belki ilginizi çeker
  1. · itü sözlük magazin servisi
gündem
  1. · yeşim salkım
  2. · yetenek sizsiniz türkiye
  3. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  4. · aşk
  5. · colin kazım richards
  6. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  7. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  8. · bira
  9. · ciddi bir toplantıda yapılmaması gerekenler

aloneeagle  

1. an itibariyle çaylaklıktan kurtulmaya çabalayan yeni yazar.
    (aqua, 19.08.2004 21:59)
  2. sözlüğün en küçük yazarı galiba kendisi. bir kaç adrese başvurmuş ve tezini ispatlamıştır kızanım.
    ayrıca az önce yaran msn diyaloglarına tanım olabilecek bir konuşma geçti aramızda; yazılmaması acı bir kayıp olurdu;

......xnx_¦alone±eâgle¦:
    bir sorum olcak azu
    ......(sümüklüböcek)æzur:
    yeap
    ......xnx_¦alone±eâgle¦:
    utku ne ismi
    unisex
    eah
    ne biliim
    ......xnx_¦alone±eâgle¦:
    hoppala adamın biri ile kanka olduk cinsiyetini bilmiyoz e mi
    askerliği ne zaman yapçan die sor
    ......xnx_¦alone±eâgle¦:
    lol
    ......xnx_¦alone±eâgle¦:
    ya bi sorun var bu çocuk benden küçük daha 15 yaşında askerliği ne zaman yapıyon diye sorarsam neder bana yaa??
    askerliği nerde yaptın de
    dön dolaş,
    ee
    yaş muhabbeti ile başla
    okul falan
    okul bitince napçan ---> askerlik
    yaklaş işte
    ......xnx_¦alone±eâgle¦:
    rezil olcam ama neysa
    ......xnx_¦alone±eâgle¦:
    bütün kankalık sona erecek ii mi

(tam nicki) "xnx_¦alone±eâgle¦_şimdi kesin ölmem gerek acil ölcek bişi bulmam lazım rezil olmuşuz haberimiz yok olucak işdeğil yaa"
    (azureel, 22.08.2004 21:19)
  3. ulan seviyorum lan ben bu çocuğu. bi gün geldi msn'e sözlükle ilgili soru sormak için o zamandan beri kopamadık, kardeşimiz oldu bi anda. ikinci nesil olması kendine çok acı veriyo yalnız nedense.
    (creepingdeath, 23.11.2004 18:55)
  4. düşünüp duruyorum nası anlatsam bu herifi diye bi türlü bulamıyorum. adamın bana yaptığı nick altı girisinden sonra hayattan soğudum, hayata küstüm zaten "ulan ben niye yazamıyorum böye diye". bu çocukta öyle bi edebiyatçı potansiyrli var ki şaşıyorum bazen. gece gece gelip msn'inimizi renklendiriyo, eğlendiriyo, güldürürken düşündürüyo*. üçüncü nesilin gelmesi en çok buna yarayacak eziklik şeyinden kurtulcak. yazdığı kompozisyonları sözlüğe yazsa en sevilenlerde tepeden inmez kesinlikle. zaten ben bunun yazılarını aşırıp okulumda essay olarak hocalara kakalamayı düşünüyorum, o derece.
    (creepingdeath, 08.12.2004 22:27)
  5. potansiyelinin farkında olmayıp kendini isürekli bir ezme huyuna girmiş ama süper yetenekli insan.****
    (hell guardian, 25.02.2005 00:36)
  6. keşfedilmeyi bekleyemeyecek kadar aceleci ve kendini anlatmak derdi ile yanıp tutuştuğunu düşündüğüm sözlük yazarı.
    (jellicle, 25.02.2005 19:46)
  7. kendi nicki altına abartı giri yazan arı.ama sanırsam bunun da bir sebebi vardır.
    (pudra, 13.03.2005 14:29)
  8. (kornish, 13.03.2005 14:35)
  9. kimi zaman bunalıma giren ve sınırsızca saçmalayan, kimi zaman gaza gelip yaşına göre gayet kaliteli yazılar yazan, yaşı küçük gönlü büyük bir yazar.

(bkz: istanbul pazarları/!aloneeagle)
    (bkz: ab ve anadolu hayatı/!aloneeagle)
    (bkz: istanbul kaldırımları/!aloneeagle)
    (aqua, 31.03.2005 23:04 ~ 23:05)
  10. [23:10:06] xnx_| kan [kedi aloneeagle numan] |:
    nick altı yap lan

böyle bir insandır bu.

şaka maka, bu çocukta öyle bir edebiyat gücü var ki ileride çok iyi yerlerde görebiliriz kendisini. bir de kendisine olan güvensizliğini aşması gerekiyor ki dağıtsın ortalığı. aslan parçasıdır bu.
    (creepingdeath, 31.03.2005 23:16 ~ 23:28)
  11. (bkz: @439650)

kurban olurum lan ben buna..

zeka ile yaşın doğru orantılı olmadığını ispatlamıştır.hakikaten de edebiyat gücü had safhadadır..öperim gözlerinden.
    (close2death, 19.06.2005 21:02 ~ 21:04)
  12. kaliteli giriler yazan nik.
    (gülümsün, 10.08.2005 12:39)
  13. sözlüğe gerçekten emek veren yazar.
    (lapsus, 25.08.2005 13:14)
  14. son dönemlerdeki pms depreşmeleri nedeniyle oldukça gergin, kırılgan ve saldırgan olduğunu düşündüğüm küçük kardeş. sabırsız çoocum benim. az daha sabretse kesinlikle patlayacak; veya sokumluk lafın ağızda bekleyememesi misali bekleyemeyen yumurcak. neyse kalbini kırmadım ama kırıldıysa özür dileyelim. azcık geciktim diye hemen şekle girme yavrum evladım...
    unutma ki; sen boş boş evde pineklerken biz kendi köşelerimizde kale bekleyip belki de vatan kurtarıyoruzdur. kim bilir?
    neyse daralma bakiim çoocum hadi geç masaya sana çikolatalı pasta verelim belki browni felan iyi gelir bu dönemde şöyle bolca çikolata da dökelim üstüne sos niyetine.
    hadi leeeyyynnnn.... diyilesi insan....
    (fempusay, 09.09.2005 17:53 ~ 17:55)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil