görseller
alkollü araç kullanmakalkollü araç kullanmak

belki ilginizi çeker
  1. · alkollüyken araç kullanmak
  2. · rize
  3. · sarhoşken giri girmek
  4. · firefox
  5. · paris hilton
  6. · arabayı tabuta dönüştürmek
gündem
  1. · prison brake
  2. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  3. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  4. · giyotine yolladılar gitmedim
  5. · darwin i bitiren balık
  6. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · diş fırçalarken aynaya bakma sorunsalı
  9. · sevgiliden ayrılma cümleleri

alkollü araç kullanmak  

1. ilk seferde 6 ay boyunca ehliyetinizi alırlar, buna başta üzülürsünüz ama sonra neden olabileceğiniz faciaları düşününce polislere teşekkür edip, "bir daha yaparsam top olayım" dersiniz
    (noty, 17.04.2005 05:09)
  2. (being tajik, 01.09.2005 00:44)
  3. (venom, 01.09.2005 01:09)
  4. (being tajik, 01.09.2005 01:12 ~ 01:23)
  5. f1 de mclaren'ın sponsorlarından birinin johnie walker olmasıyla, garip kaotik bir varoluşa yelken açan söz öbeği. etkilerini nötralize etmek için "responsible drinking"
    (anabasis, 01.09.2005 10:37 ~ 10:38)
  6. - muhittin abi, iyi ki sen kullanıyosun arabayı... hıck...
    - ne ulan? hıck... sen kullanmıyo musun yani? hıck...
    (muzevir, 11.10.2005 12:58)
  7. en tehlikeli trafik suçudur.
    (bkz: kaçınınız)
    (comatose, 08.07.2006 18:51)
  8. gerizekalılıktır. böyle kişiler için sorumsuz kelimesi hafif kaçıyor bence. bir kere hadi şahsın kendini geçtik ama trafiğe çıkmak sorululuk almaktır. basit birşey değildir bu trafik hata kabul etmez. her gün gazetelerde okuyor, haberlerde dinliyoruz hayatlar sönüyor zehir oluyor aileler perişan oluyor. madem içmeye gittin ya sen kullanma arabayı ya da içme sen kendin bunalmış olabilirsin belki ama bu milletin canına kastetme hakkı vermez.
    (quistis, 08.07.2006 19:39)
  9. iyi bir intihar yöntemidir, acı çekmezsiniz, çekseniz bile hatırlamazsınız zaten hatırlasanızda muhtemelen bedeniniz o esnada bir morgda bekliyor olacaktır. siz yine de intihar etmek için bu yolu kullanmayın allah muhafaza bir başkasına da zarar verirseniz hem merhum hemde katil mertebesine erişirsiniz.
    alkollüyken normal şekilde araç kullandığınızı sanmayın tamamen size öyle geliyor, trafiğin şakası olmaz.

ayrıca trafik cezasının yüksek oluşunu takmayın altı üstü 440 ytl, bir kaza olduğunda düşünecek çok daha önemli mevzular bulacaksınız.
    (mart, 23.02.2007 17:39)
  10. (drummy, 14.12.2007 16:01)
  11. arabasına göre değişen durumdur. örneğin opeller 2 bira ile kafayı bulurken doğan ve şahin bi küçükle bile düz çizgide rahatlıkla ilerleyebilir. mercedeslerin de sağlam içtiği söylenir vesselam. bmw ler sütlaçtır, şarap koklasa götü toplayamazlar. arabalar arasında en sağlam içeni manda kasa mersedes diye bilinir, muhabbetide iyidir, gönül arabasıdır onlar.tek kötü tarafları ramazan bayram bilmez bunlar, paso içerler. ee alaman malı değil mi? .eheheh.

(bkz: yol ver dağlar yol ver)
    (yaqui, 18.02.2008 15:43)
  12. çok eskiden "ben alkollü iken daha iyi araç kullanırım" diyen birini tanımıştım. manyak çok ne yapacaksın.
    (yeşil başlı gövel ördek, 18.02.2008 16:03)
  13. (bkz: benzinli araç kullanmak)
    (bkz: tüplü araç kullanmak)
    (bkz: hidrojenli araç kullanmak)

bu kadar alternatif varken alkollü araç kullanılmaz! hem alkolün verimi düşüktür. olmaz öyle şey.
    (cellman, 18.02.2008 16:23)
  14. çok kez bu eylemi çevirmeye yakalanmadan yaptım ve tek tavsiyem var ki, sakın ana yollardan gitmeyin, ara sokaklara saparak evinize ulaşın, yoksa kesinlikle çevirmeye girersiniz. mesela ben alkol aldığım anlarda karşıyaka'ya eve dönmek istersem, yalıda ve izmir çevre yolu çıkışında kesinlikle çevirme oluyor.
    peki oldu da çevirmeye girdiniz, ne bok yiyeceksiniz, o zaman alkol aldıktan sonra acıbadem ya da nane likörü bulun bir yerden, için ufak bir bardak çevirmeye öyle yakalanın, işe yarıyor.
    (sükun, 01.02.2009 22:59)
  15. arkadaşım alkollü araç kullanmamakla ilgili slogan hazırlıyor.birkaç slogan:
    -alkollü çıkma yola,içemezsin bir daha.
    -arabana binmem, alkolünden ötürü.
    (ilacima gazoz atmislar, 10.08.2009 18:09)
  16. kendinizi rallyci zannettiren eylemdir. özellikle radiodan veya cdden sevdiğimiz coşturan şarkılar çalıyorsa sizi gaza getirir. sonra eskişehir yolunda bir bakmışsınız 150-160 yapıyorsunuz. tamam eğlencelidir ancak ve ancak hadi kendi canınıza kastınız var bari diğer insanları düşünün. polis olsam durdurup bir temiz döverdim. birde yakalanınca şu tripleri var ünlü insanların:

- beyefendi karakola gelmeniz lazm
    - sen benim kim olduğumu biliyor musun!
    - ..
    - sürdürürüm lan seni
    - beyefendi hadi
    - bırak lan kolumu sikerim bi tarafını
    - te alaamm ya..
    - bırak dedim lan reöreöreöööere hödööd sikerim reöreööre orospu bııdıdıd
    - ulan yeter lan (polis kafa göz girişir)
    (napalm yutmuş kedi, 02.11.2009 12:59)
  17. -abi dün gece polis çevirdi beni
    -deme ee noldu peki?
    -bizim vosvos alkollüymüş iyi mi herif bi daha kullanma alkollü araç filan dedi
    -hmm
    -sonra beni eve bıraktılar.9 saattir vosvostan haberim yok.inşallah sızmamıştır bi yerlerde
    (kayıtsız umuntu, 02.11.2009 19:36)
  18. bio ethanol ya da methanol'ü yakıt olarak kullanan araç kullanmaktır. genelde flex diye bilinirler...
    (görsel: alkollü araç kullanmak/108546)
    (görsel: alkollü araç kullanmak/108547)
    (steinmetz, 02.11.2009 19:42 ~ 19:43)
  19. çevirme vardır araba durdurulur. polis cama yaklaşır ;

- alkol var mı gençler?
    - yok abi bi koşu alıp gelelim mi ehe ehe.
    - (diğer polise seslenir) hasan bunların kafada bir milyon ya alalım bunları.

sonra yarım saat yalvarılır.

- komiserim nolur üfleyelim.
    (jaglerax, 02.11.2009 19:43)
  20. tehlikeli iş can güvenliğini hiçe sayıyoruz.yoksa polise yakalandığında diyafram kullanabilen herkes o uyduruk cihazdan yırtar.aklınızda olsun diyafram kullanmayı öğrenin için için üfleyin cihaz koca bir sıfır göstersin. ancak polis alkollü olduğunuzu anlarsa (kokudan , konuşmanızdan vs...) biraz sinirlenebilir.
    (la minör, 02.11.2009 19:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil