alparslan arslan   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. http://www.istanbulbarosu.org.tr/...
    (tabudeviren, 17.05.2006 13:26)
  2. 17 mayıs 2006 tarihinde danıştayda yapılan saldırının suçlusu olan avukat. demek ki bu tiplerin okumuşu da okumamışı da aynı cahillikte. hani derler ya okumuş cahil en kötüsüdür diye. avukat olmuş bu devletin ekmeğini yiyen bir avukat kalkmış islamiyet adına saldırı yapıyor. sana mı kaldı lan düzeni değiştirmek köpoğlusu.

buna ve bunun gibilerine birçok küfür sıralamak lazımdır ama sözlük formatının mına koymak lazım önce.
    (guenhwyvar, 17.05.2006 13:43)
  3. dinden bahsedip, türban için yaptım deyip dindar bir görüntü çizmeye çalışan adam. ama unuttuğu bir şey var hangi dinde eline silah alıp insanlara saldırmak, insanları öldürmek normal veya iyi bir şeymiş gibi karşılanıyor ki? din kisvesi altında yaptıkları (insan canına kast etmek) günahların en büyüğü.
    (chrystal, 17.05.2006 18:26)
  4. en basit tanımı ile katil.
    (anubis, 17.05.2006 19:00)
  5. (bkz: kukla)
    (adanus, 17.05.2006 19:09)
  6. hukuk fakültesinde okurken* kimi teşkilatların mensubu olduğu öğrenilmiştir..bugün hali hazırda küçük alparslanlar üniversite koridorlarında silik bir şekilde yürümekte,sinsiliklerini korumaktadırlar..
    (subuo, 17.05.2006 19:27)
  7. örümcek kafalıların nasıl açık açık laikliğe,cumhuriyete ve adalete saldırmaya başladığının son örneğidir bu zat. bu tarz saldırılar olurken nedense bir grup 'devlet adamı' cıkar ortada irticai bir tehlike yok nereden cıkıyorsunuz derler. uğur mumcu,abdi ipekçi ve niceleri öldürüldüğündede aynısını dediler aziz nesinler sivasta madımakta yakılmaya calısıldıgında da. bakalım simdi cıkığ münferit bir olaydır mı diyecekler yoksa sevgili hükümetimiz bu saldırılara karsı sert önlemler alacak mı? önlemleri almazlarsa o mevkiyi fazla mesgul etmemelirini rica ediyorum illa biz aydınlarda mı elimize silah alıp örümcek kafa avına cıkacaz.
    (sanitarium, 17.05.2006 19:57)
  8. baki kalan şeylerin zaten baki kaldığının, eğitiminse bazı şeyleri alamadığının kanıtı.
    (tabudeviren, 17.05.2006 20:05)
  9. bu şahıs her kim olursa olsun, bir insanı öldürmüştür. insan öldürmek her dinde günahtır. en büyük günahlardandır hem de. örneğin kuran'da maide surasinde, 32. ayette, "kim, bir cana veya yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya karşılık olmaksızın (haksız yere) bir cana kıyarsa bütün insanları öldürmüş gibi olur. her kim bir canı kurtarırsa bütün insanları kurtarmış gibi olur." olarak geçmektedir. dolayısıyla savunulacak tarafı yoktur.
    insan aklını kullanarak dinin neyi doğru kabul ettiğini anlayabilir. canı sen vermiyorsun ki sen alasın?

?
    (tabudeviren, 17.05.2006 20:14)
  10. bir arkadaşı şöyle anlatmış:

"
    ...........
    siyasal tercihleri lise öğrencisiyken nasıldı bilemem. üniversite öğrenciliği süresince kendisini ülkücü olarak nitelediğini ise biliyorum. 1995'in ilk aylarında öğrenci hareketinin -önceki bir kaç yıla göre- ileri sayılabilecek adımlar atması, hızla kalabalıklaşması karşısında onun da içinde bulunduğu ülkücü topluluğun dışarıdan getirilen bindirilmiş kıtalar ile birlikte neler yaptığını, şiddetin nasıl tek yöntem olarak kullanıldığını sanırım anlatmaya gerek yok.

satır, bıçak zaman zaman da ateşli silahların kullanıldığını; ve tüm bunlara karşın -aslında tam da bunlar için - saldırganların nasıl korunup kollandığını da anlatmaya gerek yoktur sanırım.
    ..............
    "

http://www.bianet.org/...
    (tabudeviren, 17.05.2006 20:26)
  11. provokatör için bundan daha uygun bir tanımlama yapılamaz herhalde.
    (cif, 17.05.2006 20:29)
  12. dünyada olduğu gibi cehennemde de odun olacak müsvette.
    (anubis, 17.05.2006 21:20 ~ 18.05.2006 10:02)
  13. türkiye üniversitelerinden birinden mezun olan, aydın kimliği taşıması gerekmesine rağmen ne olduğu malum olan kişi.

allah devletimin üniversitelerine zeval vermesin. yurdum üniversitelerinde her meslekten katil yetiştiriliyor. halen okuyor olsam "insan öldürmenin eksantrik yolları" adında seçmeli ders açılması için okula dilekçe verirdim. bari milletin transkriptinde adam öldürmenin yollarını öğrenip öğrenmediği yazsın. biz de ona göre gardımızı alalım.

vatandaş tinerciden, yankesiciden köşe bucak kaçarken içimizde takım elbiseli katiller dolaşıyor. üstelik bunlar adli vakalarda bizi savunuyor. aman diyim...
    (eksiksizuyum, 17.05.2006 21:28)
  14. şehir şehir dolaşan mobil terörist.
    (bkz: cumhuriyet gazetesine yapılan bombalı saldırı)
    (anubis, 19.05.2006 17:09)
  15. (bkz: okumuş yobaz)
    (eksiksizuyum, 19.05.2006 23:38)
  16. (bkz: alparslan aslan'ı tanırım iyi çocuktur)
    (suspect, 25.05.2006 23:29)
  17. büyüklerinin sözünden çıkmamış belli ki.
    (bkz: @811833)
    http://www.kenthaber.com/...
    (okulluserseri, 24.08.2006 23:45 ~ 23:51)
  18. "danıştay saldırısı allah’ın dinine, müslümanlara, peygamberlere yapılan alçakça saldırılar nedeniyle yapılan bir operasyondur" ve "yakalanmasaydım cumhurbaşkanı ahmet necdet sezer’i de bu gerekçelerle öldürecektim" diye ifade veren,ayrıca "fethullah gülen'i kırdıysam ondan da özür dilerim" demeyi de unutmamış bir insandır.atatürkçü düşünce derneği başkanı da bu suikast düzenlenecek kişiler arasındanymış.

aferin..sadece aferin..hakkaten bunun kafasında insan az değil bu ülkede.
    (eldar, 26.07.2007 13:45)
  19. ankara 11'inci ağır ceza mahkemesi'nde görülen dava sonucu iki kez ağırlaştırılmış müeebet hapis cezasına çarptırılmış katil.

http://www.cnnturk.com/...
    (chixculub, 13.02.2008 21:42)
  20. cumhuriyet türkiyesinde hukuk mahkemelerinin salonunda, şeriat isteklerini rahatlıkla böğüren, okuduğu kanunları, okulunu yaptığı stajı unutarak, şeriat isteyen yaratık.
    vurun kellesini, şeriat mahkemesi buna karar verdi.
    (baharda geldim, 13.02.2008 22:19)
  21. şöyle buyurmuş: "ben şeriatın ilan edilmesini istiyorum. genelkurmay, şeriatın önüne geçmeye çalışmasın. çok kan dökülür. ben buradan cumhurbaşkanı abdullah gül ve başbakan recep tayyip erdoğan'dan türkiye'de şeriatı ilan etmelerini talep ediyorum. diğer sanıklar suçsuzdur. bu olayla hiçbir alakaları yok."

vakit gazetesinin kendisine madalyasını ne zaman takdim edeceğini merak ediyorum.

(bkz: işte o üyeler)

http://www.ntvmsnbc.com/...
    http://www.ip.org.tr/...
    http://www.internetajans.com/...

vakit gazetesinden hüseyin üzmezgillerin kendisine madalyasını ne zaman takdim edeceğini hala merak ediyorum!
    (selenge, 14.02.2008 10:04 ~ 05.06.2008 19:46)
  22. saldırıyı plan çeteler ayan beyan belli olduğu halde doğan grubu kanallarının haber bültenlerinde hala türban gerekçesiyle saldırdığı vurgulanan katil.
    buraya kadar normal.
    şaşırtıcı olansa hala bu kanalların veya gazetelerin haberleri sebebiyle hala başkalarına çemkirebilmemiz.
    (bobysi, 14.02.2008 19:28)
  23. öyle babanın böyle çocuğu, diyor insan babasının basına yaptığı açıklamalardan sonra tüyleri ürpererek;
    ''yüce allah hz. yussuf'u zindandan aldı devlete başkan yaptı... allah var, gam yok... bik bik bik...'' diyordu babası, 'masum bir insanı öldürmek, tüm insanlığı öldürmekle eş değerdir.' diyen bir dinin peygamberiyle oğlunu bir tutarak, örümcek bağlamış hastalıklı zihniyetiyle.
    (casillasmania, 14.02.2008 20:15)
  24. veli küçük'le aynı karede yer aldığı fotoğrafının fotomontaj olmadığı, gerçek olduğu kanıtlanmış; ki bu, emekli asker muzaffer tekin ve benzeri karanlık isimler ile olan bağlantılarıyla birleşince ortaya derinlikli bir manzara çıkarıyor.

bunun üzerine, hala, ısrarla bu aciz kuklanın sözlerine atıfta bulunup, onun dindar ve şeriatçı olduğunu, cinayeti türban kararı üzerine işlediğini iddia edecek dangalakların yüzlerinin kızarmasını beklemeyi bırakıp, konuyla alakalı bir zeka sorusu sormak istiyorum:

cumhuriyet gazetesi - el bombaları - danıştay cinayeti - alparslan aslan - veli küçük - ümraniye'de bir gecekondu - el bombaları - cumhuriyet gazetesi - ilhan selçuk - kapatma davası - doğu perinçek - işçi partisi - yargıtay krokisi - iddianamenin dava açılmadan önce kaydedilmiş bir nüshası - ergenekon - ilhan selçuk - cumhuriyet gazetesi - ?

yukarıdaki diziye göre, soru işaretli yere gelebilecek kelime ya da kelime gruplarını belirleyiniz.

hadi bakalım.
    (küller, 10.05.2008 12:20)
  25. "cezaevi görevlisine direnme'' ve ''devlet malına zarar verme'' suçlarından 4 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılmış.

http://www.gazeteport.com.tr/...
    (chixculub, 13.05.2008 22:14)
 sayfa  / 2