belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · marjinal isim meraklısı aile
  2. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  3. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  4. · prison brake
  5. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  6. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  7. · ugg
  8. · adnan menderes
  9. · n ile başlayıp biten isim

allah onların amına kor  

1. bir arkadaşımda stickerını gördüğüm, beni gülmekten yerlere yatıran söz öbeği.
    (spot, 09.08.2009 04:57 ~ 08:38)
  2. bir arkadaşımda stickerını gördüğüm takdirde, onu sikmekten yerlerde sürükleyeceğim söz öbeği.

düzeltme: yamuk değildi giri, lakin edit kelimesini kullanmak yeterince itici zaten.
    evet sayın sözlük yazarları. hayatımda önemli 3-4 olay hariç hiç kavga etmemiş olan ben, sabahın bu saatinde kutsal değerlere saygı eşiğini aşan bir giriye tepki vermiş bulundum. şimdi hali hazırda böyle bir stickerı yakın bir arkadaşımda göreceğimi sanmıyorum. ki görsem bile kendisi muhtemelen ajansta çalışan grafiker olabilir, bir takım insanlara para karşılığı tasarım yapmış olabilir. kendi tercihidir, saygı duyarım. bunun yanında bu stickerları yanında taşıyıp sağa sola, otobüs duraklarına, trafik levhalarına, metro istasyonlarına yapıştıracak kadar salak bir insan olduğunu da sanmıyorum ama burası türkiye, herşey mümkün.

şimdi ben bir insanı sikmekten yerlerde sürükler miyim? hayır. birkaç kere oldu aslında, ki bu özel hayatıma ait bir detay ve sizinle paylaşmayı sakıncalı buluyorum. peki neden böyle bir mübalağa yapmış bulundum? bir üstteki giride yer alan "gülmekten yerlere yatmak" fiilini greçek ve samimi bulmadığım için. ona cevaben yazılmıştır.

gel gelelim sözlükteki potansiyel bürokratlara. bacak kadar boylarıyla ülkücülük ve devrimcilik taslayan, bir boka yaramayan fikirleriyle aklı sıra siyaset yaptığını zanneden über siyaset insanları mutlaka beni haksız bulacaktır. onlara da saygım var. işte kullanmak istemediğim "ama" kelimesini burda kullanmak mecburiyeti hissediyorum. istediğiniz kadar sonu -izm ekiyle biten sikimsonik fikirlerinizle beni sonu -ist ile biten bir kabuğa sığdırmaya çalışın, inanın sikimde değil. adam dövmekmiş, sikmekten yerlerde sürüklemekmiş, bunları asla yapmayacağımı siz kuşbeyinlilere açıklamak ve kabul ettirmek zorunda değilim. yapmam da zaten. bilmeniz gereken tek şey, hoşlanmasanız da bazı kutsal değerlere, insan olduğunuz için saygı göstermeniz gerektiğidir.

ben şimdi faşist mi oldum, dinci mi oldum, akpli mi oldum? hayır. bu saçmasapan şeyleri keşke yüzyüze tartışabilsek, sanal ortamda derdimi anca bu kadar anlatabiliyorum. saygılar, sevgiler.
    (xanobachewsky, 09.08.2009 04:59 ~ 05:30)
  3. bir arkadaşında stickerını gördüğü takdirde onu sikmekten yerlerde sürükleyenin kırk yıl kölesi olacağım söz öbeği.
    (anladım bozukluğu, 09.08.2009 05:07)
  4. (bkz: mahşer günü götümüze girdi mi açılmayacak giriler)
    (pocket aces, 09.08.2009 05:12)
  5. duruma yaratıcılık ve mizah anlayışı ile bakamayanların başına gelecek eylemdir efendim.

(bkz: olur mu olur)
    (bkz: bence dikkat edin lan)
    (spot, 09.08.2009 05:13 ~ 05:13)
  6. (bkz: uçan spagetti canavarı hepsini siker)
    (marchus, 09.08.2009 05:14)
  7. bir arkadaşımın din hocası sponsorluğu tarafından göt lobuna yaptırdığı stickerdı evlenmekte sıkıntı çekiyor.
    (immanuel kaspazew, 09.08.2009 05:14)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil