belki ilginizi çeker
  1. · alihan
  2. · ajdar başlıkları ile sözlüğü rezil etmek
  3. · canlı telefon bağlantısı dinleyen alihan duruşu
gündem
  1. · babaların garip huyları
  2. · darwin i bitiren balık
  3. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  4. · her yerinden öpüyorum rüştü
  5. · cehennemin girişinde yazan söz
  6. · beşiktaş
  7. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  8. · osbi
  9. · girl with a pearl earring

alihan vs ajdar  

1. alihan
    235,000 results

ajdar
    328,000 results

the winner is ajdar..

(bkz: googlefight)
    (rotario, 27.01.2007 17:13)
  2. (uzun kesilmiş kereviz, 27.01.2007 17:21)
  3. ikisinin de arasında bir fark yoktur aslında.ajdarı uzun süredir güzide tv kanallarımızda görememekteyiz,alihan da ajdar'ın bu suskunluğundan yararlanıp geçen hafta her kanal değiştirmemde karşıma çıktı.yok sevgilisinin
    anneannesinden tokat yemiş,ama seviyormuş,sevgisi için mücadele edecekmiş.yakında ''alihanla ajdar başımıza yağacak taşlar''şeklinde safiye ile faik formatında bir programda bile görebiliriz onları.düşüncesi bile korkunç.allah korusun!!
    (kemancı cerenimo, 21.08.2007 16:33)
  4. bir yağlanıp şöyle greko-moron stilinde güreş tutmadıkları kaldı onu da yaparlar yakında.
    (naughtyboy, 09.09.2008 12:19)
  5. ajdar kişisinin, "benimle dalga geçebilirler, sizi ne ilgilendiriyor?" diyerek alihan efendi'ye altın ayar çekmesiyle tartışma uzatmalara kalmamıştır. herif, ne olursa olsun, üniversite okumuş alihancığım, yersin şaplağı böyle.

dalga geçmiyorum.

-- ek mek: ajdar tokatı yiyince, "a ağ piçç!" diyor gibime geldi ama tam anlayamıyorum. onu da demişse var ya alihan efendi, git iki tabaka zımpara yut, ancak öğütürsün.
    (salieri ve çiğnenen onuru, 28.01.2009 13:34 ~ 13:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil