|
|
- dördüncü nesil hoşgelmiş olan. çelişik.
- (bkz: bir bok anladıysam semit olayım)
- nickiyle olay yaratan nesildaş. sevdim ben bu adamı.
- + ay ben sizi satanist sanmıştım ama yaaa!
- yanlış sanmışsınız! allahına kadar ateistim bacım ben
+ benim gözümde hala satanistsin ama!
- ateistim dedik ulan! alla allaaa
+ sataniist!
- ya bi siktir git bacım afedersin!
...
- nickini samimi bulmadığım yazar... bilmiyorum, böyle bir şey var... tam çözemiyorum... psişik miyim neyim...
- (bkz: @2477949)
- haftanın en az 2-3 günü gördüğüm birlikte sahneye çıktığım gülüşüne hasta olduğum kişilik.. brother luie şarkısınının nakaratını tamamen sallayarak bir yaz sezonu geçirmiş gitar vokal kişisi.. tantuni hastasıdır.. ayda 1 kere sigarayı bırakır ve yeniden başlar.. sevilen kişilik sezgin insanı (bkz: mersin tantuni)
- grup starlight diye grup kurmuş kişi, joe lynn turner ile bile çalışmışlar. helal.
- kahkahasını özlediğim, küfürlerine kapıldığım mersin antalya karışımı, şekerli börek.
böyle adamı kündeye getirirler işte, kaçamazsın ovlum benden. seni burda da bulurum. kurtuluşun yok lan... daha sana eti puf ısmarlamadım.
egalli susamlı herif. gitarının akordunu şirinlediğim... şarkı söylediğin ses tonunu uçuştuğum... almancana pömkürdüğüm... sarılmayı özlediğim. ( sonuncu beni bi değişik yaptı)
vuuuuuu!
- bir ceket vermenin bir ömür lafını edecek kişimsi. üşüyordum. üşümüştüm.
edit: ara.
- (bkz: 10 numara kübistim bacım)
- saçını kestirmiş bu.
uzun saçına tapardım ama şimdi böyle olmadı dedim ben önce. sonra baktım şöyle bir yakışmış piçe. yıkıldım o an. kısa saçlarından sen suçlusun lan. djfdkjsfdgljdhgldf.
godaman işi deri ve dönen koltuğa da kurulmuş. yakışır. karşıdan karşıya geçerken elini tutmadım ya ben bunun, iki yıldır içim içimi yer durur. bunu da burdan itiraf ediyorum.
gel vicdansız. gel kitapsız.
- -------spolier--------
bi nebbaş olmadığım kalmıştı mnskym
--------spolier---------
- penisin evrimidir kısaca;
(bkz: pipi)
(bkz: çük)
(bkz: büllük)
(bkz: sik)
(bkz: yarrak)
- popçudur.
- bugün öğleden sonra önemli bir görüşmesi vardır. düşmanları tarafından sinirlerini harap etmek için kiralandığımın farkında değil. ben işimi yapar, paramı almaya bakarım hocu. kusura bakma hiç.
not: 4.nesil yazarlar arasında nick seçimi en iyiler arasında yer alabilecek yazardır.(dzingis, 05.09.2009 11:42 ~ 07.09.2009 18:55)
- dostum hem ruhsuzsun hem de deşifreci.
(bkz: sen ortalığı kontrol et ben arkandan geliyorum)
- nickiyle hislerime tercüman olmuş yazar.
|