belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  2. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · kurban bayramı vahşeti
  6. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  7. · zongul ducks
  8. · pam grier
  9. · groucho marx

allah ım neden yazamıyorum  

1. bu aralar sık sık söylüyorum lan. hastalığım bütün beyin hücrelerimi etkiledi galiba. yazıp yazıp siliyorum, yazdıklarımı da beğenmiyorum. en yakın zamanda bu sorunu yaşayan tüm yazarların sorunu kalkar inşallah. amin. nokta. off bak saçmaladım görüyor musunuz? böyle birşey işte.
    (coolgirl, 25.03.2009 17:26)
  2. soruyu sormak güzel de, cevap gelirse o fena. işin o tarafını da düşünmek gerek.
    (tembel, 25.03.2009 18:11)
  3. (bkz: bi düşün bakalım)
    (bana bir nick bulun, 25.03.2009 18:12)
  4. allah'ın bu konuya eşeği dahil edeceğini hiç sanmıyorum. o yapmaz inşallah, yareppim, çok-çok şükür!
    (sir da ros floyd, 25.03.2009 18:14 ~ 18:16)
  5. hafızam beni yanıltmıyorsa can yücel'e ait bir anektodu aklıma getiren sitemkar sorudur.
    şöyleki:can yücel'e bir gün panelde okuyucular sorarlar,derler ki;eserlerinizi yazarken nelerden esinleniyorsunuz? esin perinizi kaybettiğiniz zamanlar olmaz mı hiç?
    can baba o nev-i şahsına münhasır hınzır tavrıyla yapıştırır cevabı:gelmesine gelir esin.iş geldi mi nasıl siktir edeceksin?
    (normalşartlaraltındaveodasıcaklığında, 25.03.2009 18:24)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil