görseller
ali sürmeli 

belki ilginizi çeker
  1. · turgay atacan
  2. · güneşi gördüm
  3. · turgay atacan
  4. · ünlü aleviler
  5. · ayaktakımı arasında
  6. · filler ve çimen
  7. · saba tümer ile bu gece
  8. · sürmeli
  9. · anadolu birleşik devletleri
  10. · şans kapıyı çalınca
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 2012
  2. · yeşim salkım
  3. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  4. · aşk ı memnu
  5. · author
  6. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  7. · ugg
  8. · malaria
  9. · dul kesesi

ali sürmeli  

1. mavi sürgün , sokaktaki adam , babam askerde , karışık pizza , filler ve çimen * filmlerinde rol almış halen istanbul devlet tiyatrolarında ayaktakımı arasında adlı oyunda rol alan tiyatrocu.
    (lupin, 03.03.2005 09:32)
  2. deliyürek'te turgay atacan'dı kendisi bir zamanlar.

(bkz: hey gidi günler hey)
    (sükun, 24.01.2006 07:06)
  3. bir zamanlar olacak o kadartelevizyonunda rol almış deneyimli aktör.
    (yeşilçam, 03.01.2007 14:09)
  4. iyi rol yapan bir tiyatrocu. kurtlar vadisi ve kurtlar vadisi pusu dizilerinde de birçok tiyatrocu görev almış hâlen rol almaktadırlar. diyeceğim o ki, her yeni karakterde kendisini görmek istiyordum açıkça, özellikle kirve veya iskender büyük karakterlerini başarı ile canlandıracağına emindim. kurtlar vadisi pusu'da iskender büyük de polat alemdar tarafından ele geçirildi, yeni sezonda gerek olacak kötü karakterlere. bu açığı doldurabilecek yetenekli bir oyuncudur ali sürmeli.
    (dünyayı kurtaran adam, 31.05.2008 11:34 ~ 11:35)
  5. son dönemde stv dizilerinde de oynamaktadır kendisi.
    (conquistador, 12.12.2008 15:35)
  6. an itibariyle saba tümer ile bu gece'nin konuk koltuğunda oturan, sinema ve dizi kariyerini, tiyatro geçmişini anlatan başarılı aktör.
    (phillytominny, 10.01.2009 00:09)
  7. bayılıyorum ben bu adama.

http://haber.gazetevatan.com/...
    (dünyayı kurtaran adam, 14.01.2009 23:15)
  8. bayılıyordum bu adama ;

"artık tek vatan tek yürek tek bayrak gibi kavramları geçelim. çünkü ben çoğulculuktan yanayım. benim arabamın plakası bile 34 abd 13. anadolu birleşik devleti kuralım" cümlesini kuran tiyatrocu.

bu ülkede zaten hiçbir devlet adamına güvenimiz kalmamış. sanatçılar'ın da ne yaptığını anlayamıyoruz. biri çıkıp "kıbrıs'ta rumların kafasına sıktım" diyor, biri "tak vatan, tek bayrak gereksiz." diyor.

allah'ım sen bizi dostlarımızdan koru, biz düşmanlarımızı hallederiz.
    (dünyayı kurcalayan adam, 22.03.2009 00:21 ~ 00:22)
  9. esrar ve alkol kullanımı bir müddet sonra zihinde onarılamaz yaralar açar. ali sürmeli'ye bol şifalar diliyorum
    (girişyıkımtelaş, 22.03.2009 05:39)
  10. son birkaç aydır böyle yarak kürek konuşmaları mevcut bu adamın. hafiften sıyırma durumları var diye tahmin ediyorum. oyunculuğu iyi de söylediklerine kulak asmamak lazım. saçmalıyor işte.
    (silentpain, 22.03.2009 08:13)
  11. kısacık boyu var ama 2 metrelik yüreği var. kültür bakanına isyanı hala akıllarda. " ağzımı kapatmaaa"
    (ulanyinemiben, 01.07.2009 02:44 ~ 02:44)
  12. canlandırdığı her karaktere ayrı bir hava katan oyuncu. bir kaç programda gördüm, dinledim. kendini mi aşmış, yoksa kocaman bir çılgın mı anlayamadım. bunlar bizi ilgilendirmez zaten, on numara oyunculuğa sahip sanatçıdır kendileri. kurtlar vadisi pusu dizisine katılmış. iyi.
    (deli eşref, 30.10.2009 10:27 ~ 11:32)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil