belki ilginizi çeker
  1. · alman lisesi
  2. · sen itü sözlük yazarı mısın
  3. · radiance
  4. · itü sözlükteki müzik guruları
  5. · liseli kızlar
  6. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · aylin aslım
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · marjinal isim meraklısı aile
  5. · ugg düşmanı ezik kızlar
  6. · domuz gribi
  7. · 100 opera
  8. · tahmil ve tahliye etmek
  9. · pink floyd şarkılarının uyuşturucu etkisi yapması

alman liselim  

1. radiance, palanthaser ve iki sözlük dışı katılımcıdan oluşan yeni kurulmuş progressive neandertal gotik rock grubu.

rapidshare'den demolarına ulaşılabilir.
    (wondrous, 29.04.2006 00:39)
  2. çok şirin çocuklar, özellikle yeşil t-shirtli olanı. bronx'da çalsalar da gene izlesek
    (man on the moon, 29.04.2006 00:41)
  3. depresif üyelerden oluşan "lanet olası güneş yine doğuyor metal" icra eden grup. üyeleri kayıtlarını karanlık stüdyolarda yapar, makyajları ağır gotiktir, saçları besleme modeli kesilmiştir. kan içer, "abi bu çay ne imamın abdest suyu gibi olmuş" derler.
    (wolfshade, 29.04.2006 00:51 ~ 00:52)
  4. grubun debut albüm prodüktörü burhan çaçan'dır. türkiye'deki fan kitlesini intihar vakalarıyla kaybettikten sonra çin'e yerleşmişlerdir. o günden beri çin'de nüfus kontrollü büyüyor diye bir riayet dolanıyor.
    (jugis nomen, 29.04.2006 00:59)
  5. sırf hava olsun, kızları tavlayalım, kollarımıza takalım felsefesiyle kurulmuş, medyada polemiğe oynayan, raklama koşan bir grup. üç gün önce divan pub da palanthaser entel ayakları yaparken görülmüş. radiance zaten tomakinleradlı grubun webdeki ziyaretçi defterine her gün yazı yazan bir kişidir. bakalım görelim, diyorum performansı.
    (coban, 29.04.2006 01:10)
  6. öncesinde sadece akustik performans zirvesi için yaratılan bir proje ise de (müzik grubuna proje dedim, entel ayağı, babylon ağzı yaptım) son zamanlarda diğer bazı event'lara da katılıyor olması gerçekten başarılarını kanıtlar nitelikte.
    (wondrous, 06.06.2006 15:38)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil