alope   

adana çık aradan

1. iflah olmaz bir sebastian bach hayranı, girilerinden anlaşıldığı kadarıyla.skid row (ve tabii ki baz) hayranı olarak hoşgeldin diyerek yerimi kılıç kalkan ekibi'ne bırakıyorum.
    (whentheclockstrikesmidniteimontheprowloflove, 05.07.2007 22:53)

2. ah ve ah, yine karalamalar görüyoruz. hem de bu kadar ak pak bir insan üzerinde. çamur atıyorsunuz, yaralıyor; iz bırakıyor orada. sizin gibi kirli değildi ki o. benim gibi de değildi. alıştınız karaya kara çalmaya. ama bir durun! bu insan kara değil, ak be ak! gerek var mıydı buna? ben diyeyim, ziyandı. neden? kendisi akıllı olmadığı halde akıllılar hakkında malum bile olamayan ne idüğü belirsiz organelleriyle yaptıkları yorumları garipsemeyenler, yeri geldiğinde farklı konularda benzer olguları garipserler.

konu ne? din. bleh, konu da konu olsa. insanlığın en büyük aldatmacası olan bu garip konuyu, sadece sen mi yorumlayacaksın be hey müslümanım demokratım? pek düşünce özgürü sen, kendi grubun hakkında sadece kendin mi yorum yaptıracaksın? işine geleni mi konuşturacaksın? bu yetkiyi kimden alıyorsun? allah'tan? hmm, allah'tan allah yok da, biz de rahat ediyoruz. allah'tan diyorum bak! yetkin yok, etkin de yok. öyle kendi halinde takılmak gerekiyor gibi.

bir insan sadece olduğu şeyler hakkında mı konuşacaktı? böyle her bahsine girdiği konuda "a, evet yahu; tabii ki, neden olmasın?" diye düşündüren, beyin tıkanıklığına ilaç olan bu güzel insan gibileri de mi susacaktı hem?

kimin konuşacağına kendileri karar verebileceklerini sananlar, elbette ki bir gün kendi faşist düşünceleri içinde yıkılacaklar, yanacaklar, yok olacaklardır. ait olmadıkları bir başka grup üyesi tarafından onlara da linç girişiminde bulunulunca ne halde olacaklar? kim bilir bunu?

allah'tan allah yok. olsaydı bu güzel insan da susturulacaktı. yaratıldıysa konuşsun diyeydi çünkü, doğal seçilim ile bugünlere geldiyse de fikir yürütsün diye seçilimden geçmiştir o. bunun garantisini veriyoruz. bir alana bir bedava falan değildir, ama fiyatlarımıza kdv dahildir ve haftasonları değiştirme yapılmaz. müşteri veli nimetimiz falan değil, adam gibi müşteri istiyoruz.

bye.
    (asosyal demokrat, 06.07.2007 17:11 ~ 17:16)
  3. girilerinden görüldüğü üzere müslümanlığın kutsal değerleri hakkında sallayan user..
    (crous, 12.07.2007 15:42)
  4. girilerine bakıldığında ateist olma ihtimali ortaya çıkar. iyi bir insan olma ihtimali ise zaten 1'dir. nasıl ki müslümanlar ateistler hakkında yorum yapıyorlar, elbette ki ateistler de müslümanlar hakkında yorum yapacaklardır. o da yapar, yapacaktır.

(bkz: düşünce özgürlüğü)
    (asosyal demokrat, 07.09.2007 02:01 ~ 13:43)
  5. aklındakilerini, belli bir kabın içine konup içinden kalıp olarak çıkan, sabit fikirli insanların onun için pek birşey ifade etmeyeceğini düşünerek yani artı oy beklemeden yazıya geçirir. çok iyi karakterli, temiz kalpli, sevimli, ressam aday adayıdır o.
    ayrıca; görünmez olmuştur, özletmiştir kendini.
    (sadomasochistic, 07.09.2007 03:49)