"allah allah allah allah bu nasıl sevmek
allah allah allah allah bu nasıl gülmek
bu nasıl sevmek
bu nasıl gülmek
insan değil buu sanki bir meleekk...."
büyük bir hışımla sözlük ortamına dalmış ve yarattığım tüm ukteleri, boş bakınızları doldurmayı kendine yol edinmiş büyük beşiktaş'ın büyük taraftarından birisi. kendisini bu vesileyle alkışlamak isterim.
bugün hangi başlığa baksam imzasını gördüğüm, an itibariyle bir günde 92 giriye imza atmış zat. zihnimde 3 gün çölde aç susuz dolaşıp, suya ve yemeğe kavuşan bedevi animasyonu canlanmasına sebebiyet veren yeni arı.
nicikini yazıp bitirinceye kadar kendisi hakkında yazmam için gereken tüm enerji bitse de, kendi kendimi tekrar gaza getirip, hakkında bir iki satır bir şey yazma konusunda kararlı olduğum yazar.
birlikte "ajdarı yaşayalım, yaşatalım zirvesi"ni organize etmeye karar verdiğimiz hiperaktif yazardır ayrıca.
(edit: evladım! eğer bizi duyuyorsan nolur evine dön! çok pişmanız!
şaka bir yana, ortadan kaybolan yazardır, nerdedir?)
(moya the song, 01.10.2005 16:57 ~ 27.05.2006 19:58)
nickini gördüğümde "ahahaha" şeklinde tepki vermeme sebep olmuş, en güzel nick sahiplerinden.nickini okumaya başladığımda istemsiz olarak melodisiyle beraber "bu naasıl sevmeeek" demeyi de tabi ki ihmal etmiyorum. devamlı söylüyorum durduramıyorum efendim* epey zaman önce hoşgelmiş yazardır üstelik kendisi. saygılar..