, yıldızlar topluluğu kadrosuyla itü sözlük clausura 2008'nın en önemli favorisi konumundadır. takım bu ismiyle büyük futbolcu dunga'nın yanı sıra ünlü türk büyüğü alper tunga'yı da anmış, geçmişine ne kadar bağlı olduğunu göstermiştir. ayrıca logosundaki yaratıcılık ve atın en ufak (!) ayrıntısında bile kendini belli eden titizlik de taraftarının gönlünde bir kez daha taht kurmasına neden olmuştur.
    (iştahsız tospa, 09.02.2009 02:34)
  6. logosu ve diğer görselleri de eklenmiş olan takım. yapımda emeği geçen arkadaşım gülşah'a çok teşekkürlerimi iletirim * .
    (damned, 09.02.2009 02:35)
  7. logosuyla yarılmama sebep olan clasuranın yeni takımı.
    (sen benim bir külah dondurmam, 09.02.2009 02:56)
  8. ateşli taraftarlarıyla gönülleri fetheden takım.

(görsel: alper dunga/63364)
    (damned, 10.02.2009 02:22)
  9. takıma sağlıkcı olarak sen benim bir külah dondurmam atanmıştır. klüp gücüne güç katmıştır. her 2 taraf da çok mutludur, mesuttur.
    (damned, 10.02.2009 19:59)
  10. takımın kuruluş aşamasında tüm sporcuları tek tek kontrolden geçirememiş olmanın büyük üzüntüsüyle yanıp tutuşuyor olsam da bundan sonra maçtan önce ve maçtan sonra gerekli kontrolleri yaparak maça hazır hale geleceğiz.

10 çita gücünde kondisyonu, 9 kangal gücünde hırçınlık ve agresifliği, 10 kaplan gücünde çevikliği ve atikliği ile son olarak da 19 at gücünde * beline kuvvetiyle takım lige hazır.

buradan rakip takımlara sesleniyorum; merak etmeyin aşılar tam.

ayrıca takımdaki oyunculara da uyarılarda bulunmalıyım: gece hayatınıza son verin. her gün bir başka kızla gezip tozmayı bırakın. sigara içmeyin * * .

takım kaptanımız damned'ın yapılan son kontrollerde fazla kullanımdan dolayı kasıklarında ödem oluştuğu tespit edildi. kendisine iki hafta bu uzvunu kullanmamasını tavsiye ediyorum. bir hafta sonra takımla çalışmalara başlayabilir. ikinci hafta tam manasıyla hazır olacaktır.

sakatlıkların yaşanmaması için gerekli tedbirlerimiz sürecek.
    (sen benim bir külah dondurmam, 10.02.2009 20:10 ~ 20:18)
  11. "basın sorumlusu " mevkiisine therapyst kişisi getirilmiştir. süper olmuştur. artık coşmamamız için bi neden kalmamıştır. şimdi onlar düşünsün !
    (damned, 10.02.2009 20:13 ~ 20:13)
  12. yeni klüp doktoruna kavuşmuş takımdır. bu haber klupte heyecanla karşılanmış, spor medyasında bomba etkisi yaratmıştır.
    fotoşut gazetesinin haberine göre, yeni klüp doktoru sen benim bir külah dondurmamın'ın yakın çevresine anlattıklarına göre takıma katılmasında klubün köklü geçmişi kadar ateşli taraftarının da (görsel: alper dunga/63369) etkili olduğunu anlaşılması takım içinde huzursuzluk yaratsa da yine de genel anlamda gerçek bir profosyonelle çalışmanın verdiği heyecan da oyuncuların yüzlerinden okunuyordu.
    (iştahsız tospa, 10.02.2009 20:18 ~ 20:19)
  13. rehabilitasyon çalışmalarım çerçevesinde sükunetçiyi optimist yaptığımız gün bu takım şampiyon olur. süper kupayı da alır.
    (sen benim bir külah dondurmam, 10.02.2009 20:45)
  14. scout olarak salladım kişisini de takıma bağladık. kendisi antep'te genç yetenek keşfinde şu sıralar * .
    (damned, 10.02.2009 20:49)
  15. gerekirse masör olarak da görev yapabileceğimi belirtmekten gurur duyduğum takım. şimdiden sesleri duyuyor gibiyim. ama olsun takımım için bunlara kol kanat gererim ben:

(bkz: masör olan erkekte gizli eşcinsellik vardır)
    (sen benim bir külah dondurmam, 10.02.2009 20:52)
  16. benim de maç sonlarında abi formanı versene abi forma diyen çocuk olarak kadrosuna dahil olduğum takım. oha direk kendi takımımı sattım*. o değil de isminden ötürü sempatim büyük, kaptanına burdan sesleniyorum bayan münih maçı öncesinde görüşelim.
    (cyclops1988, 10.02.2009 20:57 ~ 20:57)
  17. ucuruldukcaucurulanucurtma'nın da " topa basın beyler yerden oynuyoruz" diyencisi olduğu takım * . şu dakikadan itibaren tıpkı çölde bir vaha gibiyiz !
    (damned, 10.02.2009 21:05)
  18. forza bayan münih uktesini doldurduğum ezeli dost, edebi rakip olan bayan münih'in kalecisi cyclops1988'ü de abi formanı versene abi forma diyen çocuk olarak bünyesine katmasıyla rakiplerinin en çok korktuğu takım olma şanını pekiştirmiş, yapılanmasını ve gelişimini son hızla devam ettiren takımdır. desteklerinden dolayı ucuruldukcaucurulanucurtma'ya ayrıca teşekkürlerimizi sunar, ekibimize yeni dahil olan bütün arkadaşlara * tekrardan hoşgeldiniz derim.
    (iştahsız tospa, 10.02.2009 21:16)
  19. "the rising sun over clausura"

evet.
    (ucuruldukcaucurulanucurtma, 10.02.2009 21:20)
  20. sağlık ekibi olarak düşünüp taşınıp iştahsız tospanın artık iştahlanması gerektiğine karar verdik. yoksa olacak gibi değil. takım elden gidiyor. vimin c içip bir an önce iştahına kavuşsun istiyoruz.
    (sen benim bir külah dondurmam, 10.02.2009 21:23)
  21. iştahsız tospa'nın yakın çevresine sağlık ekibinin kendisine bilmediği ilaçlar içirmeye çalıştığını, masaj konusunda da çok ısrarlı olduğunu ve bunun kendisini çok korkuttuğunu söylediği öğrenildi.
    kaynak: fısıltı gazetesi
    (iştahsız tospa, 11.02.2009 14:31 ~ 17:59)
  22. hakkında yapılan onca yorum girilen onlarca giriden sonra göze gelmemesi için haftasonu tellibabaya tel bağlamaya götüreceğim takım.
    (sen benim bir külah dondurmam, 11.02.2009 23:37)
  23. (bkz: diego armando madonna)
    (damned, 12.02.2009 00:49)
  24. itü sözlük liginin * * ankara'da da yapılması halinde istifamı basıp kendi takımımı kurmayı düşünüyorum. eski dosttan düşman olmaz derler ama çıkın karşımıza yiyelim sizi. *

ayrıca alper dunga ile ilgili aldığımız son bilgilere göre takım kaptanı * kulübün paralarını hortumlamış. futbolculara verecek parası yok. takım otobüsüne benzin koyup maçlara bile götüremiyor. futbolcuların isyan çıkarması an meselesi.
    (sen benim bir külah dondurmam, 12.02.2009 20:24)
  25. 22 şubatta lise dö sen benuğa ile hazırlık maçı oynayacak, melisi ağlatacak * olan güzide takımımız.

(bkz: hmpfss hmpfss)
    (damned, 15.02.2009 02:37)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil