gündem
  1. · sözlük yazarlarının itirafları
  2. · google wave
  3. · 2012
  4. · yaran diyaloglar
  5. · ibrahim üzülmez
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  8. · iki göt bir külot
  9. · myrmidon

alkol alınca kendini bir şey zanneden insanlar  

1. ukteci: sageeth.

ukteci notu: "güzel bir inceleme yazısı olursa daha iyi olur kanımca."

hayatın bize vermediği, ailede ya da okulda öğrenemediğimiz, doğuştan da bizimle olmayan cesaretin bir kaç yudumla ortaya çıkışının örneğidir.

herkesi ve her şeyi sikilebilir, her şeye sokulur, her şeye koyulur.
    bilmemkim partisinden tanıdığımız vardır, polis durdurunca.
    bölümün en güzel kızına yüz vermeyendir, erkekliğe mesele gelince.
    delikanlılık olunca kendinden üç beş cüsse büyük adamları yere sermektir.

bu nasıl bir zavallılıksa, ne olur içme. adamlık böyle değil.
    (eni, 13.07.2009 03:18)
  2. dünya üzerindeki insanların çoğunluğunu oluştururlar. o değil de cesaret iyidir , hele içkinin verdiği cesaret muazzamdır. yanınızda sizi durduracak biri olması lazım tabi. ''ya bir dakika abi , bir dakika!!'' a tribute to ucurtma . sikilir , sokulur , çıkarılır vs. kimseye zararı olmadıktan sonra cesaret kesilmiş , sarhoş aslanlar kendi hallerinde eğlenirler. misler.
    (hplovecraft, 13.07.2009 03:22)
  3. alkolün insanda karakterinin tam tersi etki yarattığı hipotezi ele alındığında normalde bi boka yaramayan, gereksiz insanlardır.

ha alkol almadan da gereksiz olan insanlar yok mu? var elbette. mecliste din dersi veren gençlik var ya hani? karakterinin tersine..
    (tanrıça, 13.07.2009 03:22)
  4. karakterlerinin incelenmesi gereken insanlardır. şımarık olabilirler. bastırılmış yanlarını ortaya çıkarıyor olabilir. lakin kendini bir "bok" zannetmek apayrı bir mevzudur kanımca.

arkadaş ortamında olsun, toplanılan bir bar/kafe gibi herhangi bir mekan olsun, alkol varsa bu insanlar olmamalıdır abicim. mekana teşrif ettiğinizden 10 dk sonra "eaahh abi amma yavaş içiyorsun ya, bebe misin" diyorsa bilin ki godoştur bu "alkol alınca kendini bir şey zanneden insanlar".

||_// boşalma \\_||

bre amuagoduğum salağı, bi otur soluklan, sakin ol lan. bok mu var? bu mereti hızlı içince noluyor yani, madalya mı veriyorlar? ne yani çok içip tuvalete çok çıkınca adam mı oluyorsun? benim bildiğim alkol yavaş tüketilir. tamam hadi birayı geçtim. içersin hızlı da senin yaptığın ne lan yavşak! sanane milletin içmesinden? belki cebimde para yok lan. belki 2 biraya bütün geceyi idare etmek zorundayım. senin ailenden söğüşlediğin parayla hava atmanı sikerim. ben burda götümü yırtıp iki kuruş paraya bütün ay idare ederken, sırf ibnelik olmasın, sırf laf etmeyesin diye, sırf senin siktimin beyni halden anlamıyor diye ortama katılıyorum bu parasızlıkta. yeter ki gönüller hoş olsun, arkadaş ortamı bozulmasın diyorum. sen kalkmışsın "eahh bırak ya bebe içemiyor" tarzı laflar ediyorsun. ağzına sıçarım.

||_// boşalma \\_|| (ehe şekil oldu lan, ilkokul defterlerimin kenarlarını hatırladım, neyse)

bu kişiler alkol aldıkça iyice bozarlar kendilerini. işin komik yanı "eah içemiyorsun daha 1. biradasın" diyen tiplerin genelde 2. veya 3. birada gözlerinin odak noktası kayar, o gözlerle servis yapan elemana "bi mojito" veya "bi votka limon" derler. gecenin ilerleyen saatlerinde 15 dakikada bir tuvalete çıkmaya, içki bardaklarını düşürüp masanın amına koymaya, amdan götten muhabbetler açmaya, küçük dağları ben yarattım tiriplerine girmeye başlarlar. işin en uyuz yanlarından birisi de ortamı terk etmeye kalkan birine demedik laf bırakmamalarıdır. "abi son otobüse yetişmem lazım, geç oldu" diyenlere "noldu lan süt saatin mi geldi, eaahh eheheh", "sat hemen bu saatte, ibnesin olm sen" derler.

~*||_ boşalma vol:2 _||*~

lan dalyarak. sen 15 dakikaya, sabaha kadar çalışan minibüslerle evinin önüne kadar gidebilirken ben ta anasının amına 3 vasıta değiştirerek gidiyorum 1,5 saatte. zincirden biri koptu mu sıçış. sabaha kadar taksim meydanı'nda tur mu atayım ibne. kaldı ki gecenin bir vakti son araçtan inince anasının nikahına itin kopuğun serserinin eşliğinde gidiyorum. sen o sikik sarhoş kafanla götünü rahatça yatağına koyarken ben götümü kaptırmamak için uğraşıyorum. yavşak.

~*||_ boşalma vol:2 _||*~ (bu daha güzel oldu be)

velhasıl, bu tiplerin bulunduğu ortamlara ya gidilmemeli ya da mümkün olduğunca seyrek gidilmelidir. bu tipleri arkadaş edinmişseniz hayatınızın önceki evrelerinde, geçmiş olsundur. siz yine de çok muhatap olmamaya bakmalısınızdır.

ekleme: abi baktım da amma küfür etmişim amına koyum.
    (sageeth, 29.07.2009 16:33 ~ 18.10.2009 16:38)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil