görseller
alienalien
alienalien
belki ilginizi çeker
  1. · alien 3
  2. · yaran msn diyalogları
  3. · predator
  4. · şenay düdek
  5. · konserde sevgiliyi omzuna alan erkek modeli
  6. · 1001 movies you must see before you die
  7. · beyaz saç mavi ten sarı göz
  8. · star one
  9. · denize sıçmak
  10. · kinder surprise içinden çıkması istenen şeyler
gündem
  1. · öğretmenler günü
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  4. · yasaklanması gereken şeyler
  5. · ibrahim üzülmez
  6. · aşk ı memnu
  7. · yaran diyaloglar
  8. · pirates of the caribbean at world s end
  9. · yyü sözlük

alien  

1. - başka bir yere ait olan (bkz: alienation)
    - yabancı (bkz: foreigner)
    - dünya dışı yaşam formu (bkz: extraterrestrial)
    (spyder, 10.04.2004 00:27 ~ 22.07.2006 14:06)
  2. 1979'da ridley scott'ın yönettiği filmle başlayan seri.
    alien 1979
    aliens 1986 james cameron
    alien3* 1992 david fincher
    alien: resurrection 1997 jean-pierre jeunet (amelie'nin yönetmeni)
    4 filmde de sigourney weaver var.
    (spyder, 10.04.2004 00:28 ~ 00:28)
  3. gelmesini beklediğimiz güzel filmin başrol oyuncularından biri

(bkz. alien vs. predator)
    (nienna, 01.06.2004 22:36)
  4. ilk bölümü 1979 senesinde çekilen ve oldukça başarılı gelecek-korku filmi.
    (axel fox, 11.07.2004 12:42)
  5. serinin ismi de olmuş ilk filmi, her biri defalarca izlenebilir, aralarında kopukluk yoktur aynı tarzdadırlar
    (greeen, 13.08.2004 03:47)
  6. bilinen önemli paket sistemlerinin paket biçimlerini (slackware tgz, redhat rpm) debian paket sistemine çevirmeye yarayan bir program.
    (raiser, 10.02.2005 18:12 ~ 20.04.2005 19:24)
  7. bugün bilinçaltımıza en yaratıcı yaratık karakterini yerleştiren filimdir. h.r. gigerin yaratıcılığının beyaz perdeye yansımasıdır , filmdeki bütün dekorlar ve yaratık karakteri aslen bu yüce şahsa aittir.
    (skuba, 17.06.2005 00:37)
  8. "bundan bir kaç hafta önceye dek sanrılarımından biriydi. evde her tavuk yediğimizde istisnasız o gece evin yanındaki çöp tenekesine gelip üstünde koca bir mermer olan kartonu kaldırdıktan sonra tavuktan geriye kalanları kemirip yatakta bana acı çektiriyordu. ta ki mahallemizin süper kahramanı evinin önünü sabahtan süpüren teyze gelip ona "hoşt, hoşt ulan hoşt" diyene kadar. alien sandığım yaratık muhtemelen korkup kaçmıştı teyzeden; çünkü kemik yerken çıkan çatır çutur sesler ve o iğrenç nefes alış-verişler bitmişti. ama bir sorun vardı. tanıdığım hiç bir alien kendisine hoşt diyen bir insandan tırsmazdı. aksine asitini tüpürür* teyzeyi de koza niyetine yavrularına beşik yapardı. bu gizi uykudan uyanmadan önce çözmeliydim. ama kalkıp okula gitmem gerekti o yüzden pisişik güçlerimi kullanıp olay sırasında dışarıda aslında ne olup bittiğini anlıyamadım. o günü takip eden haftalar alien bir daha uğramadı benim bile üstündeki mermeri zorla kaldırabildiğim çöp kutusuna. nihayetinde tek bir sonuca vardım. o da şöyle bir şey; alien'ın bir teyzenin kendisine hoşt diyip haysiyetinin beş paralık etmesinden o kadar utanmıştı ki türkiyeyi terk etmişti."
    (chixculub, 20.07.2006 05:27)
  9. serinin her filminin kendi tarzına sahip farklı yönetmenler tarafından çekilmiş olmasıyla sinema tarihinde ayrıcalıklı bir yere sahiptir. ayrıca çift sayılı olanlarda birden fazla, tek sayılı olanlarda tek alien vardır. (alien vs. predator'ı alien'dan saymıyorum.)
    (dobedobedo, 05.06.2007 17:47 ~ 17:58)
  10. eğer bugün bilimkurgu korku diye bir film türü varsa bunu açıkçası alien a borçluyuz. bu 3 leme (dörtleme ama bence hala üçleme) olmasaydı böyle bir tür olmayacaktı bile.ardılları gelmiştir arkasından (bkz: event horizon)
    (yakoul, 16.06.2007 04:36)
  11. gözsüz kafasını penisten, kozadan yeni çıkmış halini ve dilini vajinadan alan yaratık. evet, böyle. iğdiş edilmeye kadar her türlü alt metne yorabilirsiniz. akabinde yorulursunuz. demek ki neymiş, ne kadar az bilirsek, gerçekten, o kadar iyiymiş. lanet olası pokemonlar.
    (electro, 05.06.2008 12:12)
  12. rpm paketlerini deb paketine çevirmeye yarayan fasilite.
    (togisama, 24.06.2008 17:17)
  13. eskiden pek sevmesem de, electro' nun alien 5 haberi ile başlayan bir süreçte seriyi tekrar izlediğimde pek sevdiğimi gördüğüm, ridley amcamın beşincisini bizi daha fazla bekletmeden çekmesini istediğim seri....
    (orochimaru, 19.08.2008 14:35 ~ 17.09.2008 22:27)
  14. live mix müzik direktörü. program öncesinde liste oluşturma ve "abi yeni parça var" tarzında yardımları ile bana ve radyo programına oldukça yardımı oluyor. potansiyel dj adaylarından olsa da üniversite hazırlıkları ile boğuşmakta haşmetli. armin van buuren konserine beraber gitmek projemiz her zaman baki.
    (sarmalak, 21.12.2008 22:57)
  15. horozların baba şehrinin bağrından kopmuş gelmiş nesildaş yazarcan, taze soluk, taze kan. el birliğiyle onu üniversiteye sokucaz tanrım boreat'ın izniyle. bilmelidir ki her hangi bir ingilizce ilgili probleminde ilk danışacağı kişi ben olabilirim!! lafı uzatmadan işin aslına gelelim : sevgili bağyan yazarlar kendisinin ne içkisi vardır ne sigarası...yeşilaycıdır, komiktir, eğlendirir.
    (pakanajuhla of boreat, 25.01.2009 19:15)
  16. (beyazleblebi, 25.01.2009 19:22)
  17. yakışıklı çocuk. kız olsam vermezdim ama. herif sürekli yeşilay bölge sorumlusu gibi dolanıyor ortalıkta. yok sigara şöyle yok böyle. bazı duyumlar aldım bu konu hakkında. çevredeki kızları ayartmak için böyle davranıyor diyorlar, orasını bilemiycem.

tuncay kuzey son video kaydında şöyle dedi:

"biz kocaeli bölgesinde şunu bunu yaparken alien hatunlarla takılıyordu, bu hep zoruma gitmiştir."

gergenekon iddianmesinde bu satırlar kilit rol oynayacak diyorlar. ama alien'in umrunda değil tabi. cool tavırlarla güldü geçti. ben işime bakarım abi dedi.

geçenlerde ösym'ye bir mektup yazdım. öss'de alien'in sınav gözetmeni erkek olsun diye. ulan kadın olursa sınav gözetmenini de ayartır bu, öyle çekici bi herif. mektubun köşesini yaktım, pembe (n-b çatışması) kalpli zarfa yerleştirip ösym'ye yolladım. umarım bundan etkilenirler ve beni ciddiye alırlar.
    (onurene, 26.01.2009 19:55 ~ 19:55)
  18. zorla yüzük taktırmaya çalıştığım, başının bağlı olduğu belli olsun dediğim ama inatla "ben bu yaşta yüzük takmam" diye tersleyen horoz.

(bkz: intikam)
    (higher than hope, 07.02.2009 18:51)
  19. takip eden bölümlerin 1. alien'in eline su dökemeyeceği serial. ridley scott'un ve giger'in başarısı tartışılmaz.
    (hebop, 25.06.2009 02:05)
  20. “i'm an alien. u'r an alien, it's a beautiful rain..beautiful rain..bueautiful rain.. ”
    diye bir bush şarkısı.
    (coya camaquen, 01.07.2009 18:00)
  21. alien yok mu senin yavrucuğum? diye sormak istediğim ufak yaratıkla başlayan ve her daim sarpa saran maceralara sahne olan film serisinin genel adı. ridley amcam ilk filmin 30 yıl öncesini anlatan devam filmi için kolları sıvamış. merakla beklemekten başka ne gelir elden?
    (karate schnitzel, 02.11.2009 12:39)
  22. thriving ivory'nin tüm muhteşem parçaları gibi harkulade olan eserleri.

no need to be here
    no card to clock in
    and ı can swear somebody's watchin'
    where ı go and where ı've been

brother ı can see moses
    and all the things he did for you
    oh brother ı've been hearin' voices
    that ı'm prob'ly not supposed to
    how will ı walk steady
    ıf the ground should come alive?
    and tell me, how will ı be ready
    for the world another time?

oh alien, you'll be just fine
    you've always been beautiful
    to me
    oh alien, pay us no mind
    we haven't the light to hold
    to see

am ı another slave now
    to the screamin' in my head?
    or is it a little strange now
    how the moment's gone and fled?

oh brother ı've gotta tell ya
    that something here is wrong
    oh brother ı gotta tell ya
    this place ain't what ı thought

to me
    oh alien, pay us no mind
    to see

ı know ı ain't gonna be here forever
    (ı know ı ain't gonna be here forever)
    and ı know you feel the same
    (and ı know you feel the same)
    you'll see it when you're older
    (you'll see it when you're older)
    no, love is not a game anymore
    so thank god we're together

woah alien, you'll be just fine
    fine, yeah

to me
    oh alien, pay us no mind
    to see

oh alien
    woah-oh
    yeah
    (linkleri görebilmek için üye olan adamım lan ben, 25.11.2009 18:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil