belki ilginizi çeker
  1. · istanbul un en büyük sorunu
  2. · yeni oluşum hareketi
  3. · 18 nisan 1999 yerel seçimleri
  4. · ben istanbulluyum
  5. · adnan polat
  6. · melih gökçek istanbul a belediye başkanı olacak
  7. · mehmet ali bulut
  8. · 2007 kırkpınar yağlı güreşleri
  9. · bu tablo istanbullunun tedbirsizliğinin sonucudur
  10. · metropol belediye başkanlarının ülke yönetme aşkı
gündem
  1. · yasaklanması gereken şeyler
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  4. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  5. · google wave
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  8. · istanbul un merkezi
  9. · mac

ali müfit gürtuna  

1. yeni seçimlerde aday olmamasına rağmen, seçimden bir ay önce "yeni projelerle geliyoruz" diye ilanlarını gördüğüm şahsiyet. selami ozturkun dediğine göre ibb* yol ihalesi vermiş fakat parayı ödememiş ve olay selami'nin* girişimiyle devam etmekteymiş.*
    (qwerty, 24.03.2004 19:29 ~ 19:30)
  2. kadir topbaş'tan önceki istanbu büyükşehir belediye başkanıdır. şu an turkuaz hareket adlı bir siyasi oluşumun liderliğini yapmaktadır. yavaş yavaş tekrar ekranlara ve gündeme gelmeye başlamıştır.
    (azwepsa, 21.10.2006 11:50)
  3. 'ali müfit gürtuna oy gürtuna oy gürtuna
    faziletli gürtuna oy gürtuna oy gürtuna' jingleıyla hala belleklerden silinmeyen, silinemeyen insan.

yeni seçim çalışmalarında ne gibi bi şahaserle karşımıza çıkacak bilemiyorum şu an, korkarak bekliyorum.
    (ya moor, 21.10.2006 11:58 ~ 12:00)
  4. yeni kuracağı partisine ilanlarla isim aramaktadır kendisi.
    (sycrone one, 21.10.2006 19:09)
  5. patlamış bir siyasetçidir, herhangi bir tabanı veya çok fazla kimse tarafından önemsendiğini düşünmüyorum, tesadüfen belediye başkanı olmuştur sadece,kıvrak bir siyasi anlayışı vardır.
    (platin24, 13.06.2007 12:03)
  6. gün itibariyle 8 ay 22 gün hapis cezasına çarptırılmış eski istanbul belediye başkanı. sebei ise görev yeri değiştirilen mezbahalar müdürü hasan gençdal'ın mahkeme kararına rağmen eski görevine atanmamasına ilişkindir. gürtuna'nın adli para cezasına dönüştürülen cezası, iyi hali, sabıkasız oluşu ve bir daha suç işlemeyeceği yönünde kanaat oluşması nedeniyle ertelenmiş.
    (radi, 03.07.2007 13:16)
  7. kendisinin belediye başkanıyken yaptığı tek iş, yerine geldiği recep tayyip erdoğan'ın, istanbul'u istanbul yapan ekibini dağıtmaktı, gariptir öyle bir reklam yaptı öyle bir abarttı ki; yaptım dediklerini, büyük bir kesim sempati besliyordu.
    "turkuaz hareket" girişiminden sonra gören olmadı zaten.
    (atavratsilah, 18.07.2007 12:57 ~ 12:59)
  8. adam festivallerde sahneye fırlayıp bas çalan enteresan bir insandı. bu türkiye şartlarında sık rastlanan bir şey değil. görevi esnasındaki iyiliği, kötülüğü bir yana bu yanını hep takdir etmişimdir.
    (wondrous, 01.01.2008 19:48)
  9. bu aralar akp'yi eleştiren ibb eski başkanı. akp hükümetinin yaptığı atamalarda vasıfsız bürokratlardan bahsetmiş, ayrıca ibb'de şu an yapılan yolsuzlukları değerlendirmiş, ve eski çalışma arkadaşlarını topa tutmuştur.

bu eleştirilerinde doğrudur ve katılıyorum ancak şunu anlayamadım. kendisi milyonlarca dolar harcadığı turkuaz hareketi'ni* nasıl finanse etti, acaba şu an görevde olsa bugün yaptığı eleştirileri yapabilir miydi? paranın yüzü her zaman sıcaktır, dikkatli olmak gerek tabii.

http://haber.gazetevatan.com/...
    (dünyayı kurtaran adam, 14.05.2008 14:51 ~ 14:57)
  10. + şimdi de ödülünü vermek üzere sahneye büyükşehir belediye başkanımız....
    (ali çıkmış kapmış bile bası) bom bo bom bo bom bo bom...
    + ali müfit hoppalaaa...
    (kuzgun, 14.05.2008 15:12)
  11. belediye başkanı seçimlerinde kullandığı şarkı hala beynimde çınlanan siyasetçi.
    -hem vefalı hem de temiz ali müfit gürtuna oy.. ali müfit gürtuna oy.. ali müfit gürtuna.*
    (george constanza, 15.05.2008 02:50)
  12. sonsuz bir gülümsemeye sahip olan insandır.
    (bkz: joker)
    (zinkafnun, 05.06.2008 21:33)
  13. kadir topbaş ' tan önceki ibb başkanı
    istanbula yakışıyor ali müfit gürtuna oy ali müfit gürtuna şeklinde seçim şarkısı vardı
    (bkz: tey tey)
    (by eldat, 31.03.2009 02:00 ~ 02:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil