belki ilginizi çeker
  1. · bana bir nick bulun a nick buluyoruz
  2. · ben sarhoş değilim
  3. · sarhoştum hatırlamıyorum
  4. · bir daha içki içmeyeceğim
gündem
  1. · aşk
  2. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  3. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  4. · zongul ducks
  5. · mutluluk veren küçük şeyler
  6. · google wave
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · agora
  9. · güzel havalar

alkollüyken sarfedilen sözler  

1. çoğu zaman sahibini rezil rüspa edip, komik duruma düşüren, kendi bünyesinde adeta tutarsızlık yumağı oluşturan, akıl süzgecinden geçmemiş sözler.

-sarhos oldugunuz kadar sanmak degilim.
    -biz gerekirse kesip biçeriz birader ama kimseye yanlışımız olmaz.
    (satanist travesti, 10.11.2005 21:32)
  2. yaşanmıştır:
    var ya kırk tane anketör gelse hepsini tek elle deviririm.
    (venom, 10.11.2005 21:47)
  3. bu sözler genelde; keskin sağlı-sollu virajlara 180 ile girme, one night stand'de sabahlara kadar eğlenme, hiç değişmez bir "tanrı var mıdır" ya da saymama gerek duyulmayan demirbaş bir karı kız muhabbetlerine dahil sözlerdir..

çoğu mantık çerçevesini alkolün verdiği etki ile kırıp geçmiştir..düşünmeden söylenenleri ise belki kalp bile kırabilir..şişede durduğu gibi durmayan alkol, saklanması gereken sırları da ağızda tutulmasına karşı olabilir..dikkat edilmeli, yoksa sonuçlarına katlanılmalı..

anlatmakla bitmez alkol muhabbetleri..ama her seferinde sen bi kus gel derim kendime ya da arkadaşıma, o zaman hem alkolden harap olmuş bünyenize yararlı hizmet etmiş oluyorsunuz hem de bilinçaltındaki yanlışlıkla ya da bilerek söylenebilecek ve sizi zor veya gülünç durumda bırakacak sözlerden kurtuluyorsunuz..

-rooaaaahhnnnn...öööögghhhhh...*kus, rahatla, artık saçmalama* .. ohh be rahatladım..

(bkz: bir daha içki içmeyeceğim) *saçmalama dedik ya sana*
    (zeus, 10.11.2005 21:48 ~ 21:52)
  4. bazen içimizde taa derinlerde sakladıklarımızdır. bizden habersiz çıkarlar fütursuzca ağzımızdan.
    örn ;
    "onu hala çok seviyorummm"
    (gibigibi, 11.07.2006 13:24)
  5. (sorunsal, 11.07.2006 13:32)
  6. (bkz: öpüjem)
    (applepie, 11.07.2006 13:39)
  7. gerçekte söylemek istediklerimizi alkole sığınarak, bilinç haliyle sarfettiğimiz -ama bunu asla kabul etmediğimiz- o günden arta kalan sözleri karışımıza çıkaran kişilerinde olumsuz tepkilerini alınca "alkollüydüm baba" dememize neden olan güzel kelimeler...
    (seqtomik, 27.01.2007 21:22)
  8. -olum şu dünyaya bir kere geliyoruz lan içeceksin sabaha kadar içeceksin değilmi mahmut. ooo mahmutun götü tavana vurmuş beni duymuyor napacaz.. sözlerimi onaylıyacak biri yokmu layn
    -abi çenene sıçiym ne çene varmış sende be ehuehuhe
    -puhah ne çenesi lan dilden sarfediyorum o sözleri yumoş seni huhhah böğrkkkkk pardon
    -seviyorum laaayn
    -abi sus altta hacı oturuyor gelirse tepemize biner valla
    -banane lan hacıdan seviyorum ben hacıda sevmiştir zamanında onunda bi kalbi yokmu.. zalim hacı ühühüüü
    (aranjor, 27.01.2007 21:39 ~ 21:45)
  9. çişim geldi
    (zararsiz insan, 03.05.2007 19:01)
  10. (stocky2001, 18.01.2008 00:59)
  11. (hayri potur, 18.01.2008 01:34)
  12. insanların en saf, en komik oldukları anda dillerinden dökülen sözlerdir.

''eğeaaeeer, bunuda ijersem beeen, zarhouuş olabilmmmm, o yüsden ı-ıııhh''
    (juliette, 05.11.2008 04:05)
  13. - o benim sikimde değil, mevzu bambaşka.
    - ney lan ?
    - ney de benim sikimde değil, mevzu bambaşka, diyorum.
    - sarhoş marhoş, herif geyiğe sardı bizi.
    - ya, sarhoşluk da problem değil, mevzu bambaşka zaten.
    - tabii.
    (alik, 05.11.2008 04:17 ~ 20.12.2008 18:03)
  14. bütünüyle sevgiye ya da nefrete aittir. kimileri saçmaladığını söyler, kimileriyse o saçmalıklarını kalbinin en çok acımış yerlerine sürer.

savunmasızdır alkollü sözler. dünyadaki en savunmasız tutucak bir el bekleyişi.. bütün zırhlarını çıkarmıştır gönülçelen. sense her seferinde bilmek istersin; neyin yanlış gittiğini.. ve ağzında kimselere bozduramadığın kelimelerle sorarsın: anlaşılabilmek ilk ne zaman imkansıza dönüşmüştü?..

alkollüyken sarfedilen sözler, bütün ülkelerde, bütün bakışmalarda ve bütün öpüşmelerde hep gurbetteydi. çok kızdı, çok düştü ama onca cümlenin içinde dediği çoğu zaman şundan ibaretti: lütfen yanımda kal ve bana sarıl..
    (geber marla singer, 05.11.2008 04:18)
  15. -hani hani hani bi uçurumda oluruz ya, ya sen ölceksin ya da ben o an ben ölürüm biliyo musun? ben sizi çok seviyorum.

-ben ayılınca bana, bu yaptıklarımı anlatmayın çok üzülüyorum bu yaptığım aptallıklar için.
    (aglayankek, 24.04.2009 19:16)
  16. -kirpiklerimi göremiyorum.
    (marla damagınızda ki yara, 24.04.2009 19:18)
  17. felsefe, siyaset adına her şey söylenebilir. normalde hep sizi susturanlar olduğu için ukte olmuştur, artık ben konuşucam tavrıyla iki üç saat aralıksız konuşmaktır. nasıl sarhoşluktur bilinmez ama einstein dan girilir konuya, televizyonun icadından kariyere ordan ben bunları haketmedime kadar yolu vardır.
    (lahanaturşusu, 24.04.2009 19:42)
  18. sarfedilmez, sarf edilir. neyse detayına girmeyeceğim... bu arada;

- neden?

unutmadan gençler;
    (bkz: sarf etmek)
    (atma dillo din kardesiyiz, 24.04.2009 19:50)
  19. bir müddet sonra tüketilen sıvının verdiği gazla tuvalete giden kişinin sifonun üstündeki "işiniz bitince sifonu çekiniz" yazısına bakıp;

-çişiniz bitince şifonu çekiniz

demesi.
    (desmodus rotundus, 24.04.2009 20:05)
  20. küp küp içerim bana bişi olmaz.
    (rıfat, 24.04.2009 20:10)
  21. "sigaranın içine külde atınca durağı bulana kadar sabah oluyordu amk"

edit by kaçak çay

(bkz: kovan)

(bkz: bana bir nick bulun a nick buluyoruz)
    (idiot, 24.04.2009 20:35)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil