|
|
- en son babalar duyar adlı dizideki mustafa adlı karakter.
- oyunculuk açısından bakılırsa babasının yanından dahi geçemiyecek olan kişi.tıpkı kerem alışık gibi babasının kaymağını yemektedir.
- şu sıralar yayınlanan genco adlı dizideki taksi şoförüne çok benzettiğim oyuncu.
- doğuş adlı şehir canavarının başrolünde oynadığı "sana mecburum" adlı dizide oynayarak kendini alçalttığını düşündüğüm insan.
sesi ve tonlaması babasınınkine çok benziyor.kötü bir oyuncu olabilir, ancak şımarık değil en azından.(kemist, 04.08.2007 19:50 ~ 19:51)
- gülümserken,babasının oğlu dedirten insan.
(adrian, 04.08.2007 19:53 ~ 19:53)
- ezo sunal'ın kardeşi.
her ikisi de babalarının izinden yürümeye çalışsalar da doğru projelerde yer almaları ne de güzel olurdu.
- babasıyla fiziki olarak benzerliği olmadığını düşünürken şu sıralar rol aldığı benim annem bir melek de ses tonuyla hareketleriyle özellikle gülüşüyle "kemal sunal a benziyor mu nee" dediğim oyuncu
- yıllarca hep babasının gölgesinde kalan bir adam olarak görürdüm bu şahsı ama bu akşam komedi dükkanı'ndaki halleriyle gözlerimden yaş getirdi. artık tolga çevik'le kimyaları mı uyuştu, yoksa babadan gelen genetik bir komiklik, doğallık mevcut mu kendisinde bilemeyeceğim.
komik adammış bunu öğrendik işte. keşke programın yapımcıları bir çılgınlık yapsa da bu adamı koysalar tolga çevik'in ekürisi olarak.
- bu akşamki "komedi dükkanı" programıyla "oha artık ya" (iyi anlamda tabii) dedirten oyuncu.
canımız ciğerimiz binnur kaya'nın tolga çevik'e eşlik ettiği bölümde bile bu kadar gülmemiştim açıkçası.
|