|
|
- "yedikçe kazandıran web sitesi"
bol kalori ve az puan kazandırıyor herhalde..
- yamulmuyorsam şu an yalnızca istanbul'da hizmet veriyor. bir süre daha yemeksepeti besleyecek ankaralıları ve izmirlileri bu durumda.
- terbiyesizliğin kopyacılığın dik alası
- rusya'daki arkadaşıma istanbuldan yemek ısmarlamak istediğimi söylesem pırt diye yerine çökecek sitedir.
- her ne kadar yemeksepetinin bir kopyası olsa da verilen siparişlere göre puan kazandırması benim sempatimi toplamıştır. ayrıca bu piyasada rekabetin oluşması da yine bizlere olumlu şekilde yansıyacaktır. yarın öbür gün yemeksepeti de puan vermeye başlarsa hiç şaşırmam doğrusu. hem senelerdir sipariş verdiğim yemeksepeti bana bir jest yapmıyorsa neden benim her siparişime puan veren aloyemekten ısmarlamayayım ki?
(imago, 16.09.2005 09:50)
- "ekim 2004 istanbul | nisan 2005 ankara'da hizmete girmiş, 15 ağustos 2005 tarihinde doğan grubu medyanet bünyesine katılmış mükemmel site"
üyeleri sipariş verdikçe, siparişlerini puanlayıp yorumladıkça, sisteme restoran - arkadaşlarına siteyi önerdikçe yemek puanı kazandığı, yemek puanlarıyla ücretsiz yemek yediği tek yemek portalı. bence yemeksepeti'nin verdiği tommiks'lerden daha doyurucu.
(bkz: www.aloyemek.com)(jix, 22.09.2005 02:09 ~ 02:25)
- önceleri ankara da açılmış fakat bir şekilde başarılı olamayınca devredilmiş sitedir. devredildikten sonra ve ekim 2004 de açılıncaya kadar bir kısmında emek vermeye çalışmış biri olarak da, eleştirmeden önce bu işlerin nasıl yapıldığını ve hele o sitenin nasıl kodlandığı araştırdıktan sonra karar verilip, öyle eleştirilmesi gereken sitedir.**
- verdiğim adresi teyit amacıyla arayan bayanın kibarlığı beni dumura uğratmıştır.
- tasarım kopyası için (bkz: http://www.mavifile.com.tr/)
- arayüzü özensiz ve kullanımı zor olsa da anlayamadığım bir şekilde yemeksepeti'nden daha fazla restoranı bünyesinde barındırıyor.
- istisnasız bütün üye restoranların üzerinde "incelediğiniz bu restoran şu anda servis saatleri dışında olduğundan sadece ileriye dönük sipariş verebilirsiniz." ibaresi bulunan, yani hizmet vermeyen ve bunu sonradan fark eden benim gibi malların üyelik onayı telefonunu yarım saat beklemesine neden olan site.
|