belki ilginizi çeker
  1. · ludwig
  2. · iskender paydaş
  3. · joe lynn turner
  4. · tanışılmayan birine aşık olmak
  5. · siyah beyaz masallar
  6. · sonor
  7. · zeytinli rock fest 2008
  8. · whisky drum shop
  9. · cem köksal
  10. · devlerin nefesi
gündem
  1. · tunceli alevileri dinsizdir
  2. · boylumlama
  3. · aşkın yedi seviyesi
  4. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  5. · marjinal isim meraklısı aile
  6. · aşk
  7. · günün tek kelimelik özeti
  8. · sternocleidomastoid kası
  9. · zıkkımın kökü

alpay şalt  

1. 1968 doğumlu ve an itibariyle cem köksalla birlikte çalmakta olan muhteşem davulcu.1989 yılında türkiyenin ilk hard rock albümünü çıkaran whiskey grubundaydı.1992 de türkiyenin ilk davul mağazasını açtı ve 1998 yılında yılın rock davulcusu seçildi.cem köksalın arkasında iken çıktıkları turneye akdeniz üniversitesinde rastgelmiştim.arkasından çıkıcak olan aykan ilkanın solosuna götüyle gülmeme sebep olan inanılmaz bir solo atmıştı.aykan ilkanın yerini almasına rağmen çok daha iyi bir performans sergilemesi ise oldukça ironiktir...
    (cybi, 02.04.2007 19:37 ~ 19:40)
  2. an itibariyle objektifte çalmakta olan davulcu.kameranın objektifi değil - var mıdır ki ? - rock müzik grubu olan objektif olduğunu hatırlatır , hayırlara vesile olması dileğiyle şu bakınıza yönlendiririm sizi:

(bkz: objektif)
    (cybi, 01.05.2007 20:36)
  3. cem köksalın ekibinde çalan davulcu.bir aralar whisky grubuylada çalmıştır.cem köksal ve whisky nin basçısı olan çağatay ateş le kuzendir.
    (muvo, 01.05.2007 20:53)
  4. whisky nin kurucu elemanlarından, kadıköy pasajı alt katta whisky drum shop un işletmecisi, an itibariyle cem köksal band in davulcusudur. ciddi ve mesafeli, fakat hoşsohbet bir insandır. davul çalışına yorum yapamıyorum, söyleyecek söz yok çünkü. tartışmasız türkiye nin en iyilerinden.

bizzat kendisinin belirttiği üzere, çağatay ateş le bir akrabalığı yoktur, ama gerçekten birbirlerine benzediklerini kabul ediyor kendisi.
    (evilmaddox, 19.08.2007 17:20)
  5. kadiköy shaft'ta gür akad (sakat) band ile de çalışmışlığı vardır. eskiden tek olan dükkanının yanında davulları yığdığı büyükçe bir dükkan daha açmıştır. tam en öne de harika bir ludwig koymuştur.
    (knuckle, 14.08.2008 16:38)
  6. eski whisky yeni yüksek sadakat davulcusu.. karizması sadece ben seni arayamam'ın klibinden bile anlaşılabilir.. çok güzel çalmakta.. devamını diliyorum..
    (kowalski, 13.06.2009 15:00)
  7. son olarak kendisini yüksek sadakatin haydi gel içelim in klibinde gördüğüm ülkenin en değerli ve en karizmatik davulcularındandır.
    (eusso, 14.06.2009 13:17)
  8. iskender paydaş'a benzerliğiyle dikkatimi çeken yüksek sadakat bateristi.
    (maximus, 12.08.2009 23:41)
  9. megadeth ekolünden gelen altyapısı ile her daim takdir edilesi nadir türk davulculardan birisi.
    (gebesh, 12.08.2009 23:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil